Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 438 of 788 FirstFirst ... 338 388 428 436 437 438 439 440 448 488 538 ... LastLast
Results 8,741 to 8,760 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8741 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Problema nu era de unde il iau,ci daca va merge.

XBOX-ul e modat,iar PS3-ul il folosesc doar pentru exclusivitati.
    stii ce, mai bine iti cumperi originale si scapi de orice stres si poate eviti si situatii de acest gen, sa pui intrebari puerile/penibele pe forum

bafta!

2. #8742 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Junnkie, ai rezolvat? Dacă nu ia de aici:
    Momentan coduri 4200 nu mai sunt �n stoc dar se face restock rapid.

Eu tocmai i-am cumpărat unui prieten 2100 și mi-a venit codul prin SMS �n mai puțin de 3 secunde. Cum am dat buy a și venit, pac-pac.

După părerea mea asta e cea mai bună alternativă.

*p.s.

Sau mai poți �ncerca pe play-asia.com dacă ai nevoie de japanese

*p.s. 2

Acuma văd că punctele se salevază și pe/�n contul tău shopto. �n caz că nu vrei SMS poți șă vezi codul de aici: My Account - My Orders - Codes.
    Bai frate WTF?? Incerc sa dau sign-up si nu merge! Am dat de vreo 15 ori, degeaba. E bug or something? Nici de aici nu reusesc sa imi iau.. Ma las pagubas. Astept sa imi vina jocurile de pe zavvi. No more arcade for me. lol

3. #8743 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nici acolo? - no nu știu ce să zic

Mai există o soluție (dacă vrei neapărat și ai �ncredere). �ți dau contul meu (Raiffeisen Bank) - calculăm �mpreună pe c�t costă punctele (le iau direct de pe xboxliveuk76.com) apoi pui suma respectivă �n cont și gata. Codul �l primești tot pe mess (sau poza - după caz).

Și ștai liniștit că nu percep comision (asta-i culmea) - pot să ies și-n pierdere, nu-mi pasă. I'm the KING of XBLA

Dacă vrei așa da-mi un 7 buzz-uri pe (e3_ronan) și se rezolvă - pac, pac.

4. #8744 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Tema gratis: Worldwide Premiere Theme - Xbox.com - Call of Duty: Black ops.

5. #8745 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nici acolo? - no nu știu ce să zic

Mai există o soluție (dacă vrei neapărat și ai �ncredere). �ți dau contul meu (Raiffeisen Bank) - calculăm �mpreună pe c�t costă punctele (le iau direct de pe xboxliveuk76.com) apoi pui suma respectivă �n cont și gata. Codul �l primești tot pe mess (sau poza - după caz).

Și ștai liniștit că nu percep comision (asta-i culmea) - pot să ies și-n pierdere, nu-mi pasă. I'm the KING of XBLA

Dacă vrei așa da-mi un 7 buzz-uri pe (e3_ronan) și se rezolvă - pac, pac.
    Merci frumos Ron. Din fericire am rezolvat intre timp, am luat prin paypal de pe cheapxboxlive. 4200 de puncte, in weekend rup Pinball FX-ul!

6. #8746 SP
    Junior Member Mark23's Avatar

problema

Sal, am un xbox 360(dvd drive samsung MS28) modat pana cu iXtreme LT 1.0, si de vreo 2 zile ma sacaie cu o problema, azi sa restartat si apoi nu a mai vrut neam sa imi scoata discu . Ii dau "open" el zice ca deschide dar nevoie, si tot asa. M-am documentat ca tot romanu pe net , am gasit diferite pareri, fierbe cureaua, spalo cu alcool , cu spirt, curata dvd rom, de lentila nu mam atins ca stiu ca e cam pretentioasa, a luato azi, a mers vreo 4 ore, apoi iar ma pomenesc cu un restart, si acu e mort deabinelea dvdrom, nu vrea cu nici un chip sa se deschide nici cand ii dau comanda sa o faca motorasul acela de la guma aia nu vrea sa se clinteasca deloc. Un sfat vreau sa stiu ce sa fac cu ea, dak ma duc la cineva cu ea si ala imi zice ca e stricat drive, si poate nu are nik grav, dar ca sa mai faca niste bani spune ca trebuie schimbat ? Sall astept un raspuns.

