Singura explicatie la care ma pot gandi, e ca au mai fost folosite pe alte conturi psn. Altfe, nu am mai auzit de o asemnea eroare.
Singura explicatie la care ma pot gandi, e ca au mai fost folosite pe alte conturi psn. Altfe, nu am mai auzit de o asemnea eroare.
la cardul meu care este din cipru l-am mai folosit ... adica l-am pus pe ps3.
dar la prietenu asta al meu nici macar nu are ps. sau xbox . primeste doar salariu pe el.
PS Plus gets Puppeteer, Payday 2 and Stick it to the Man in May • Eurogamer.net
Noutati PS Pus pentru luna mai. Din pacate, pentru PS4 va fi tot un indie game neinteresant (pentru mine cel putin).
Ii trebuie cuiva PS+ 90 days? L.am cumparat mainainte da nu m.am uitat ca nu merge pe USA doar pe UK si EU![]()
No worries man, jah jah blessSper sa nu am ghinionul asta, si la PS3 am avut doar un an si deja intru in al treilea an de cand il am, si nu a avut probleme.
Foarte interesant.. tot update'u asta este o porcarie. cel putin eu n-am nevoie de asa ceva.
Ar fi fost bine daca ne-ar fi lasat sa alegem daca vrem lumina de la controller on sau off. sau sa ne schimbam culoarea la lumina in functie de preferinta..
Sau sa ne schimbam culoarea de la ps4.. cel putin mie imi placea daca era acel albastru mereu.(arata mai bine cu albastru decat alb)
Sa ne arate controlerul cand nu mai este baterie... sa ne arate cand este cineva online ca la ps3. SI MULTE ALTELE "UTILE"
[parere proprie]
Update-ul contine si imbunatatiri care nu au fost anuntate. Vedem atunci. Eu ce astept este posibilitatea de a opri inregistrarea continua pe care o face consola. Ma gandesc ca ar fi mai ok pentru performanta HDD-ului.
eu n-am apasat niciodata butonul share,daca despre asta e vorba , nu ma impresioneaza
eu as prefera un dim pe partea ledului de pe controler
Mie nu îmi vine să cred că asta este o reclamă sony wtf !?
Sportsfriends on PS3 and PS4 | Launch Trailer:
Bookmarks