Well se pare ca nu vom avea optiune de disable la LED,fiindca nu manca multa baterie (se pare ca el nu s-a uitat pe Reddit/GAF)
https://twitter.com/yosp/status/423218552548503553
Puteti sa spam-uiti contul lui @yosp![]()
Atunci DS4 cu un acumulator mai puternic, parca ai postat o solutie un pic mai in urma. Un acumulator care dublează durata actuală mi se mare mai ok
Da,eu am postat link-ul.Nu am incercat fiindca nu am nevoie inca.Poate va fi cineva binevoitor sa incerce![]()
Astia de la Sony s-au tampit rau de tot, ma intreb de ce au bagat o baterie mult mai slaba decat in DS3. Eu unul voi incerca sa o schimb, sunt baterii cu 5 dolari(transport inclus) pe site-uri chinezesti care cica au capacitate mai mare si tin mai mult ca cele originale DS3.
Da, dar DS3 n-avea "luminitza" si nici touchpad. Probabil e consum mai mare si pt. ca o fi un bitrate mai mare la DS4 via Bluetooth (deh, daca n-au auzit de Bluetooth 4.0 LE - LE venind de la Low Energy).
Srachi: ai mare grija cu "chinezariile". Nu zic ca bateria din DS4 o fi made in Japan or something, dar chinezii au de obicei interesanta indeletnicire de a schimba doar label-ul unei baterii, si gata... e cu 50% mai mare. Am avut eu una de 7000mAh (pt. un smartphone), care tinea mai putin decat cea de 2800mAh (originala). So, beware! Daca tot schimbati, luati o baterie serioasa...
Da Monky stiu de unele baterii chinezesti ca am patit-o si eu dar unde m-am uitat acum sunt cateva review-uri bune de la useri/cumparatori si spun ca e mai ok ca si originala. Bateria cica e 1800mah, pe mini forumul produsului spun userii ca are 1100.
Nu avea luminita dar avea bateria de 3 ori mai mică...Inseamna ca lumina aia papa ceva, desi sunt specialişti care spun ca nu papa asa de mult.
daca am ps4 din anglia, imi pot face cont de psn pe romania sau trebuie neaparat pe uk ? asa mi s-a spus la magazin..
vreo modalitate de create tournament in fifa 14 ??
Nu poti sa cumperi cu un card de Romania de pe PSN UK. Cumperi carduri valorice de pe cdkeys.com sau electronicfirst.com. Ei au cele mai bune preţuri
http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn
Srachi, daca vrei poti sa iti iei o batierie de la Trioda, eu mi-am luat de acolo pt DS3 de 1400mah pt ca mi-a murit cea originala (era umflata si nu mai mergea deloc pe baterie), am platit pe ea 40RON acum 2 ani si merge brici, ma tine destul de mult, m-am jucat si 3 sesiuni de 6-7 ore si mai aveam o liniuta la ea.
Cea veche avea parca 600mah.
De schimbat la DS3 s-a schimbat usor, iar daca e compatibila si cu DS4 asa cum apare pe net eu sigur imi cumpar una si o inlocuiesc cum primesc consola.![]()
cum naibi sa tina mai mult o baterie de DS3 cand pe hartie este mai mica(ca si putere) si este gandita pt un consum mai mic de curent ?!
poate fi adevarat doar in cazul in care s-a procedat precum zicea monkY mai sus, s-au lipit alte etichete pe acumulatori..
Bookmarks