Ia de US, logic, e mai ieftin, dar trebuie sa ai cont de US.
US e mai ieftin dar la multiplayer vei fi blocat pe regiune US. Nu la toate jocurile, dar la unele.
e vb si de DLC
uite exemplu concret : eu mi-am comandat la ALTEX - FIFA 15 + DLC - bonusuri de 15 dolari la precomanda pt UT - e versiunea PAL UK .
eu am cont de US .
Cand o sa intru in joc daca imi cumpar PS + de US si DVD - FIFA 15 - UK Pal - imi pot downloada normal DLC-urile ? tinand cont ca eu o sa iau PS+ de US si DVD-ul de FIFA e de UK ?
Si o sa ma pot juca pe ce servere ? de UK sau de US .. sau nu o sa ma pot juca ?
deci am si eu dileme din astea ... ce sa fac ... dar o sa imi activez cele 14 zile gratuite cand cumpar Fifa .. probez - si dupa vad unde imi fac PS+![]()
asta e solutia mea
Deci recomandarea este cont de US pt PS+ , si FIFA 15 + DLC de UK DVD PAL - si pot face cam orice . 165+260= 425 ron
nu e rau . de abia astept FIFA 15 . for the good of the game
pot sa imi iau de acum de pe allmediaro PS+ si sa il activez doar cand vine fifa - peste 3 saptamani - sau codul ala are si el o valabilitate anume ?
in caz ca stiti asta![]()
Are o anumita valabilitate pana cand trebuie introdus, dar de obicei e destul de lunga (mai mult de 1 an, din ce stiu eu). Deci, poti sa-ti iei linistit codul acum si sa-l introduci peste 1-2 luni.
nu mai induceti oamenii in eroare va bagati ps+ unde vreti iar dlc merg cumparate oricum (poti avea ps+ pe us ,cumperi joc din altex apoi dlc dp uk ,sau cumperi joc digital us si dlc tot de acolo).Ps+ conteaza ca mai sunt discounturi dar nu asa semnificative
Aveți idee consola știe 4k? Un prieten m-a speriat că nu știe și problema ar fi unitatea optica.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks