No offense man, dar ar fi trebuit sa citesti regulamentul, care spune fara warez pe aria forum !!!
No offense man, dar ar fi trebuit sa citesti regulamentul, care spune fara warez pe aria forum !!!
Nu e o intrebare dar: au dat drumul la account migration tool. spor la mutat xbox-ul in tari straine
Salut, sunt nou in domeniul xboxului si as avea o intrebare: Un xbox360 slim poate rula jocuri originale PAL? poate e o intrebare stupida dar chiar nu am idee... Multumesc !
EDIT: si inca o intrebare, daca cumpar o consola xbox din UK o pot folosi normal din romania? stiu ca o sa vina cu stecher cu 3 picioruse da ril pot schimba
Va functiona la fel ca si cele din Romania doar ca trebuie sa ii cumperi un adaptor de priza cu 3 picioruse
Daca consola e luata din europa merg numai jocuri pal, daca o iei din state merg doar Ntsc
Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2
Pai...poti sa economisesti bani si sa iei un cablu de alimentare de la un PC si sa il bagi in sursa
Am si eu o intrebare mi-am cumparat un xbox 360 slim nu are nici o luna e luata din magazin si in timp ce ma jucam pe el pe niste jocuri luate odata cu el odata mi-sa blocat jocul total si de cateva ori imi mergea in reluare in diferite jocuri, este oare ceva grav? sa o duc la servici inainte sa o modez cat timp mai este in garantie?
daca vrei tu s-o duci la servici...si noi avem una pt recreere la servici.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post915386
vreau sa formatez hdd'u , cu salvarile am priceput ,le pun pe stick , dar ce fac cu jocurile downloadate de pe live si haine , props si ce mai am la cont , cand downloadez contul se pun automat si ele? mai trebuie sa fac backup la ceva?
hm , vad ca-mi da o eroare cand downloadez profilul de pe live, cannot download profile now error 807003 sau ceva de genul
e contul pe Romania?
primeam tot timpul o eroare de genul asta, pe un cont de romania. Am schimbat mailul si contul, facandu-le de UK si totul merge bine acum.
Pai inca nu poti schimba locatia contului, cica s-ar introduce in curand. Iar el ar pierde tot (games, ms points, gamerpoints, etc) si nu cred ca ii convine.
@angloma: Mai incearca si mai tarziu, daca tot ai probleme, dai mail la Microsoft si in maxim doua zile iti raspund. Am patit si eu o chestie de genul dar a fost mai complicat ca nici parola nu mi-o mai stiam.
Salut am si eu o intrebare...Halo 4 cere cod pt online? sa stiu daca il iau sigilat sau merge si SH.La fel si Black Ops 2....la ps3 nu cere cod online....la xbox? Multumesc.
vezi ca la settings ai acolo optiunea ''transfer content licence to another console'' : Xbox Live's Major Nelson � Content License Transfer Tool (aka the DRM Tool) now available :
Probabil asa iti poti transfera tot de pe un hdd pe altul (sau pe alta consola). hainele ca si salvarile, DLC ... totul este transferabil de pe un hdd pe altul. Iar jocurile odata cumparate pe un profil se pot downloada de cate ori vrei.
BTW : pe langa EA games cu On-line pass-ul lor, mai este si Ubisoft care are on-line pass. Probabil vor urma si alti publisheri, este un stil de a incasa bani de pe urma jocurilor sh care au codul folosit.
Sau Angloma, frate, parca erai din Valcea, da-mi un tel. pe nr. 0747.555.344 si poate te pot ajuta personal.
Bookmarks