Trebuie sa astepti sa apara pe stoc peste tot. Multi l-au luat de la altex, ca si mine, cu 1799, cand a aparut, in ianuarie. Intr-o luna, cred ca va fi pe stoc la majoritatea magazinelor.
Trebuie sa astepti sa apara pe stoc peste tot. Multi l-au luat de la altex, ca si mine, cu 1799, cand a aparut, in ianuarie. Intr-o luna, cred ca va fi pe stoc la majoritatea magazinelor.
Salut baieti ... ceva mai devreme am am vrut si eu sa ma uit pe ps4 live, asa cum fac mai mereu. Cand BOOOM "ERROR-CE-35225-7" Merge cam 30 de sec apoi imi apare erroare.. La toate live'urile imi face asa.
Am zis ca e de la mine... am dat 2 restarturi. am mai mutat ruteru de net .. dar nimic.
M-am dus si pe situ ps ca sa vad daca este erroarea asta.. sunt unii care intreaba dar fara raspuns.. cum se practica foarte des se raspunde tot cu o intrebare sau problema.
Sper ca este ceva de la soft
Eu l-am luat de la Carrefour era o promotie, iti recomand Emag are dreptul la retur pana la 30 zile no matter what. Iar cu privire la Altex am adresat niste intrebari pe la ei si mi-au spus ca fac stocurile din Aprilie ...acum cine stie asa mi-au spus ca aduc si thumbstickuri in doua saptamani si este a treia ...
Cei de la Altex mi-au spus intr-un mail ca thumbstick-urile o sa le aiba in jurul datei de 5 aprilie.
Dacă îți iei de acolo, să nu alegi PES 14 din lista aceea de jocuri. O să ai o surpriză, nu există pentru next gen. E un semn de întrebare, de ce l-au pus acolo...
Dupa parerea mea eu zic sa nu va inghesuiti la treburi deastea la magazine unknown sau anunturi dubioase, mai bine mai asteptati o luna caci in aprilie este sansa sa se refaca stocurile pe la Altex, Emag etc ... la urma urmei sunt niste bani aruncati si ar fi bine sa aveti pretentii si la garantie.
Nu ma refeream nici gand la Amazon de acolo cumpar si eu fara probleme, am postat si eu si Dant3 in acelasi timp,insa eu ma refeream la userul @ fann cu vanzatorul ala de pe mercador...
PS4 sales hit 7 million, inFAMOUS: Second Son sells one million -- report -- PlayStation Universe
According to insiderp.com, worldwide sales of PlayStation 4 have surpassed the seven million mark following a substantial shipment in the past fortnight.
In addition, the site reports that inFAMOUS: Second Son, the PS4-exclusive open world title from Sucker Punch Studios, has moved one million units since its release on March 21.
Furthermore, for the week ended March 28, PS4 is reported to have outsold its leading rival, the Xbox One, by a ratio of 7:1 in the U.K.
Sony announced earlier this month that PS4 had sold over six million units globally since its launch in November 2013.
Consolele PS4 din anuntul ala sunt din SUA (difera cutia consolei)...
Legat de vanzariile consolei...eu preconizez ca vor sparge vanzariile pana sfarsit de an cu 15 milioane de unitati vanduti.Eu sunt foarte multumit ca am luat consola la "lansare" (lansare SUA).Si pana acum eram multumit de ea,dar cand am pus mana pe Infamous SS...parca m-am lipit de consola.Este un joc cu adevarat next-gen (nu ca KZSF nu ar fi),dar Infamous are ceva aparte care m-a atras.
Cei care nu au inca consola, va recomand sa o luati.Chiar daca inca nu sunt jocuri care va intereseze,e super cand apare un joc ca Infamous si consola e pregatita pentru jucat![]()
Intr-adevar Infamous e un joc bestial, dar totodata e si primul joc de PS4 la care vad putin stutter. Daca cei de la SP implementeaza optiunea de a bloca jocul la 30fps (au spus ca lucreaza la asta) ar fi mult mai fluid. Probabil sunt cei care nu observa drop-urile astea de framerate dar pentru mine e destul de deranjant.
Ai dreptate Cata,eu am observat doar la superputerea care o primesti pentru karma/combo.Insa nu este deranjant (cel putin pentru mine).
Eu observ si cand fug sau fac dash. Daca de exemplu fugi pe o strada si te uiti pe margini la cladiri o sa observi ca imaginea nu e fluida ci e mai "choppy"Oricum jocul, cand vine vorba de grafica, e super tare.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks