Și vezi ca nu cumva să fie tipul acela de voucher la care trebuie să faci cumpărături mai mari decât valoarea lui pentru a'l putea folosi. Exemplu la nimereală: cumperi de 500 lei ca să poți folosi voucher de 300 lei.
Și vezi ca nu cumva să fie tipul acela de voucher la care trebuie să faci cumpărături mai mari decât valoarea lui pentru a'l putea folosi. Exemplu la nimereală: cumperi de 500 lei ca să poți folosi voucher de 300 lei.
varianta a doua pare chiar plauzibila .. zice ca nu are telefon(are numerele mele) dar vinde telefoane printre altele ..seamana cu un tip care incerca sa vanda XO cand aparuse,cerea sa depui bani in avans in contul lui,apoi nu lasa niciun numar de telefon,doar contactul prin mesaj pe site ..
imi place ca varianta dar ..
PS4 + Watchdogs 1799 lei la Altex.
http://www.altex.ro/consola-playstat...joc-watch-dogs
DAAAA dinamovistu !!! DAAA... merci de link !!!
Am sunat si la Flanco la relatii cu clientul si mi-a confirmat ca vanzatorul e idiot ... poti cumpara orice produs de voucher mai putin ce e in ctalog ... Deci daca iau consola flanco la 1799 20% inseamna 360 RON ... adica sa-mi iau ceva de 360 RON ar fi mai profitabil decat oferta ALTEX PS4 + Watchdogs 1799 RON , hmmmm ... eventual inca un gamepad si mai pun diferenta si iau si un joc![]()
poti cupara si voucher meu...pentru a salva mai mult
http://www.consolegames.ro/forum/f45...n/#post1137637
Revenind la "oile" noastre, din septembrie ma alătur si eu Clubului PS4![]()
PS: am primit si cod pt. Destiny Beta
Felicitari pentru achizitieSa inteleg ca a contat mai mult culoarea alba sau bundle-ul cu Destiny ?
Salut, ieri mi-am luat si eu PS4 si vreau sa va intreb o chestie, eu as vrea sa imi cumpar jocuri de pe Ebay in format digital, nu tin neeaparat sa am CD-u fizic si sincer sa fiu sunt si mai ieftine, e cineva aici care a cumparat asa jocuri si poate sa imi dea anumite explicatii?
Da, poti sa cumperi jocuri digitale fara nici o problema dar cu conditia sa iti alimentezi contul cu bani din PSN cards astfel eviti, care le poti achizitiona de pe diferite siteuri cum ar fi Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi , amazon.com etc. Ce inseamna asta ? tu trebuie sa ai un cont la o banca, cumperi PSN Cards si vei primi un cod unde ii vei da redeem pe contul dau de PSN (iti recomand cont de US jocurile sunt cu mult mai ieftine decat cele din zona 2) pentru ca ei echivaleaza asa 60 euro = 60 $ si nu este una si aceiasi.
Am si eu o rugaminte. Postati in http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/ despre extra-garantii si sfaturi legate de acestea... si lasati threadul strict pentru PlayStation 4. Thx!
Moving posts...
Gata dragilor !!! Sa fie intr-un ceas bun, abia astept sa soseasca !!! Altex...
1x Consola PlayStation 4 + joc Watch Dogs1.799,91 lei1x Bere Stella Artois, 6 x 0.5l0,00 lei Subtotal 1.799,91 lei Transport si manipulare 0,00 lei Total final1.799,91 lei
Nyko Releases Power Pak for PlayStation 4 Controller | TriplePoint Newsroom
Leading gaming accessories manufacturer Nyko Technologies® today announced the Power Pak for PlayStation® 4 (PS4), a snap-on rechargeable battery pack that doubles the standard battery capacity of the DualShock 4 controller, is now available in retail stores. The 1000mAh Lithium Ion battery connects through the controller’s Micro USB port to recharge the controller while in use.
The Nyko Power Pak for PS4 features:
- Doubles the battery capacity of the standard DualShock 4 controller
- Pass-through Micro USB port allows users to easily recharge both the controller and Power Pak through a standard Micro USB cable.
- Fully compatible with Nyko’s Charge Base for PS4.
- Dedicated power switch enables users to decide when they need extra juice.
The Power Pak is available now for a MSRP of $19.99.
Reducere 5$, dar are multe recenzii negative
http://www.amazon.com/gp/product/B00...w_bottom_links
Tocmai ce mi-am facut cont de UK pe PSN in asteptarea precomenzii la PS4. Vad ca mai sus se recomanda sa se faca cont pe US pentru ca preturile ar fi mai ieftine. Intrebarea e: daca fac cont pe US va trebui sa joc pe serevere din US jocurile online?
jocurile le poti achizitiona de pe orice cont USA sau UK si le poti juca pe orice cont de USA, UK sau RO, iar serverele pe care le vei juca au legatura locatia ta, IP, nu zona jocului. trebuie sa fii atent ca daca ai un joc din UK dlc trebuie cumparat de pe un store UK, daca ai un joc de USA dlc trebuie cumparat de pe un store USA.
Bookmarks