7. #8747 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pai..clar trebuie sa te duci la cineva, ca doar n-o sa se repare singura consola. Daca esti din Bucuresti (sau esti dispus sa trimiti consola prin posta) vorbeste cu Donely, are thread pe zona Bazar-Console. Poate sutele de thanks-uri de pe thread te vor convinge. Bafta.

8. #8748 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Am imprumutat de la un prieten un xbox360 din 2006, pe care urma sa l conectez la monitorul meu (DVI, HDMI, VGA) printr un cablu HDMI - HDMI. Toate bune si frumoase pana cand vad ca Xboxul nu are mufa HDMI.
    Omul mi a dat pana la urma un cablu component, dar cu el nu pot conecta consola decat la TV ul meu SD, pentru ca monitorul nu are mufe pentru component.

Cum as putea sa o conectez la monitor, fara sa dau prea multi bani pe cabluri?

9. #8749 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Exista cablu VGA pentru XBOX360, te poate ajuta Donely.

10. #8750 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by Mark23 View Post
    Sal, am un xbox 360(dvd drive samsung MS28) modat pana cu iXtreme LT 1.0, si de vreo 2 zile ma sacaie cu o problema, azi sa restartat si apoi nu a mai vrut neam sa imi scoata discu . Ii dau "open" el zice ca deschide dar nevoie, si tot asa. M-am documentat ca tot romanu pe net , am gasit diferite pareri, fierbe cureaua, spalo cu alcool , cu spirt, curata dvd rom, de lentila nu mam atins ca stiu ca e cam pretentioasa, a luato azi, a mers vreo 4 ore, apoi iar ma pomenesc cu un restart, si acu e mort deabinelea dvdrom, nu vrea cu nici un chip sa se deschide nici cand ii dau comanda sa o faca motorasul acela de la guma aia nu vrea sa se clinteasca deloc. Un sfat vreau sa stiu ce sa fac cu ea, dak ma duc la cineva cu ea si ala imi zice ca e stricat drive, si poate nu are nik grav, dar ca sa mai faca niste bani spune ca trebuie schimbat ? Sall astept un raspuns.
    mai iti zic schimba samsungul pentru ca samsungul e de prosta calitate, uite am eu un liteon sau chiar un samsung de vazare

11. #8751 SP
    Junior Member quarterpunk's Avatar
    Cat trebuie sa platesti ca sa joci pe LIVE? Sau e gratis ca si PSN?
    Multumesc.

12. #8752 SP
    Trebuie plătit.

13. #8753 SP
    Member daredevil's Avatar
    Stie cineva daca kinect o sa apara in romania?astept raspuns cat mai rapid ca daca da o sa-mi cumpar

14. #8754 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Kinect este in stoc la GameShop.

15. #8755 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Kinect este in stoc la GameShop.
    Link please. Eu l-am cautat si nu l-am gasit. Daca intru la XBOX 360 apare un link pentru precomanda : Pagina Produsului

Dar cand deschid link-ul ma trimite la pagina principala...

16. #8756 SP

---------- Post added 14-11-2010 at 05:31 PM ----------

An error occured while trying to send your message. Please try again later.
    ...băi ce RETARDAȚI. Nici acuma n-au reparat eroarea.

Extraordinar.

---------- Post added 14-11-2010 at 05:40 PM ----------

Error while sending message over Xbox.com - Xbox.com

Sunt curios ce răspuns primesc.

17. #8757 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Link please. Eu l-am cautat si nu l-am gasit. Daca intru la XBOX 360 apare un link pentru precomanda : Pagina Produsului

Dar cand deschid link-ul ma trimite la pagina principala...
    BoDoPSX SHOP - Kinect (Project Natal) with Kinect Adventures

18. #8758 SP
    Merci. Dar eu vreau link de pe gameshop
    Se poate ?

19. #8759 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Merci. Dar eu vreau link de pe gameshop
    Se poate ?
    de ce nu-l intrebi pe @RvsS ?

20. #8760 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    de ce nu-l intrebi pe @RvsS ?
    Foarte simplu : pentru ca nu RvsS a zis ca e pe stoc, ci erik95. Asa ca il rog frumos pe erik95 sa-mi dea link. Nu e logic ?

Sau e pe stoc, dar numai pt anumite persoane ? Daca e pe stoc n-ar fi logic sa si apara un link pe site ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.