Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 741 of 788 FirstFirst ... 241 641 691 731 739 740 741 742 743 751 ... LastLast
Results 14,801 to 14,820 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #14801 SP
    Junior Member dukuletz's Avatar
    Salutare, sunt de curand posesor unui Xbox 360 slim E 4GB si am o multime de intrebari pe care sper ca ma puteti ajuta

1. Vreau sa cumpar GTA 5 de pe marketplace, ce am nevoie? Merge cu contul din RO si card romanesc?
    2. Pentru contul Gold, pot sa cumpar direct cu cardul de pe xbox?

2. #14802 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by dukuletz View Post
    Salutare, sunt de curand posesor unui Xbox 360 slim E 4GB si am o multime de intrebari pe care sper ca ma puteti ajuta

1. Vreau sa cumpar GTA 5 de pe marketplace, ce am nevoie? Merge cu contul din RO si card romanesc?
    2. Pentru contul Gold, pot sa cumpar direct cu cardul de pe xbox?
    1. La intrebarea asta e complicat, nu prea gasesti oameni pe aici pe forum sa aibe contul de Romania, majoritatea suntem cu conturile pe US, UK (Algeria, India, Japonia, Serbia, Croatia, Ungaria, etc ). Prea putini aleg Romania din cauza restrictiilor Xbox Live. Recomand cont de US / UK + card romanesc atasat la Paypal.

2. Da poti cumpara direct cu card romanesc GOLD de pe consola insa iesi mai ieftin cumparat ca redeem code de pe diferite siteuri (gen Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi, Buy Xbox Live 1 Month Gold Card Membership - Online Code Delivery, etc).

3. #14803 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Omul are modelul cu 4gb, nu are unde sa instaleze jocul.

4. #14804 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Omul are modelul cu 4gb, nu are unde sa instaleze jocul.
    Pe un stick USB de 32 GB ! Cu viteza decenta de peste 15 MBs !

PS fara stick chiar si varianta cu disk necesita minim 7.6 GB liberi pe HDD, la consola lui cea mai ieftina / mica memorie este stick-ul de 32 GB obligatorie !

5. #14805 SP
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    1. La intrebarea asta e complicat, nu prea gasesti oameni pe aici pe forum sa aibe contul de Romania, majoritatea suntem cu conturile pe US, UK (Algeria, India, Japonia, Serbia, Croatia, Ungaria, etc ). Prea putini aleg Romania din cauza restrictiilor Xbox Live. Recomand cont de US / UK + card romanesc atasat la Paypal.

2. Da poti cumpara direct cu card romanesc GOLD de pe consola insa iesi mai ieftin cumparat ca redeem code de pe diferite siteuri (gen Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi, Buy Xbox Live 1 Month Gold Card Membership - Online Code Delivery, etc).
    Mersi colegule.
    O sa cumpar un USB de 32GB compatibil asa ca nu va fi probleme.

Acum sa zicem ca vreau sa fac un cont UK, cum procedez? Fac cont direct din consola sau de unde?
    Cu cardul atasat la Paypal, pot sa cumpar dupa aceea jocuri de pe marketplace? Va fi probleme cu IP-uri romanesti?

6. #14806 SP
    Mersi colegule.
    O sa cumpar un USB de 32GB compatibil asa ca nu va fi probleme.

Acum sa zicem ca vreau sa fac un cont UK, cum procedez? Fac cont direct din consola sau de unde?
    Cu cardul atasat la Paypal, pot sa cumpar dupa aceea jocuri de pe marketplace? Va fi probleme cu IP-uri romanesti?
    Nu e neaparata nevoie de compatibilitate la stick-uri, doar ca viteza mare te avantajeaza in jocuri, iar diferenta de pret e mica (gen Memorie externa ADATA DashDrive UV150 32GB negru - PC Garage are 25MBs fiind mai mult decat ok) sau cumperi direct HDD intern xbox 360 de 250 Gb la 200 lei : [Vând] HDD 250 Gb Xbox 360 slim original
    sau XBOX 360 SLIM HDD 250 GB ORIGINAL - Okazii (138447566)

Contul pe UK il faci direct de pe consola, adresa pt. cont o gasesti pe google cautand un restaurant/mall/magazin/cinematograf/hotel din Anglia . Nr. de telefon poate fi al tau personal. Dupa ce atasezi la contul de UK cel ce Paypal, nu este necesar sa fie din aceasi zona, merge oricum si nu esti legat la cumparaturi de IP-ul de Romania decat la downloadul jocurilor region locked (ofertele speciale pe UK nu merg decat cu IP de UK).

