Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 214 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #1061 SP
    Banned wd87's Avatar
    vrei sa vezi carcasa de plastic sau ce? specificatiile au fost dezvaluite, si daca tu zici ca PS5 este inferior fara excetii esti prost informat, SSD-ul este de peste doua ori mai rapid, 6 gb ramn sunt mai rapizi, vitezele gpu sunt mult mai rapide, chipul audio elibereaza performanta de la cpu ~20%, controllerul are tehnologie mai buna, daca tu alegi sa ignori astea poti sa o faci, nu se schimba realitatea cu nimic, xbox este superior intr-un singur fel, are mai multe compute units, cum ps4 a avut mai multe compute units ca xbox one in 2013, nu a murit nimeni pe xbox one pana acum, nu o sa moara nimeni pe ps5, mai ales ca e superior in multe alte feluri unde xbox one nu era la ps4

  2. #1062 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Deci nu cred ca voi inca va certati pe aceleasi *****uri de atata timp, voi chiar nu intelegeti cu nu puteti convinge pe nimeni? Tot va invartiti in cercuri, de parca castigati ceva daca aveti dreptate sau nu. NU conteaza care consola e mai puternica, pana la urma fiecare isi va cumpara consola favorita indiferent de puterea lui, jocuri de calitate sa avem.

  3. #1063 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    ...SSD, 3D audio chip, memorie RAM unificata, 16gb 448 vs 10 556, 6 336, 10 for games only, restul pt audio, AI, OS, viteze mai rapide la GPU = procese renderate mai rapid, API mai bun, optimizare la metal direct vs optimizare pentru Windows/DirectX, multe lucruri sunt mai bune la PS5, VR suport, stai tu linistit, nici nu mai zic de controller care are haptic feedback pe tot controllerul, nu doar la triggere ca xbox, baterie reincarcabila, etc.
    Celelalte lucruri sunt doar diferite, nu stim daca mai bune, dar imi place ca efectiv repeti acelasi lucru over and over. E un fel de "definition of insanity". Astept sa schimbi si tu placa si sa termin cu postarile astea agresive si extremiste.

    @PoisonRemedy, omu a avut ban 30 de zile si nu a apucat sa mai spuna nimic, asa ca acum continua conversatiile de atunci

  4. #1064 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Celelalte lucruri sunt doar diferite, nu stim daca mai bune, dar imi place ca efectiv repeti acelasi lucru over and over. E un fel de "definition of insanity". Astept sa schimbi si tu placa si sa termin cu postarile astea agresive si extremiste.
    eu doar l-am corectat, nu poti sa zici ca xbox series x este superior la ps5 si sa o lasi acolo, e o minciuna, nu e opinie

  5. #1065 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ba poti sa zici ca XSX e superior PS5, la fel cum poti spune ca iarna nu-i ca vara, sau ca soarele nu-i ca luna. De fapt, poti zice absolut orice, asta nu inseamna ca-i rau sau bine, sau ca e adevarat sau fals.

    Am mai zis-o si ma repet. Se stie oficial (heck, a zis-o si flacaul ala de la DF si multi altii) faptul ca XSX>PS5 cu app 5-10%, dar asta nu conteaza, pentru ca e diferit, nu neaparat doar mai slab, ci conteaza felul in care se vor optimiza jocurile si functiile de care vor beneficia pe noul hardware, inclusiv pe controller, pentru ca degeaba ai 1000 de senzori si functii pe controller, daca doar 5 jocuri vor folosi 10 functii in toata durata de viata a consolei (cum e la PS4 cu difuzorul sau touchpad-ul la adevarata functionalitate, nu doar ca inca un buton).

    Lasati jocurile sa vorbeasca dupa lansare si pana atunci, ar fi misto sa depasim putin momentul si sa asteptam sa prezinte consola, sa vedem si cum arata carcasa aia de plastic, sa vedem ce spun si de racire, sa vedem ce spun de jocuri, de pret, de data de lansare, samd.
    Si normal, sa avem bani sa cumparam consola si jocuri, sa avem timp sa ne jucam dar cel mai important, sa prindem stoc in tara asta de mana a 3a, fara sa asteptam martie/aprilie dupa ele.

  6. #1066 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    eu doar l-am corectat, nu poti sa zici ca xbox series x este superior la ps5 si sa o lasi acolo, e o minciuna, nu e opinie
    Nu a zis nimeni ca o consola e mai buna ca alta . M-a distrat doar felul tau de fanboy care nu il suport , ca e sony sau ms sau nintendo sau ios sau android nu imi pasa . Doar cred ca trebuie sa ai ceva probleme la mansarda pentru a o da in asa fanboyisme . Tu ai adus vorba despre Series X .

