Nici acolo?- no nu știu ce să zic
Mai există o soluție(dacă vrei neapărat și ai �ncredere). �ți dau contul meu (Raiffeisen Bank) - calculăm �mpreună pe
c�t costă punctele (le iau direct de pe xboxliveuk76.com) apoi pui suma respectivă �n cont și gata. Codul �l primești tot pe mess (sau poza - după caz).
Și ștai liniștit că nu percep comision (asta-i culmea) - pot să ies și-n pierdere, nu-mi pasă. I'm the KING of XBLA
Dacă vrei așa da-mi un 7 buzz-uri pe(e3_ronan) și se rezolvă - pac, pac.
Tema gratis: Worldwide Premiere Theme - Xbox.com - Call of Duty: Black ops.
Sal, am un xbox 360(dvd drive samsung MS28) modat pana cu iXtreme LT 1.0, si de vreo 2 zile ma sacaie cu o problema, azi sa restartat si apoi nu a mai vrut neam sa imi scoata discu . Ii dau "open" el zice ca deschide dar nevoie, si tot asa. M-am documentat ca tot romanu pe net , am gasit diferite pareri, fierbe cureaua, spalo cu alcool , cu spirt, curata dvd rom, de lentila nu mam atins ca stiu ca e cam pretentioasa, a luato azi, a mers vreo 4 ore, apoi iar ma pomenesc cu un restart, si acu e mort deabinelea dvdrom, nu vrea cu nici un chip sa se deschide nici cand ii dau comanda sa o faca motorasul acela de la guma aia nu vrea sa se clinteasca deloc. Un sfat vreau sa stiu ce sa fac cu ea, dak ma duc la cineva cu ea si ala imi zice ca e stricat drive, si poate nu are nik grav, dar ca sa mai faca niste bani spune ca trebuie schimbat ? Sall astept un raspuns.
Pai..clar trebuie sa te duci la cineva, ca doar n-o sa se repare singura consola.Daca esti din Bucuresti (sau esti dispus sa trimiti consola prin posta) vorbeste cu Donely, are thread pe zona Bazar-Console. Poate sutele de thanks-uri de pe thread te vor convinge. Bafta.
![]()
Am imprumutat de la un prieten un xbox360 din 2006, pe care urma sa l conectez la monitorul meu (DVI, HDMI, VGA) printr un cablu HDMI - HDMI. Toate bune si frumoase pana cand vad ca Xboxul nu are mufa HDMI.
Omul mi a dat pana la urma un cablu component, dar cu el nu pot conecta consola decat la TV ul meu SD, pentru ca monitorul nu are mufe pentru component.
Cum as putea sa o conectez la monitor, fara sa dau prea multi bani pe cabluri?
Exista cablu VGA pentru XBOX360, te poate ajuta Donely.
Stie cineva daca kinect o sa apara in romania?astept raspuns cat mai rapid ca daca da o sa-mi cumpar
Link please. Eu l-am cautat si nu l-am gasit. Daca intru la XBOX 360 apare un link pentru precomanda : Pagina Produsului
Dar cand deschid link-ul ma trimite la pagina principala...
- The Official Blog of Benjamin J Heckendorn
- Ben Heck makes Xbox 360 'Slim' portable, still won't make a briefcase feel fat (video) -- Engadget
---------- Post added 14-11-2010 at 05:31 PM ----------
...băi ce RETARDAȚI. Nici acuma n-au reparat eroarea.An error occured while trying to send your message. Please try again later.
Extraordinar.
---------- Post added 14-11-2010 at 05:40 PM ----------
Error while sending message over Xbox.com - Xbox.com
Sunt curios ce răspuns primesc.
Bookmarks