Oricum chiar si acea blocare pe regiuni poate fi ocolita prin VPN. Pentru detalii : http://www.consolegames.ro/forum/f9-...-pe-xbox-live/

7. #14807 SP
    Member eneea's Avatar
    Vin si eu cu niste nelamuriri.
    daca imi transfer un joc donwlodat de pe marletplace pe stick si apoi de pe stick pe PC...cand il pun inapoi pe stick si apoi in xbox am sanse sa-mi mearga?

8. #14808 SP
    eneea man te simti bine ????? ce intrebari sunt astea ? Eu iti pot raspunde dar.... e cam legat de piraterie, e cam naspa...zi-mi pe privat ce te intereseaza in special

9. #14809 SP
    Member ymess's Avatar
    daca te referi la folosirea stickului pentru ambele sisteme, poti creea doua partitii diferite, una pentru xbox si una pentru pc.

10. #14810 SP
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    daca te referi la folosirea stickului pentru ambele sisteme, poti creea doua partitii diferite, una pentru xbox si una pentru pc.

nu se referea la asta. EU am inteles in mare CE vrea sa faca, II raspund PE privat dupa CE imi confirma ca nu cred gresit . Btw eneea vezi va jocurile sunt legate de cont, daca un joc Games on Demand il ai cumparat - atasat contului nu conteaza ca II ai PE hdd / stick, daca e ok atunci Microsoft trece cu vederea faptul ca jocul a trecut prin PC.

11. #14811 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Aproape de 15000 Pana in weekend e gata.

12. #14812 SP
    Stie cineva de ce jocuri de pe marketspace sunt mai scumpi cand esti pe UK? Am observat la GTA 5 o diferenta de aprox 80-90 lei, de la dolar la pounds. Nu de alta dar caut sa cumpar GTA 5 dar preturi sunt mari peste tot...

13. #14813 SP
    Member eneea's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    nu se referea la asta. EU am inteles in mare CE vrea sa faca, II raspund PE privat dupa CE imi confirma ca nu cred gresit . Btw eneea vezi va jocurile sunt legate de cont, daca un joc Games on Demand il ai cumparat - atasat contului nu conteaza ca II ai PE hdd / stick, daca e ok atunci Microsoft trece cu vederea faptul ca jocul a trecut prin PC.
    Da, chiar nu vroiam sa fac nicio smecherie...puri si simplu vroiam sa-mi salvez pe PC/DVD niste jocuri, sa nu trebuiasca sa le donwlodez din nou.. Vorbim Leo zilele astea

14. #14814 SP
    Stie cineva de ce jocuri de pe marketspace sunt mai scumpi cand esti pe UK? Am observat la GTA 5 o diferenta de aprox 80-90 lei, de la dolar la pounds. Nu de alta dar caut sa cumpar GTA 5 dar preturi sunt mari peste tot...

Pai este paritatea dolar / lira sterlina. Intradevar diferente exista pe UK GTA V este 49.99 lire ( aprox. 270 lei ) iar pe US este 59.99 $ (aprox. 205 lei). Iar in banii aia il iei pe disc de aici din tara, nou sau SH. Oferta a fost de Black Friday pe Amazon parca sau pe Microsoft Store la 35 $ sau 39$ nu mai retin exact, venea undeva la vreo 140 - 150 lei.

15. #14815 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    @dukuletz din cate stiu varianta digitala a jocului gtaV are probleme GRAVE si iti recomand sa iei jocul in forma retail, pe disc.

16. #14816 SP
    Merita sa cumpar online daca era pretul ala in dolar acum clar ca o sa iau varianta retail, pretul este acelasi, plus am discul fizic care pot sa dau mai departe daca ma plictisesc
    Stie cineva unde gasesc la un pret bun? Minim am gasit la 260 lei cu transport inclus.

17. #14817 SP
    Eventual il poti lua din UK prin Robert Dinu la 166 de lei : http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...condition=used

18. #14818 SP
    Mai merge GTA Online daca este folosit discul?

19. #14819 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Da!

20. #14820 SP
    Mai merge GTA Online daca este folosit discul?
    Nu are nici o legatura jucatul on-line cu modul de obtinerea unui joc (cumparat de pe Marketplace, DVD, etc...) . In schimb are legatura cu abonamentul de GOLD.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 741 of 788 FirstFirst ... 241 641 691 731 739 740 741 742 743 751 ... LastLast