Am luat azi un DLC de la Army of Two care era Free si nu imi arata nicio misiune in plus... De ce? DLC-ul nici macar nu e pus acolo unde e "folder" cu save-urile si jocul instalat, e separat de el....
Am luat azi un DLC de la Army of Two care era Free si nu imi arata nicio misiune in plus... De ce? DLC-ul nici macar nu e pus acolo unde e "folder" cu save-urile si jocul instalat, e separat de el....
Am un xbox 360 slim 250 gb cumparat de o saptamana,nu este modat. De atunci pana acum mi s-a blocat de 3 ori.De 2 ori in fifa 2012 si aseara odata in nfs the run...ESTE NORMAL SA SE MAI BLOCHEZE???
Precizez ca a ramas imaginea jocului oprita nu se mai auze nici sunetul si nu mai mergea nici un buton,decat cel de la consola care il sting.apoi dupa ce o reaprind isi revine.Am tinuto pana acum vertical,sa fie din cauza asta oare? A mai patit cineva?
E recomandat sa stea culcata la orizontal. Tine-o o vreme la orizontala si daca problema persista duci consola la garantie.
Si eu am patit de cateva ori (2-3) in fight night si in AC I imi sacada cateodata. Am tinuto numai vertical.
Am o intrebare pentru cei care sunt in domeniu.Xbox-ul,dupa o perioda mai lunga de timp,trebuie reinstalat sau reformatat deoarece incepe sa mearga mai greu,sa aiba virusi sau cookies,sau nu se aplica aceasi regula de pc si consolelor.Va multumesc!
Ai sectiune speciala pentru Xbox 360 (banuiesc ca la asta te referi).
Cum adica merge mai greu? Da frame-uri in jocuri sau ce?
Sa reinstalezi ce? Sistemul de operare?![]()
E din cauza userilor care posteaza pe unde apucaAu "virusat" forumul.
---------- Post added 11-02-2012 at 06:30 PM ----------
Da sa mearga sau merg mai "greu". Ce model de consola ai? Ai probleme cu frame rate sau timpul de load mai mare?
Poti incerca o formatare a HDD-ului, dar intai salveaza datele sa nu plangi dupa ele.
ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste tutoriale how to play undisputed 3 care sa fie cat de cat bine explicate ?
Bookmarks