Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 163 of 903 FirstFirst ... 63 113 153 161 162 163 164 165 173 213 263 663 ... LastLast
Results 3,241 to 3,260 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3241 SP
    Admin MonkY's Avatar
    temugin: degeaba pui SSD la PS3. Nu stie de TRIM, GC si alte alea... Iar diferentele de viteza sunt infime (asta pt. ca e bottleneck in southbridge) si se face sync la o viteza apropiata de a unitatii optice. Sa speram ca la PS4 nu va mai exista asa ceva.

Cat despre interior, temperaturi, filme demonstrative... cred ca uiti ca este o consola, nu un PC. Vor apare astfel de informatii dupa ce se va lansa oficial. Sunt ferm convins ca iFixit & Co. de-abia asteapta sa desfaca un PS4. Pana atunci, ar trebui sa ne intereseze jocurile, nu la ce turatie se invarte ventilatorul...

2. #3242 SP
    Member MSlv's Avatar
    aici te contrazic, eu vreau sa stiu la ce turatie se invarte ventilatorul, sa nu faca precum aspiratorul (ps3 fat).

3. #3243 SP
    Member temugin's Avatar

Bun si atunci aceste linkuri sunt aiurea ? recunosc ca nu am testat personal din motive financiare, dar oricand as prefera un ssd de 120 gb vs hdd normal la 500 gb.

Can SSD Upgrades Boost PS3 Performance? • Articles • Eurogamer.net

PS3 Drive Comparison, HDD vs SSD (New and Improved... - PlayStation® Community Forums

How to Speed Up the Playstation 3 | ExtremeTech

Oricum revolutionar pare ca poti instala FULL game pe hdd, sper ca nu doar din live, alt user a spus ca el scoate ps4 de la net si adio update automat, hee, pai aia sunt asa PROSTI ? va face update de indata ce va fi conectat, aceste actualizari au mai mult scop de control al hardware-ului cumparat si mai putin de fiabilitate, sunt curios daca vor reusi sa l mai si monteze dupa ce vor desface ps4 cei le la Ifixit etc. Jumatate din Xone, sursa interna, si totusi rece si fara probleme ?

4. #3244 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    aici te contrazic, eu vreau sa stiu la ce turatie se invarte ventilatorul, sa nu faca precum aspiratorul (ps3 fat).
    Este o consolă foarte silențioasă stai liniștit. În același timp este și foarte stabilă. Nu știu cât de rece merge dar nu au existat niciodată probleme de încălzire excesivă ținând cont de faptul că merge aproape non stop.

5. #3245 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Bubli te-ai angajat la Sony? Da si mie adresa unde sa trimit una bucata sticla Glenfidich 21yo sa-mi trimiti si mie una bucata PS4 in 15 noi. Multumesc anticipat.

6. #3246 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Știu că ai vrea. Din păcate și eu tot la preorderul de la Altex trag speranță

7. #3247 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In cazul asta, mai bine iti iei un PC si-ti pui ce ventilator vrei. La console, nu ai de ales (never did, never will). Eventual faci modding dupa in caz ca te pasioneaza asa ceva.

P.S. Eu am PS3 Phat si e al naibii de silentios! Nu l-am desfacut nici macar odata sa-l curat, in ultimii 7 ani sau cat o avea de la lansare!
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    Bun si atunci aceste linkuri sunt aiurea ? recunosc ca nu am testat personal din motive financiare, dar oricand as prefera un ssd de 120 gb vs hdd normal la 500 gb.
    No offense, dar sa pui un SSD care ar timp de acces de peste 100 de ori mai mic si rata de transfer de vreo 10 ori mai mare pe un PS3 si sa rezulte un castig de 5-20% la viteza (si stiind ca fara TRIM & GC se duce naibii SSD-ul destul de repede), la un pret de 10 ori mai mare decat un HDD normal, asta demonstreaza exact ce am spus eu: nu merita!

8. #3248 SP
    Banned cryyo's Avatar
    PS3 aspirator? Eu, unul, nu inteleg astfel de reactii. De parca va jucati cu consola atasata de ureche. Pe bune, cand tu mucifici un dictamai demonul in nu's ce joc mai auzi ventilatorul din consola ?! Pfff...

MonkY, 7 ani fara curatare ?! Vezi tu, exista scule si scule

9. #3249 SP
    Member temugin's Avatar

Ps3 nu este aspirator, doar daca temp sar de 70C in sus, atunci ventul tinde sa o ia in treapta 3 si rezulta zgomot marit, la fat e testat de mine, la slim nu stiu. Oricum ultra slimul e un esec, si dupa toate astea nici bracket pt hdd nu are din fabrica, foamea e mare chiar si la Sony...totusi fara sa faci mentenanta la pasta si praf nu cred sa duca 8 ani o consola, doar daca joci 2 h saptamanal. Revenim la ce a spus Monky, jocuri vor fi pe ambele platforme, deci nu cred ca arde ca si topic, Killzone o sa arate mai ''misto'' ca Ryse, etc, so what ? Se vor gasi multe site uri sa compare Cod Ghost si Assassins 4 sau noul Battlefield intre pc, Xone si Ps4, si iar o sa iasa flame ca la pc se vede putin mai mult AA si umbra pe anume bolovan iar la Xone nuh, etc etc....stiti restul.

10. #3250 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    MonkY, 7 ani fara curatare ?! Vezi tu, exista scule si scule
    Da, si pe mine m-a mirat. No freezes, no crashes. Asta in timp ce la Xbox 360... nu mai vorbesc. Ultimul l-am desfacut acum cateva saptamani si schimbat pasta siliconica (era o porcarie pusa acolo, care mai mult cred ca oprea transferul termic decat il ajuta).
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    totusi fara sa faci mentenanta la pasta si praf nu cred sa duca 8 ani o consola, doar daca joci 2 h saptamanal.
    Praf intra oricum, chiar si daca nu te joci (ba chiar indraznesc sa spun ca se aseaza mai repede praful intr-o consola nefolosita, decat in una folosita zilnic - ajuta ventilatorul la scoaterea/impingerea prafului spre exterior).

P.S. Daca nu crezi sa duca o consola 8 ani fara mentenanta, sa vezi cum merge PS2-ul dupa 12 ani fara sa ma ating de el (la interior ma refer)! Si pleaca la prima cheie

11. #3251 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Un video foarte scurt cu interfata consolei in actiune:

Cameramanul cred ca era beat.
    Additional information from Chris Kohler. It's also not called the XMB anymore.

Things learnt from this video:
    Settings - "Set the screen size of the TV to optimize the 3D view"
    Settings - Menu Music can be disabled
    Settings - Key Tone can be disabled
    Settings - "System Storage Management" is a sub-menu
    Settings - "PlayStation App Connection Settings" is a sub-menu
    Main Menu - The "www" icon is indeed "Internet Browser"
    Main Menu - The "down arrow" icon on the far right is indeed "Downloads"
    Notification Settings - Can enable/disable: Friend Requests, Name Requests(?), Invitations, Trophies, Game Alerts(?), Download Status...

12. #3252 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Am reusit sa testez. Controlleru e super aspru. E imbracat intr-o suprafata "anti-derapanta", stick-urile au suprafata concava si cauciuc mai moale in asa fel incat nu mai aluneca degetul pe ele. Totul se simte foarte compact, pacat ca nu am reusit sa joc un shooter cu el.

13. #3253 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Rumor: PlayStation 4 gets graphically definitive version of Watch_Dogs - Long Island Video Game Industry | Examiner.com

720p on PS360, 1080 on PS4, TBD on Xbox One
    Both hit 30fps easy. I think Xbox One suffers a few dips from 60fps. PS4 is pretty smooth. Definitive version"
    So there you have it, the PlayStation 4 version of Watch_Dogs is the definitive version, lining up directly with what most developers have been saying regarding both next generation consoles. Keep in mind, these are not confirmed numbers, just rumors from a trust source, so take everything with a grain of salt.

14. #3254 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In cazul asta, mai bine iti iei un PC si-ti pui ce ventilator vrei. La console, nu ai de ales (never did, never will). Eventual faci modding dupa in caz ca te pasioneaza asa ceva.

P.S. Eu am PS3 Phat si e al naibii de silentios! Nu l-am desfacut nici macar odata sa-l curat, in ultimii 7 ani sau cat o avea de la lansare!

No offense, dar sa pui un SSD care ar timp de acces de peste 100 de ori mai mic si rata de transfer de vreo 10 ori mai mare pe un PS3 si sa rezulte un castig de 5-20% la viteza (si stiind ca fara TRIM & GC se duce naibii SSD-ul destul de repede), la un pret de 10 ori mai mare decat un HDD normal, asta demonstreaza exact ce am spus eu: nu merita!
    ASTA! Consola mea (40GB) luat in Iunie 2008 nu a facut nici-un zgomot de cand il am (turatie mare,BD zgomotos etc).Mentionez ca nici air-flow nu i-am facut (parca dauneaza daca repeti metoda).

Iar cu jocuri precum TLoU sau GTAV nu am avut deasemenea nici-o problema. (GTA V a mers o data incontinuu 10-15 ore)

Sa nu zic cand l-am luat a mers si cateva zile non-stop consola

Eu cred si sper ca PS4 va fi la fe de bun,sau chiar mult mai bun decat PS3 la fiabilitate.

Un mic tease de la Christophe Balestra : https://twitter.com/cbalestra/status...341632/photo/1

ON : Am auzit ca cei care au comandat din UK/JP/AUS de pe Amazon.com au avut pre-orderul sters :\ Acum nu stiu ce sa cred...probabil vor stoc mai mult pentru SUA.

A doua poza de pe Reddit.Credeam ca il vor primi inainte de lansare cu cateva saptamani.
    Attached Images Attached Images bvihj91cmaax7ru.jpg now9dl2.png

15. #3255 SP
    Member MSlv's Avatar
    si eu tot pe cea de 40gb o am. poate am avut ghinion. o sa incerc sa-i schimb pasta termica la un moment dat, poate o reduc la tacere...

16. #3256 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    40gb here too. Silent as the D in Django, no problemos de 5 ani

17. #3257 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Am avut una second de 40 acu 2 ani si a murit dupa juma da an blocul si ce huruiala facea vara ventu..pfui

18. #3258 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu zic ca totul depinde de conditiile de utilizare,mediul si norocul (fiindca nu toate sunt identice).

19. #3259 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Noroc mai mult, a mea sta aproape lipita de perete si merge mult timp incontinuu, ma mir cum de n-a crapat :-s

20. #3260 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    PS4 and PS Vita bundle: 'not right now,' says Sony UK boss -- PlayStation Universe

Sony Computer Entertainment U.K. (SCE UK) Managing Director Fergal Gara has said there’s no plans to bundle PlayStation 4 and PlayStation Vita together.

Gamers have been calling out for a bundle featuring Sony’s next-generation console and handheld for a while now, and rumors have claimed such a pack is in the works.

However, speaking with CVG, Gara said there’s no plans for a bundle right now.

“At the moment we’re not thinking about a one-box solution. If we wanted to, it would be an easy thing to do, but we’re not right now.”

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.