Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 571 of 788 FirstFirst ... 71 471 521 561 569 570 571 572 573 581 621 671 ... LastLast
Results 11,401 to 11,420 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11401 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by coxkronosh View Post
    fara suparare, dar nu crezi ca esti cam rau cu el ? cam cu sictir? cam plin de tine ?
    din nou , fara suparare, este doar parerea mea.
    Ba da, am fost rau, cu sictir si plin de mine, exact asta am vrut sa fiu.
    E si parerea mea, nu ma supar.

2. #11402 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Salutare baieti, am si eu o maaaaaaare problema.
    De prin 2005 pana acum cateva luni am avut un gamertag, numit Falleen, pe adresa personala.
    Acum cateva luni m-am decis sa trec legit din cauza ca idul Falleen avea tara de origine South Africa si nu primeam nici o oferta, iar marketul era gol.
    Totul ok, am creeat accountul Fallemo. Acum, ca tot am vandut consola, am zis sa continui cu idul Falleen, pt ca am gamerscore maricel, insa nu mai nimeresc deloc emailul.
    Stiu ca am facut niste manevre cand mi l-am creat pe Fallemo, si l-am trecut pe emailul personal, iar pe Falleen l-am trecut pe ceva ce aparent am uitat si nu il mai nimeresc deloc.
    Stiu si gamertagul (Falleen), si parola asociata, insa nu stiu emailul. Am cautat in history la browser, prin arhiva de mess sa vad daca am zis cuiva vreodata. Nu gasesc absolut nimic. Pot face ceva sa mi-l recuperez?

3. #11403 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Fallen View Post
    Salutare baieti, am si eu o maaaaaaare problema.
    De prin 2005 pana acum cateva luni am avut un gamertag, numit Falleen, pe adresa personala.
    Acum cateva luni m-am decis sa trec legit din cauza ca idul Falleen avea tara de origine South Africa si nu primeam nici o oferta, iar marketul era gol.
    Totul ok, am creeat accountul Fallemo. Acum, ca tot am vandut consola, am zis sa continui cu idul Falleen, pt ca am gamerscore maricel, insa nu mai nimeresc deloc emailul.
    Stiu ca am facut niste manevre cand mi l-am creat pe Fallemo, si l-am trecut pe emailul personal, iar pe Falleen l-am trecut pe ceva ce aparent am uitat si nu il mai nimeresc deloc.
    Stiu si gamertagul (Falleen), si parola asociata, insa nu stiu emailul. Am cautat in history la browser, prin arhiva de mess sa vad daca am zis cuiva vreodata. Nu gasesc absolut nimic. Pot face ceva sa mi-l recuperez?
    Call XBOX, le spui tot ce te intreaba ei despre el sau ce stii si ti-l recuperezi

4. #11404 SP
    Junior Member adrian82's Avatar
    salut vreau si eu un pm cum se pun jocurile iso pe hdd extern ,intern la xbox avand deja RGH ... am ceva idee dar vreau sa fiu sigur sa nu fac o traznaie

5. #11405 SP
    Junior Member Poyson's Avatar
    Tinere? Pe bune ? Hai serios acuma? Si app ce carti vrei sa citesc ca sa nu gresesc niciodata termenii tehnici ca"codat/decodat"etc...in fine ....PLUS ca puteai sa nu spui nic...si sa raspunzi (daca sti).MRG. Ms coxkronosh ca ai raspuns u in locul meu dar nu puteam sa tac ... Si daca intreaba cnv nu am scris asta cu sictir,nu sant plin de mn si nici nu am fost rau.Doar am ripostat . In fine stie cnv sa raspunda la intrebare?

6. #11406 SP
    iar va certati ??? raspundeti si la intrebarea mea sau topicul devine cafenea ? nu e frumos ma chinui cu iso2god si nu vrea

7. #11407 SP
    Scz dar as vrea sa stiu si eu pana de craciun imi trebuie sa iau niste jocuri si as vrea sa mil codez (daca se poate) app alta intrebare daca este codat si ai un joc original (nu tras) mai trebuie sa ii faci update?

---------- Post added 05-12-2011 at 07:51 PM ----------

Scz dinou

8. #11408 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    �n primul r�nd �nvață să scrii și să te exprimi corect �n limba maternă. Apoi mergi frumos la această secțiune și citește regulile forumului, vei afla (cu stupoare probabil) că pe aici nu dăm sfaturi legate de piratare și evident nu tolerăm astfel de discuții.

