Am primit si eu azi 1 de la Red Dead Redemption
Am si eu o intrebare am achizitionat pt xbox fifa 12 insa imaginea lasa de dorit!!Am incercat sa schimb rezolutia din plasma(e un lcd micut de camera) dar tot ce imi dadea era 16:3,16:9,panorma etc.. din fifa nu am gasit,iar din consola tot ce gasesc e PAL 50 PAL 60 ce o fi de vina?? tv sau faptul ca nu am cablu hdmi ci scart??
Ti-ai raspuns singur.Incearca cu HDMI.
Sent from my E15i using Xparent ICS Tapatalk 2
Se vede oribil cu cablul primit impreuna cu xbox-ul.
Cumpara-ti cablu hdmi si o sa vezi Raiul in comparatie cu aceste imagini. Nu poti face nicio setare din tv sau xbox pana nu-ti cumperi cablul.
salutare cum pot insera covers, banners, si icons in xboxul meu? sau ce programe trebuiesc folosite?
mltumesc anticipat pentru raspuns
Eu il am pe acesta. Nu am avut probleme cu el pana acum!
Cablu Hama High Speed HDMI, plug - plug, gold-plated, 1 m 56463 - eMAG.ro
Eu nu am vazut pana acum vreun LCD, Led TV sau Plasma fara cel putin o intrare HDMI.
Bafta!
cum dau si eu join la xbox live rewards ? dupa ce dau join , imi apare pagina sa-mi aleg de care xbox live vreau , free, gold ,etc... dupa ce aleg unul , ma trimite direct pe cont... O fi eroare de la ei ?
Nu... exista un "hack" pe care il poti face unui HDD normal dar nu stiu daca mai merge pe Slim-uri si daca nu se baneaza consola pt el.
P.S. O sa poti folosi un HDD extern dar nu iti va putea citi decat 16gb din el.
Mi-au fost retrasi 40 ron de pe cardul inregistrat la microsoft. Imi poate explica cineva din poza atasata daca sunt dator cu 11 lire?
@proto din cate observ eu balanta ta actuala (dupa tranzactii) este zero. Asta inseamna ca nu ai nicio datorie inregistrata. suma retrasa de catre Microsoft este de 5.99 lire, conform platii realizate pe 17/08/2012.
asta inteleg eu![]()
ok . dar faza e ca mie mi a expirat gold ul acum cateva zile . Deci banii mi au luat , ok . Dar gold ul unde naiba este ???
nu stiu pe ce perioada ai avut subscriptia platita, posibil sa ai Automatic Renewal si sa-ti fi reinoit fara ca tu sa ai disponibil pe card, dupa care ti-au tras banii mai tarziu. Aici cred ca trebuie sa iti calculezi tu de cand si pana cand ai avut platit
Bookmarks