Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de gold de o zi ?As fii foarte recunoscator.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de gold de o zi ?As fii foarte recunoscator.
Salut,vreau sa-mi cumpar de BlackFridat un Xbox 360 sau PS3,la inceput am fost 100% PS3 dar acuma m-am razgandit
Am o intrebare pt Xbox 360:
1-Mai este riscul de a face RROD?
2-Ce bateri folositi?
Dar am auzit ca poti daca nu faci update..
Alte intrebari:
1. Daca schimb HDD-ul iau BAN?
2. De unde pot cumpara un HDD de xbox 360?
O sa iei ban din moment ce il bagi in priza, ramai la pc daca principalul motiv pentru care iti iei consola e sa o modezi si in afara de asta nu te mai obosi sa postezi aici oricum nu te va ajuta nimeni.
Am eu o intrebare.
Acum de Black Friday as vrea sa-mi cumpar un alt monitor pentru Xbox si m-am gandit la un BenQ GW2255 21.5' pentru ca e ceva mai ieftin. La specificatii zice ca are o intrare DVI-D, D-Sub si ca nu are boxe integrate. Intrebarea mea ar fi: se poate folosi acest monitor la un Xbox si aibe si sunet jocurile ? Nu am gasit niciunde daca are jack sau ceva si nici din imagini nu se vede.
Salut! As avea o intrebare sau 2 mai mult sau mai putin copilaresti.. Ieri mi-am comandat un Xbox 360 250 Gb Slim cu Darksiders II si Batman Arkham City. Intrebarile mele sunt legate de contul Xbox. Eu am un cont pe Xbox Live facut pentru GTA IV pentru PC si nu reusesc sa imi dau seama pe ce locatie este(RO,UK,US, etc). Intrebarea mea cea mai importanta este: Cum imi pun contul pe UK? Si daca reusesc, totul e ok? Mai trebuie sa ma chinui cu VPN? Am vzut ca unule chestii au restrictii chiar daca ai contul pe UK din cauza Ip-ului. Sper ca cineva va avea rabdare sa imi explice aceste lucruri sa nu am experiente neplacute chiar de la inceput. Va multumesc anticipat !
Salut, Florin
In locul tau mi-as face un cont nou, direct pe UK. Daca tii insa sa-l pastrezi pe cel existent, gasesti AICI cum se schimba regiunea. Daca iti cere o adresa, poti cauta pe Google o adresa valida de UK si totul e OK.
De VPN din pacate nu scapi.. N-o sa ai probleme cu jocurile cumparate fizic sau cu DLC-uri in general, dar o sa dai de unele jocuri pe care n-o sa le poti cumpara digital decat daca folosesti VPN.
Pentru alimentarea contului cu bani, recomand sa-ti faci cont PayPal daca nu ai, si sa-l atasezi contului de Xbox (gasesti pe xbox.com la Payment & Billing). In caz ca vrei sa-ti cumperi Gold (pentru a putea juca online), mai bine iti cumperi cod de pe net.. recomand cdkeys.com.
Felicitari pt achizitie si spor la joaca![]()
Multumesc de raspuns :-). Mai am o intrebare: Voi putea juca online chiar daca am cont pe UK?
Adrese valide de UK va pot da eu fara probleme, locuiesc aici de 5 ani deja...acusi depun actele de cetatenie. Nu am sa ajut insa persoane cu console banate sau ceva de genul.
Da domnu" CJ de unde stii daca dvd-rom-ul Xbox-ului respectivului are gaura sau nu pe placa de baza sau nu ?Personal nu te complica sa ajuti cu adrese, se pot descurca si singuri, dai pe google dupa adresa unui hotel / restaurant din uk si...voila' !! Numarul te telefon poate fi si din RO, nu neaparat UK.
Nu stiu daca intereseaza pe careva dar de Black Friday, pe Microsoft Store se gasesc coduri de Xbox Gold 3 luni cu 16$ : Buy Xbox LIVE 3-month Gold Card - Play Xbox live games with friends near and far - Microsoft Store
Bookmarks