Uite un fake interesant
Si o poza realaAttachment 290369
Prima poza cu un ps5 în wild. Maine o sa avem mult mai multe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imi si pare rău ca mulți s-au aruncat la precomenzi înainte ca Sony sa arate consola și să ne dea si alte detalii, nu mi se pare ok să plătești pentru ceva care nici nu sti cum arată si ai văzut-o doar in animații. Trebuia lumea sa le dea o lecție, sa facă pipi pe precomenzile lor! Habar nu am de ce o si lalaieste Sony atâta!
Eu unul am dat precomanda pentru ca era si timpul sa fac o schimbare, ma joc de prea mult timp pe un base PS4. Imi sunt de ajuns informatiile pe care le am in acest moment: e o consola pe care ma pot juca, atat.
Nu e ca si cum as fi achitat vreo masina in avans si stau ca pe ace, ca nu stiu daca voi primi un SUV sau un sedan.
Din moment de a dispărut tot stocul în câteva minute de peste tot insemana ca acele persoane au fost mulțumite și "sold" de ce a arătat Sony pana acum. Pentru cei indeciși pot aștepta luna noiembrie sa vadă atunci toate detaliile și când urmează noul stoc sa achiziționeze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu e 100% adevarat. Totul e o adunatura de factori pt stocul mic din preorder de la PS5....Series X....Nvidia RTX.... si anul nu s-a terminat.
- coronavirus
- situatiile din china
- global shortages
- lumea sta inchisa in casa si nu are ce face
- departamentul de marketing pt hype
- scalperii de pe ebay
- and so on...
Explica de ce este 4k 30 cu ray tracing, si calitatea lor. O explicatie ptr dumb dumbs as zice eu, care tot afirma una si alta fara sa se informeze.
Trade in digital. Nu cred pana nu vad. Au vreo credibilitate astia de la gamerant?
http://https://gamerant.com/ps5-digital-games-trade-in/amp/
Mda. Slabut ce au aratat. Ma asteptam sa vad macar OS-ul pana sa intre in demo-u ala, dar nici macar aia. Again, absolut nimic![]()
Da, majoritatea au jucat Astro Bull****( oricat ar zice ei, eu nu il consider joc) si vreo 2 am vazut ca au jucat Godfall care din nou, nu a impresionat cu nimic si DMC 5, care e acelasi DMC 5 de pe PS4 doar ca extra shiny.
In schimb am vazut consola un pic in real life si parca nu pare chiar atat de mare pe cat e cu adevarat.
---------- Post added 04-10-2020 at 12:41 ----------
PlayStation 5 High Resolution Hardware Photos
Nu stiu despre voi, insa mie mi se pare superba consola! In realitate cred ca arata si mai bine.
In Iunie cand au aratat consola era negru mat daca nu ma înșel, probabil au modificat intre timp. Oricum, mie imi place designul, nu culorile neaparat.
Si sper sa putem schimba plăcile exterioare (partea Alba a consolei), nu e ca si cum nu le putem vopsi)
Dengeki Online: "No noticeable fan noise on PS5 at all, console remained cold after 80 minutes of gameplay"
Bookmarks