Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 298 of 903 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 300 308 348 398 798 ... LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #5941 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Mi-ar placea ca la sf lunii sa auzim o bomba de bundle in Romania (stiu ca nu va fi never ever dar putem visa): PS4 cu GTA5.
    cum naiba ps4 cu GTAV cand ultimul e doar pe old-gen?

2. #5942 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Pai la modul ca sa visam mai...

3. #5943 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Well se pare ca nu vom avea optiune de disable la LED,fiindca nu manca multa baterie (se pare ca el nu s-a uitat pe Reddit/GAF)

https://twitter.com/yosp/status/423218552548503553

Puteti sa spam-uiti contul lui @yosp

4. #5944 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Atunci DS4 cu un acumulator mai puternic, parca ai postat o solutie un pic mai in urma. Un acumulator care dublează durata actuală mi se mare mai ok

5. #5945 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Da,eu am postat link-ul.Nu am incercat fiindca nu am nevoie inca.Poate va fi cineva binevoitor sa incerce

6. #5946 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Astia de la Sony s-au tampit rau de tot, ma intreb de ce au bagat o baterie mult mai slaba decat in DS3. Eu unul voi incerca sa o schimb, sunt baterii cu 5 dolari(transport inclus) pe site-uri chinezesti care cica au capacitate mai mare si tin mai mult ca cele originale DS3.

7. #5947 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe hartie e mai mare , DS4 are un acumulator de 1000mA iar DS3 300 sau 500 mA

8. #5948 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, dar DS3 n-avea "luminitza" si nici touchpad. Probabil e consum mai mare si pt. ca o fi un bitrate mai mare la DS4 via Bluetooth (deh, daca n-au auzit de Bluetooth 4.0 LE - LE venind de la Low Energy).

Srachi: ai mare grija cu "chinezariile". Nu zic ca bateria din DS4 o fi made in Japan or something, dar chinezii au de obicei interesanta indeletnicire de a schimba doar label-ul unei baterii, si gata... e cu 50% mai mare. Am avut eu una de 7000mAh (pt. un smartphone), care tinea mai putin decat cea de 2800mAh (originala). So, beware! Daca tot schimbati, luati o baterie serioasa...

9. #5949 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da Monky stiu de unele baterii chinezesti ca am patit-o si eu dar unde m-am uitat acum sunt cateva review-uri bune de la useri/cumparatori si spun ca e mai ok ca si originala. Bateria cica e 1800mah, pe mini forumul produsului spun userii ca are 1100.

10. #5950 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu avea luminita dar avea bateria de 3 ori mai mică...Inseamna ca lumina aia papa ceva, desi sunt specialişti care spun ca nu papa asa de mult .

11. #5951 SP
    Junior Member mihneaaa's Avatar
    daca am ps4 din anglia, imi pot face cont de psn pe romania sau trebuie neaparat pe uk ? asa mi s-a spus la magazin..

vreo modalitate de create tournament in fifa 14 ??

12. #5952 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mihneaaa View Post
    daca am ps4 din anglia, imi pot face cont de psn pe romania sau trebuie neaparat pe uk ? asa mi s-a spus la magazin..
    Poti sa-ti faci cont de PSN pe Romania dar ti-l faci degeaba, ca nu avem Store. Deci iti trebuie de UK... Sau poti sa le ai pe amandoua, cumperi de pe UK si te joci pe contul de RO. Nu te opreste nimeni

13. #5953 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Quote Originally Posted by mihneaaa View Post
    vreo modalitate de create tournament in fifa 14 ??
    In Fifa14 PS4 au scos Tournament mode.

14. #5954 SP
    cum pot sa cumpar ca nu imi merge cardul daca bag adresa de pe el, care e din RO.

15. #5955 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu poti sa cumperi cu un card de Romania de pe PSN UK. Cumperi carduri valorice de pe cdkeys.com sau electronicfirst.com. Ei au cele mai bune preţuri
    http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn

16. #5956 SP
    merci !

17. #5957 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    cred ca o sa auzim nu mai sunt console disponibile reveniti peste 1 sapt (3-4 luni )

18. #5958 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Srachi, daca vrei poti sa iti iei o batierie de la Trioda, eu mi-am luat de acolo pt DS3 de 1400mah pt ca mi-a murit cea originala (era umflata si nu mai mergea deloc pe baterie), am platit pe ea 40RON acum 2 ani si merge brici, ma tine destul de mult, m-am jucat si 3 sesiuni de 6-7 ore si mai aveam o liniuta la ea.
    Cea veche avea parca 600mah.
    De schimbat la DS3 s-a schimbat usor, iar daca e compatibila si cu DS4 asa cum apare pe net eu sigur imi cumpar una si o inlocuiesc cum primesc consola.

19. #5959 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cum naibi sa tina mai mult o baterie de DS3 cand pe hartie este mai mica(ca si putere) si este gandita pt un consum mai mic de curent ?!

poate fi adevarat doar in cazul in care s-a procedat precum zicea monkY mai sus, s-au lipit alte etichete pe acumulatori..

20. #5960 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    oare o sa fie de cumparat din ro skinu-uri de ps4 ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.