N-ar trebui, vad ca am fost gresit inteles. Am specificat clar ca e foarte probabil ca PS4 sa fie un succes comercial, daca nu va fi scumpa si va avea jocuri multe va fi chiar foarte bine vanduta.
Doar faceam o comparatie cu restul PS-urilor si am zis ca fiecare a adus ceva revolutionar, chiar daca nu "era nevoie". Si eu cred ca asta a contribuit major la succesul consolelor Sony. Daca nu treceau pe HDMI si pe BluRay cum ar fi aratat seria Uncharted? Nu mai zic cum era daca nu era si Cell inside.
Te inteleg, dar e chestie de gusturi. Pe mine la fel de rece ma lasa acum jocurile noi pentru ca nu vad nimic cu adevarat nou. Si asa pot sa nu mai lanseze deloc PS4 si sa lanseze peste un an un PS3 extra mega ultra super slim de care sa mai traga inca 2-3 ani, nu?
Probabil ca o sa spui ca daca vreau sa-mi iau grafica sa-mi iau PC. Insa nu e chiar asa, nu conteaza *doar* grafica. Insa (cel putin pentru mine) e si inversul valabil, adica nu conteaza *doar* gameplay-ul. Eu vreau jocuri noi, dar vreau sa fie totul nou. Si ideile, dar si grafica. Si povestea, dar si sunetul...
Ma joc cu mare placere si acum Quake 1 si Carma 1. Savurez si acum Black pe XBOX clasic. Imi place enorm Killzone2 si 3, consider ca seria Uncharted e o capodopera, de aia o sa am la indemana tot timpul un PS3. Insa la momentul aparitiei toate m-au atras si pentru ca au avut grafica foarte buna, pe langa gameplay si idei excelente.
Oare cum ar fi fost Quake daca PC-urile ar fi stagnat si n-ar fi aparut Pentium-urile? Cum era Black daca in XBOX-ul clasic nu era un Geforce3 ci un TNT2? Cum ar fi Uncharted3 sau Killzone3 daca PS3 ar fi fost echipat cu un Athlon64 3000+ si cu un FX5900 (si cu DVD)
Bookmarks