Este foarte probabil ca acela sa fie spațiul disponibil de stocare. Pana la urma SSD-ul are doar 825Gb. Sunt curios ce soluții mai ieftine vor iesi pentru PS5, momentan sunt preturi foarte mari la SSD-urile de mare viteza.
E consola, nu server. Ce faci cu 6TB? Ai 12 frați și fiecare jucați cate 5 jocuri diferite simultan?
Unii oameni vor sa tina local toate jocurile pe care le cumpara ever
Iar altii se descurca si acum, dupa aproape 6 ani cu PS4, cu cei 500GB disponibili![]()
^
Nu, doar am multe jocuri instalate, când am chef de ceva ii dau doar play și intru în joc, fără update-uri sau copy
Mai bine as investi intr-un router mai bun cu abonament mare la net, decat in drive-uri asa scumpe. Scoti jocul in 20 minute si aia e. Oricum nu joci 10 titluri deodata.
(eu vorbesc, care am 1Tb intern si 2 TB extern la PS4....)
Din pacate, cel putin la PS4, puteai sa ai si mama si tatal abonamentului si routerului, pentru ca viteza de download de la serverele lor a fost si este penibila.
Iau acelasi joc de 3 ori pe xbox si apuc sa ma si joc, in timp ce la PS4 nu apuca sa-l downloadeze 100%. Am avut jocuri unde am stat sa downloadez si 7h, ceea ce este inacceptabil la consola legata prin cablu la acelasi router unde la Xbox am peste 100MB/s iar la PS am undeva la 3MB/s.
Ahh și nici nu am pomenit de deplasările cu colegii, care dureaza(2-3 săptămâni), ce bine ne pride cele peste 200 de jocuri instalate( sa avem de unde alege dacă tot e distracție)![]()
Eu pe PS4 meu OG cu 500gb am avut mereu minim 200gb liberi... Si aveam vreo 4-5 jocuri AAA instalate si vreo 5-6 indies.
Sper sa vina astia cu o metoda buna de compresie a fisierelor sau sa iti dea optiunea sa instalezi doar anumite parti dintr-un joc (SP/MP), ca altfel ne vedem cu MW 2019 instalat si doar cateva jocuri pe langa el
'Call Of Duty: Modern Warfare' Doesn't Fit On A 250GB SSD Anymore
Eu sper ca odata cu marirea vitezelor cu SSD sa avem si download la viteze mari.
Insa in maxim 2 ani sigur vor fii ieftine SSD-uri de 2TB.
---------- Post added 06-10-2020 at 10:12 ----------
P.S. Ar mai fii o solutie care pe mine personal m-ar multumii, daca vom putea utiliza HDD sau SSD-uri externe doar pentru stocare, deci chiar daca nu pot sa joc de pe unitatea de stocare externa, dar pot macar sa stochez jocurile si apoi doar sa le copiez pe SSD-ul intern din PS5, idem cred ca va fii si la Xbox.
Eu nu vad nicio diferenta, sau nicio diferenta majora - nu inteleg de ce nu arata la fel si pe current gen. Dar nah, poate au crescut numarul de poligoane cu cateva mii per persoana din prim plan
Also, acelasi video e si pe Xbox, deci nu prea are ce cauta aici ci pe un thread al jocului.
Eu consider ca e doar marketing. Compara cu 2k20 si o sa vezi ca arata mult mai bine decat ce arata ei ca fiind 2k21 de PS4. Aceleasi detalii de aproape si totul pare la fel de sharp. Normal ca acum cu extra putere pot adauga lucruri noi, mai ales acolo unde nu conteaza, gen in public, dar diferentele reale sunt mici, nu ce fac ei acum, ca sugruma cumva versiunea de current gen, ca sa faca oamenii sa cumpere versiunea de next gen.
Din pacate ma astept sa fie o tactica folosita peste tot in industrie o perioada de minim 1 an, ca sa vada clar oamenii diferentele pe care vor ei sa le vada si sa-si doreasca sa treaca la next gen daca nu au facut-o deja.
S-ar putea ca nici anul viitor sa nu vedem mari diferente la jocuri intre PS 5 si PS 4, pana la urma jocurile se vor vinde mai bine pe consolele care se gasesc la cei mai multi utilizatori (iar XBOX ONE si PS 4 vor fii majoritare).
Bookmarks