pai si ce router recomandati ?ca si la mn vad ca persista problema. o fac si pe asta pana la urma...sa vedem daca merge asa.
Vezi aici discutii si recomandari: http://www.consolegames.ro/forum/f29...i/index18.html
Hai, poftiți la jocuri gratis mai bune decât ce oferă Sony pt PlusRegulamentul îl găsiți pe prima pagină a topicului de mai jos
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1279491
Haideți la o pâine caldăNu uitați de regulament, poftă mare!
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1279891
Am cumparat Goat simulator....pot sa declar oficial ca e cel mai stupid joc jucat vreodata) ( nu l-am incercat pe ala cu felia de paine inca
![]()
Dar in acelasi timp e a amuzant m-am jucat pana la 5 dimineata....Acuma nu ramane de cat sa fac platina la el
)
Daca sterg un joc din Settings>System Storage Management>Applications, se sterg si salvarile de la el ?
Salut,sunt nou aici as dorii Crăciunul asta sa îmi iau prima consola next gen( am ps3 slim acum) și am câteva întrebări dacă nu am scris unde trb rog milanus ff acomodat cu asa cv deci: știu diferențele dintre ps4 și xbox one știu ca ps4 e puternica dar ce îmi recomandați dintre cele 2, ce defecte mai prezintă cele 2 știu ca la început ps4 avea probleme dar nush care mai sunt actuale,care consola este mai rece sau care e mai fierbinte după câteva ore de joc care sa zicem ca o pune bn la munca,care e mai zgomotoasa,și ce alte recomandări mai aveți pt primele jocuri pt cele 2 console inafara de ac unity sau ac 4 sau ac syndicate sau lords of The fallen sau killzone shadow fall sau ryse sone of rome? Mulțumesc sper la un răspuns curând salut!
ok multumesc mult mark,alte raspunsuri de la alti utilizatori de consola next gen sau care detine cele doua console mai sunt,m-ar ajuta mult la o decizie finala
Nu conteaza care e mai rece si care e mai calda, daca jocurile ce is pe ea nu o sa-ti placa atunci ai luato degeaba. Uitate putin la ce jocuri exclusive au iesit si urmeaza sa iasa anu asta sau la anu si vezi care iti plac mai mult. Ia o decizie tu insuti in functie de ce jocuri iti plac mai mult, nimeni nu poate sa-ti zica care jocuri sa iti placa mai tare.
Manetele de PS4 sunt mai proaste decat cele de XBox one si bateria tine mai putin, PS4 se incalzeste si face zgomot mai tare decat XBO, so what!? daca jocurile care tie iti plac mai tare le gasesti numai pe PS4 si nu pe XBO ia-ti PS4, lucru valabil si invers cu Xbox-ul...unde is jocurile care iti plac acolo tb sa te indrepti.
Sau daca ai bani si timp mult sa te joci ia-le pe amandoua si ai terminat balciu![]()
Daca întrebi pe un forum, cati useri atâtea răspunsuri. Mie unul mi se pare mai bun, mai comod controller-ul ps4. Consola mea nu mi se pare nici calda, nici zgomotoasa. Stiu doar ca urmează Uncharted 4, un nou God of War, The Last Guardian, Horizon Zero Dawn și altele pe care o sa le pot juca doar pe PS4. Mai sunt Driveclub, Infamous (care ambele arata super). Si sa nu uitam de Bloodborne, care mie mi sa părut cel mai bun joc de pana acum pe generația asta, dar care, ce-i drept, nu-i un joc pe gustul tuturor.
Foarte bine faci cu X1. La PS4 era risc ridicat de incendiu (vezi cazuri pe net, e nenorocire) pt ca se incalzeste, mai investeai si intr-un extinctor. Mai trebuie tinut cont ca trebuie investit in antifonare. Pai bai tata, cand o prind dracii pe consola iti trezesti toti vecinii. Drujba si picamarul e o gluma proasta, pe cuvant.
Basca ca, controller-ul de PS4 'e mai prost'. Ce-o fi insemnand asta, exact, dracu stie, dar te mai iei din detalii ?!
Bookmarks