9. #11409 SP
    @adrian82...nu e voie cu discutii de warez aici(citeste regulamentul, te rog), incearca pe forumul sora, acolo se mai raspunde(sarcasm?)
    @Poyson, tot nu am inteles ce vrei sa zici. Poti incerca in romana,engleza, franceza sau spaniola?

10. #11410 SP
    ok ma scuzati !

11. #11411 SP
    Kragod si ori cn mai vrea sa stie eu nu am dat sfaturi de piratare,eu vreau sa stiu daca dupa ce ai decodat consola (xboxul) poti sa il codezi la loc (pentru ca am auzit de eroarea aia naspa si mai stiu ca daca e decodat nu poti sa intri pe net cu el) asa ca mar interesa sa il codez(daca se poate) pentru a scapa de eroare si sa pot sa ma conectez la net. Daca se poate plz spunetimi unde se poate face acest lucru (unde in Bucuresti).
    PS: Daca nu intelegi romana ia un dictionar

---------- Post added 05-12-2011 at 08:35 PM ----------

App alta intrebare daca consola e codata iar sidiul(jocul)este original mai trebuie sa ii faci update (consolei)?

---------- Post added 05-12-2011 at 08:37 PM ----------

Plz raspundeti la ambele intrebari daca stiti .

12. #11412 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    *facepalm*

Scuze de off

13. #11413 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Microsoft Teams Up With the Independent Games Festival
    The Independent Games Festival has announced a multi-year partnership with Microsoft Games Studios. The partnership will involve a jury of indie game developers awarding an "XBLA Prize" (XBLA being Microsoft's Xbox Live Arcade service), which will be given out at the IGF, a festival and awards ceremony that happens each March at the Game Developers Conference in San Francisco.

The XBLA Prize will involve a publishing deal to release the winning game on Microsoft's various platforms, including the Xbox 360, the Windows Phone and Games for Windows Live. Winners will also have access to Microsoft's first-party publishing services, including an official slotted release on Xbox Live Arcade.

The IGF honors games across a number of categories. Recent winners include Minecraft, Amnesia: The Dark Descent, Limbo, and Monaco.

14. #11414 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Cred ca ar trebui propusa o modificare a regulamentului si anume: "Pe acest forum se comunica doar in limbile recunoscute international. Orice alt limbaj cum ar fi moldoveneasca, braziliana, americana, romana din cartier va fi sanctionat!' !
    Pe scurt: Odata ce ai umblat in consola si Microsoft ti-a dat ban la ea pe Xbox Live, nu mai exista cale de intoarcere! Poti sa-i faci tu ce vrei, dar pe Xbox Live nu mai intra! Ia-ti o consola noua si de data aceasta accept-o asa cum este, nu-i mai face operatii!

15. #11415 SP
    Aha ms mult

---------- Post added 06-12-2011 at 11:13 AM ----------

Inca cv daca jocul e original mai trebuie sa ii fac update consolei sau sil face singur cand introduc cdul?

---------- Post added 06-12-2011 at 11:16 AM ----------

Inca cv daca jocul e original mai trebuie sa ii fac update consolei sau sil face singur cand introduc cdul?

16. #11416 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nu stiu la ce fel de update te referi, la cel pentru noile sisteme de protectie impotriva pirateriei sau la celalalt pentru a trece de noile sisteme de protectie. Daca jocul are update-ul pe dvd, atunci el trebuie facut pentru a-l rula. Daca esti conectat la Xbox Live si cand intri in joc iti apare sa faci update la acel joc, de asemenea este recomandat sa-l faci pentru a elimina anumite bug-uri (de exemplu).

17. #11417 SP
    Junior Member nana's Avatar
    Salut a facut cineva update-ul la noul dashboard ? A devenit disponibil pentru UK, ca pe xbox deja anunta disponibilitatea lui !!
    Daca a facut cineva update-ul astept niste pareri despre el si cum a decurs update-ul !

Va multumesc !

18. #11418 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    O sa li fac eu in ~30 minute, pana ajung acasa si o sa revin cu pareri si impresii.

19. #11419 SP
    Nu e disponibil inca observ

20. #11420 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    A reusit cineva pana acum sa faca update-ul?
    Eu am primit confirmarea pe mail ca de azi este disponibil update-ul dar nu apare nicaieri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.