    Sent from my moto g(7) power using Tapatalk

  7. #1067 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by lukecelmare View Post
    Nu a zis nimeni ca o consola e mai buna ca alta . M-a distrat doar felul tau de fanboy care nu il suport , ca e sony sau ms sau nintendo sau ios sau android nu imi pasa . Doar cred ca trebuie sa ai ceva probleme la mansarda pentru a o da in asa fanboyisme . Tu ai adus vorba despre Series X .

    Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
    am adus eu vorba de series x? ingroseaza cuvantul series in postul meu, astept
    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    nu, o sa avem ceva in Mai, Sony au popularitate destula singuri pt evenimente, nu le trebuie sa fie carati de IGN sau Geof, ai vazut cand dau o imagine e cea mai populara in gaming pe orice platforma sociala

  8. #1068 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Uite-l aici

    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    imaginea controllerului are mai multe likeuri si mindshare ca tot ce sa zis despre xbox series x pana acum, asta e un fact, cat despre SSD, ca SSD-ul din PS5 nu mai e altul, oricat de mult te-ai ruga tu sa nu fie adevarat

  9. #1069 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Bai, dar nici voi nu renunțați frate...Vreți să tacă dar îi dați apa la moară.

  10. #1070 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am facut un pic de cleanup (doar ultima pagina, nu ma aventurez mai departe). Ce Dzeu guys, keep it on topic. Cat despre PS vs Xbox, hai sa asteptam consolele finale, si vom vedea atunci exact ce si cum. Momentan comparam o consola care nu stim cum arata, cat va costa, cu o alta pe care am vazut-o la interior bucata cu bucata. Am vazut un gamepad de PS5 care nu pot sa zic ca imi place (din cauza albului, ergonomia pare mai OK decat la DS4, dar de asta nu pot spune nimic pana nu il tin in mana)... A mai aparut si un concept trailer care sper sa nu fie real (sandwitch maker or something, must be noisy as hell). Dar in rest, mai nimic. Si tare ma tem ca din cauza pandemiei si toate cele, s-ar putea sa nici nu o vedem iesita pe piata anul acesta (sper sa nu fie real zvonul). Sau sa iasa intr-un numar atat de mic, incat sa ajunga doar la privilegiati. Sau sa iasa la un pret care nu o sa placa multora... Sau, sau... Eu m-am plictisit de presupuneri, asa ca astept ceva real. Plus gameplay, ca e o consola de jocuri, nu vreun nou model de PC.

    Btw, stim ceva despre noua interfata, despre noul OS? Sau vor merge pe acelasi base ca la PS4?

    ---------- Post added 07-05-2020 at 08:34 ----------

    Also, am vazut un comentariu gen "SSD ca al lui PS5 nu-i". Incorect, Sony nu face custom SSD. Nici AMD nu stie. Va folosi un SSD de ultima generatie (daca e sa ne luam dupa ultimul "ssd lesson" primit de la Sony). Adica un M.2 pe PCIe Gen4. Suna foarte bine la prima vedere. Vom avea o groaza de GB/s (about 7), right? Well, hai sa vedem de ce eu nu sunt atat de fericit de solutia aleasa.

    1 la mana: Nimeni nu produce in acest moment astfel de SSD-uri in masa. Nici macar Samsung nu a inceput vanzarea la asa ceva. Sansele sunt ca nici pana la sfarsitul anului sa nu vedem. Iar Sony, sa nu uitam, vrea sa vanda milioane de console, nu 2-3. Aici Microsoft a ales "the easy way", folosind ceva ce există pe piață fără probleme de stoc.

    2. Genul acesta de SSD-uri vor fi super mega expensive. Daca vor folosi varianta de 1TB intern, cei care sperati ca PS5 sa intre sub 500$, zic sa va puneti pofta in cui. Nu are cum sa iasa pe piata un astfel de SSD sub 250-300$. Asta daca nu vor merge cumva cu vreo chinezarie ieftina, caz in care, sa ne asteptam sa pice pe capete dupa un numar mic de scrieri.

    3. Multi vor așa ceva, dar nu știu ce probleme cauzează un astfel de SSD. Nu am testat seria 980 de la Samsung, dar vă pot spune ca 970 Evo, 970 Evo Plus, 970 Pro... la folosire intensă, FIERB. Și sunt cele mai bune SSD-uri de pe piață. Vorbim de temperaturi de peste 70-80 grade (chiar mai mari fără răcire). Și asta de-abia atingând jumătate din viteza din noua generație. Mă aștept ca noile modele să se încălzească mult mai serios.

    4. Matematic și în benchmark-uri, 7GB/s sună și arată al naibii de bine față de generația actuală, de 3.5GB/s. Practic, asemenea viteze vor aduce un spor destul de mic de performanță "sesizabilă". În primul rând pentru că nu vorbim de raw data, care trebuie doar copiată și atât. Vorbim de date ce trebuiesc procesate. Mai exact, ca să ne înțelegem, nu vorbim aici de transferul unui film, ci de cod de executat. Mă îndoiesc că pune AMD vreun procesor quantic, sau ceva capabil să proceseze 7GB/s de cod. Da, o să ajute la așa numitul "instant load", dar nu cred că va simți cineva diferența dintre a se încărca în 2-3s și 3-4s. Nu după ce am venit dintr-o generație unde avem load-uri și de 2-3 minute. Per save!

    Eu (probabil ca și multi dintre voi) folosesc zilnic diverse SSD-uri. Și în afară de benchmark-uri, eu unul nu simt diferența dintre cel care citește cu 3.5GB/s și cel care o face cu 1GB/s. Timpul de acces e același. Diferența enormă se simte însă intre un HDD clasic (mecanic) și un amărât de SSD care de-abia poate 500MB/s. Vorbim totuși de un timp de acces de peste 10ms vs 0.1ms. În rest, în jocuri și în aplicații, diferențele sunt minime, în special la pornire. Pentru că exact cum am zis mai devreme, datele încărcate la acea viteză, trebuie să fie procesate... În rest, nu cred că vom copia filme de pe SSD în RAM-ul consolei, ca să vedem cu adevărat ce poate.

    5. Asta e o chestie pe care nu am văzut-o nici la Microsoft, nici la Sony. Mai ales după ce au dat lecția cu SSD-ul. Ce fel de celule vor folosi? Pentru că dacă vor merge pe un QLC ceva (pentru a se scade costurile), așteptați-vă ca SSD-ul să-l aruncați după 2 ani (depinde de nr. de scrieri, și presupunem că o consolă scrie în draci). O astfel de celulă rezistă la aproximativ 1000 de scrieri per cell. Dacă vor merge pe TLC, va duce 3-4 ani or so, vorbim de aprox. 3000 de scrieri per cell. MLC-urile sunt cele pe care le folosesc în mod normal, unde pot garanta că duc cel puțin 5 ani, cu aprox. 10.000 de scrieri per cell. Însă, dacă Sony (sau Microsoft, for that matter) vor o consolă fără issues, ar trebui să vrea SLC. Și aici cunosc bine situația, pentru că vorbim de SSD-uri Enterprise (de servere în general). 1TB SLC, PCIe 4.x, ar costa deja mai mult decât consola în sine...

    So yeah, pe hârtie și în prezentarea Sony, a sunat totul foarte frumos. Rămâne de văzut și ce va fi în realitate. Dacă Sony reușește o minune și rezolvă toate punctele de mai sus, păstrează și prețul jos (eventual vinde în pierdere inițial), atunci, mă înclin în fața lor. Eu sper doar să nu vină iar cu o consolă zgomotoasă (doar pentru a arăta bine) și să fie easy user replaceable SSD-ul respectiv (cum am avut și până acum acces ușor la HDD, punct unde Microsoft a dat fail). Cei 7GB/s contează mai puțin (pentru mine) în acest moment.

    There, I said it.

  11. #1071 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Also, am vazut un comentariu gen "SSD ca al lui PS5 nu-i". Incorect, Sony nu face custom SSD. Nici AMD nu stie. Va folosi un SSD de ultima generatie (daca e sa ne luam dupa ultimul "ssd lesson" primit de la Sony).
    eu zic sa te mai uiti inca odata la acea lectie

    SSD-ul este custom, 12 memory lanes, vs 4-8, 6 priority channels vs 2 intr-un ssd de PC m.2 gen 4, hardware accelerated Kraken decompresie care proceseaza cat 9 cpu cores, interfata I/O -> SSD -> SSD Flash controller totul este custom aici ca sa asigure viteza fara bottlenecks
    Attached Images Attached Images 03.png 03-copy.png 03-copy-copy.png etvuuusxgaeama7.png

  12. #1072 SP
    Member tudort's Avatar
    A leaker might’ve just revealed Sony’s exact PS5 design reveal date

    https://bgr.com/2020/05/06/ps5-relea...l-date-leaked/

    Sent from my Phone 2 using Tapatalk

  13. #1073 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    SSD-ul este custom, 12 memory lanes, vs 4-8, 6 priority channels vs 2 intr-un ssd de PC m.2 gen 4, hardware accelerated Kraken decompresie care proceseaza cat 9 cpu cores, interfata I/O -> SSD -> SSD Flash controller totul este custom aici ca sa asigure viteza fara bottlenecks
    Nu vreau iar sa pornim vreo contra, dar sunt curios de unde ai luat cifrele astea, pentru ca sunt pretty wrong. Probabil ai ales ceva produse mai vechi sau exemplul tau e de undeva unde e postat de ceva timp.

    Hai sa le luam pe rand.
    SSD-ul e generatia noua de PCI-Express, cea care e deja pe piata acum (s-a lansat de 2-3 luni), dar cu un custom controller (storage controller custom). Ce inseamna asta? Well, fiecare producator de SSD-uri oricum are un controller custom, deci toate SSD-urile au custom controller...deci...asta inseamna.

    Ei practic au un nou drive pentru generatia noua. PCI-Express gen 4 e noul standard pentru interfata la care s-a trecut anul asta.
    Acum nah, vor exista zeci de produse pe interfata asta - unele Ultra High End (mai puternice decat ala din PS5) si pana la Low-cost stuff.

    Nu inteleg ce zici cu 12 memory lanes.
    PCI-Express, ca si interfata, suporta alocare dinamica, de la 2 pana la 16 lanes. Pentru storage nu ai nevoie de 16 (nici macar la eneratia 3, cea veche) pentru ca pur si simplu nu ai cum sa ajungi la atat de multa viteza de citire de pe SSD.
    La gen 3 era 3.9 GB/sec per 4 lanes, iar asta era practic viteza maxima disponibila pe gen 3 si era suficienta pt 3 lanes (e posibil ca asta sa fie in XSX, nu se stie prea mult despre asta).

    Vezi in tabelul de mai jos (#1), interfata gen 4 e din 2017, standardul in sine, adoptat, doar ca a intrat in productie la sfarsitul anului 2019 in cantitati mici si abea in 2020 in productie de masa.
    Dupa cum vezi acolo, gen 5 e deja de anul trecut.
    Also, daca te uiti in tabel, o sa vezi ca gen 4 cu x4 lanes deja excede vitezelor anuntate din PS5, deci sincer nu cred ca ar avea de ce sa foloseasca x8 sau x16.

    Daca ne uitam pe wikipedia (#2) vedem ca de fapt din 2011 trebuia sa iasa gen 4, iar ultimul paragraf e fix CPU-ul din next gen consoles, gen 2.

    Uite un test de anul trecut cu PCIE 4 SSD, cu viteza maxima rated 4950 MB/sec (deci undeva intre XSX si PS5) si au si cateva jocuri masurate, iar diferentele sunt infime, tocmai pentru ca jocurile nu sunt (inca) facute sa incarce fisierele si atat - in loading screens, doar o fractiune din intregul loading screen e actual loading of data.

    In poza #3 vedem exact ce folosesc firmele astea. Unele au proprietary controller, altele folosesc un controller de la firme specializate pe asta. Samsung de ex au custom controller developed by them si exact asta face Sony in PS5, custom controller, doar ca nici nu stim daca e developed by sony sau pur si simplu e dupa cerintele lor facut de alt manufacturer - si nici nu ne intereseaza.

    In orice caz, diferentele dintre gen 3 si gen 4 sunt really mici in practica - diferenta uriasa (90% +++++) o vor face felul in care se incarca jocurile.
    Devii trebuie sa regandeasca efectiv sistemul de loading (probabil 30% din munca) si in rest, 70% din munca - sa elimine dead times (adica acele unskippable videos) la care nu se face nimic in background.

    I mean, da, pe hartie pare mind blowing, max 6GB in loc de max 3GB, si deci in loc de 1 sec loading time vor fi 2 sec - gen "unacceptable" (ironic).

    Si revenind la prezentarea Sony, ei de fapt au dat informatii false atunci la prezentarea de acum 2 luni sau cand a fost - vezi poza #4 comparativ cu #1.
    Aproape 32 GB e la gen 4, cu 16 lanes - aici se contrazic singuri pt ca au acel quote cu saturation pt x4 lanes, unde e 7.88 GB/sec limita, insa in realitate ei nici macar nu ajung la bandwidth-ul de 4x lanes.

    Daca citim aici :
    The flash controller, why may have been designed by Samsung (along with the memory), has 12 channels and offers bandwidth of 5.5GB/second. Six of them are prioritized for gaming.
    E practic 12 channel memory per lane:
    "Four lanes of the custom 12 channel memory controller connect directly to the PCIe 4.0, meaning we're getting x4 performance"
    Iar tu ai facut o afirmatie falsa in baza unei confuzii, pentru ca tot in the realm of x4 lanes suntem, care e standard - ce zic ei cu 12 channels per lane e... nu inseamna nimic de fapt, atata timp cat sunt tot in intervalul de x4 lanes. Confuzia era cum ca ar fi pe x12 lanes, ceea ce ar fi fost intr-adevar atipic, dar de fapt asta e confuzia - 12 e "channels", nu lanes (confuzia ta) iar ei sunt tot in x4 lanes, cu X amount of channels per lane.
    Ce fac alea X channels per lane e destul de irelevant, atata timp cat in final ai aceleasi viteze.

    Ce e diferit la ps5 e acel compression system - nush sincer in ce consta si care-s costurile de procesare sau care-i faza, dar ei ziceau ca mareste viteza de citire - ceea ce nu cred ca e adevarat in sine, ci e o smecherie. Eu cred ca e compression on the storage, adica in loc de 100 GB un joc sa ocupe 80 GB, si in felul asta gen daca ai fi comparat cat dura sa il scrii pe tot jocul pe storage, obtii un timp mai bun cu new compression.
    Faza e ca - evident - toate jocurile aveau compression si inainte, probabil diferenta aici e ca au un cip dedicat pt asta.
    Nu prea gasesc info, pt ca in conferinta la sony, wording-ul a fost borderline misleading.

    LE: uite - se pare ca e ce banuiam. Nu mareste viteza de citire si nici macar nu e better compression, doar ca se ocupa cipul ala de comprimat/decomprimat, nu mai afecteaza cpu-ul.
    Like the Xbox Series X, the PlayStation 5 will have its own hardware-based compression block that's situated on the 7nm SoC.

    Basically this means a section on the console's main chip will be dedicated to decompressing data. This will help the CPU in decompressing the compressed data from downloads, installs, and discs.
    LE2: Se pare ca se numeste Kraken compression (cum ai zis si tu):
    Decompression is very taxing on a CPU and causes lots of overhead, so this will free up the CPU to other in-game tasks like higher frame rates.

    The PS5 uses a derivative of RAD Tool's potent Kraken decompression technology, which offers 10% better compression--that's about 10% more installations or data on a Blu-ray disc. Without the dedicated decompressor, it would take 9x Zen2 CPU cores to decompress Kraken-level data.
    Some back of the envelope figures:
    - Kraken: Reduces the size of a complex non-RDO encoded BC7 format texture (say a normal map) by approx. 20-30%.
    - BCPack: Approx. 50+% size reduction. Depends on how far MS pushed the tech. Definitely more effective than just Kraken alone.
    Deci wow cat de misleading. Atat de multe afirmatii wow in prezentarea Sony, abia dupa ce te documentezi despre fiecare afli de fapt care e realitatea. Da, e un lucru bun asta, dar nu e what was implied
    Astea sunt behind the scenes things care nu au niciun impact catre user practic; e un progres acolo la compression, da, dar comparat cu ce?
    Apparently am aflat acum ca... era de fapt compared cu BZIP, care foloseau ei pt game data compression in console pana acum. Deci ei foloseau zip - makes sense pt ca da, are cel mai mic impact la CPU...

    Concluzia e: e doar pt texturi, nu e nimic special la PS5, XSX are la fel
    Attached Images Attached Images 1.jpeg 2.jpeg 3.jpeg 4.jpeg

  14. #1074 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    eu zic sa te mai uiti inca odata la acea lectie

    SSD-ul este custom, 12 memory lanes, vs 4-8, 6 priority channels vs 2 intr-un ssd de PC m.2 gen 4, hardware accelerated Kraken decompresie care proceseaza cat 9 cpu cores, interfata I/O -> SSD -> SSD Flash controller totul este custom aici ca sa asigure viteza fara bottlenecks
    Man, vezi ca daca cu razvanrazy ti-a mers, la mine e mai complicat. Tu confunzi controllerul acela custom, cu SSD-ul m.2, adica unitatea de storage. Eu despre SSD am vorbit mai sus, si nu e absolut nimic custom la el. Nu are nimeni pe piata nici macar ceva standard la vanzare, si crezi ca isi permite Sony sa fabrice asa ceva? Not a chance. Cel mai probabil va fi un Samsung, Micron/Sandisk/WD.

    O sa te rog sa recitesti ce am scris. Nu am spus nici macar un cuvant despre vreun controller. Acela poate fi customizat, asa cum o face AMD/Intel/Nvidia pentru fiecare chipset in parte, de ani buni. Pentru Sony normal ca vor face ceva special/custom, asa cum au facut deja pentru Microsoft. Vand totusi zeci de milioane de unitati prin ei...

    P.S. Anyway, nu te mai agita atat. Si eu sper ca Sony sa scoata ceva OK, dar nu mai te stresa pentru ca nu cred ca te plateste Sony nici pe tine, si cu siguranta nici pe mine. Ei nu-s in stare sa arate o consola finala, si tu deja stii cat de bine merge SSD-ul lor. Lucrezi la ei si ai inside infos?

  15. #1075 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Eu zic sa va uitați la acest video daca doriți ceva mai in detaliu, in descriere aveti si minutele la care încep discuțiile despre anumită componente.


  16. #1076 SP
    Banned wd87's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si eu sper ca Sony sa scoata ceva OK
    stai linistit, nu mai spera, ca nu scot ceva OK, scot ceva incredibil

    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Eu zic sa va uitați la acest video daca doriți ceva mai in detaliu, in descriere aveti si minutele la care încep discuțiile despre anumită componente.

    bun videoul, zic cam ce am zis si eu, SSD-ul din PS5 ii da bataie sora cu moartea la ce e in xbox series x si pe PC

  17. #1077 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    E mai rau decat mine dude n-am vazut asa ceva in viata mea.
    Cum man sa te doara atat de tare ca intreaga generatie urmatoare Xbox va avea (in continuare inca din 2017) cel mai puternic hardware si cea mai buna platforma pentru multiplatforms?
    Dupa ce te vei obisnui cu gandul, incet incet vei accepta, apoi va fi ok. Nu dispera, o sa te linistesti, la mine a functionat pe intreaga perioada 2013-2017.

    Sunt convins ca SONY va continua treaba excelenta pe care o fac cu exclusivele, asa ca ai si motive de bucurie.

  18. #1078 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Clubul PlayStation 5

    Quote Originally Posted by wd87 View Post
    bun videoul, zic cam ce am zis si eu, SSD-ul din PS5 ii da bataie sora cu moartea la ce e in xbox series x si pe PC
    *ahem* inteleg ca n-ai fost capabil sa urmaresti toata postarea aia a mea in care am explicat super clar cu exemple concrete, dar macar uita-te putin peste poza atasata (again) ca sa vezi ca poti sa te lauzi tu cat vrei ca PS5 e doamne doamne si Xbox e o furnica, dar cu PC-u nu te poti lua la intrecere dpdv hardware.

    LE: uita-te doar la 4.0 si urmareste randu pana ajungi la x8 si de acolo deja e depasit.
    Dar cred ca tu in continuare te referi strict la exclusivitati si nimic mai mult.

    Imi place totusi ca nu te dai batut. Zici ca o chestie e buna, ti se demonstreaza ca nu-i asa, zici ca alta chestie e buna, ti se demonstreaza ca nu e asa, zici ca alta chestie e buna, samd.
    Attached Images Attached Images 1.jpeg

  19. #1079 SP
    Banned wd87's Avatar
    delirezi, asa ceva nu va fi pe pc multi ani, iar xbox series x nu este superior la ps5 in multe domenii, ssd, audio, clock speeds, 6gb ram mai buni etc..

  20. #1080 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Amice, cu "delirezi" sa vorbesti la tine prin spatele blocurilor. Ia te rog o pauza de o luna... timp in care sper sa-ti rectifici atitudinea.

    Sa nu creada cineva ca a primit ban pentru ca e fanbot inrait, ci doar pentru limbaj si atitudine (si nu doar pe acest thread). Hai sa incercam sa pastram niste limite rezonabile. PS5 will probably rock, dar wd40, pardon... wdf87, probabil niciodata!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 214 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts