Felicitari! Happycrashingtesting!![]()
Am primit și eu ieri email pentru acest beta, din păcate după login îmi apare o eroare
Am aruncat o privire în setările contului, n-am observat nimic suspect. Any idea?Your permissions do not allow you access to this section.
Dupa login imi pare imaginea de mai jos. Si la voucher imaginea 2
Daca dau sa vad termenii si conditiile da imi da 404 (imaginea 3). El vrea sa ma duca pe siteul EU, dar sunt directionat automat pe siteul RO si banuiesc ca acolo nu exista.
Voi face redeem cand ajung acasa.
Ai folosit adresa de email pe care ai primit invitatia pentru logare?
La mine am folosit contul de UK ca acolo am primit mailul.Please head over to PSN Beta and log-in using the SEN sign-in e-mail address that is associated to your gvingi2009 SEN Online ID.
Imi i-a 40 de minute sa descarc un update de 300 de mega pentru un joc.....,ce pot face pentru a avea o viteza de download mai mare, am net de 200 de mb....
Am bagat pe fir direct acum (prin router) , imi arata 11 minute...dar totusi...
Ma gandeam ca poate era vreo setare ceva de facut in cobsola sa ii ridic downloadul....dar presupun ca totul tine de ce internet ai....
Vezi ca in primele 2-3 minute iti arata un timp maricel, dar apoi se regleaza...asa e si la mine...arata 40min la 1gb si in 10min e downloadat...
Si cam ca mod de joc ce este? Adica e o combinatie de som si assassin's creed sau gen diablo? Ca din gameplay nu prea imi dau seama...
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks