O intrebare , jocurile care sunt import japan , au manualu si meniu jocului doar in japoneza ?
O intrebare , jocurile care sunt import japan , au manualu si meniu jocului doar in japoneza ?
Dupa cate zile de inactivitate se sterge automat un cont PSN de PS3?
Dar un cont PSN de PSP?
Buna seara. Am si eu o intrebare in legatura cu precomenzile. Ce ar trebui sa stii despre precomenzi? Cum actionezi? Dai vreun ban inainte?
P.S.: Prima mea precomanda vreau s-o fac la Grand Theft Auto V: Special Edition si nu stiu cum sa fac. Jocul il voi achizitiona din Romania.
Va multumesc anticipat!
Pe bune frateee... nu e logic.. ? este pre. comanda.. cand jocul va aparea si va fi pe stoc o sa vina la tine prin curier si atunci platesti.. sau te suna cei din magazin si ti spun sa te duci la ei sa ridici jocul respectiv si atunci dai banii..
Buna ziua tuturor,nu demult s-a dus hardul de 320gb de la consola mea ps3 slim,si am pierdut tot.
Intrebare.....1.ce tip de hdd extern imi recomandati ca sa-i fac backup? ..just in case for precaution
2.se merita sa-mi schimb hdd-ul intern al meu pt unul cu 7200rpm...mentionez ca sunt un jucator de online games(m-ar ajuta sa nu mai am intarzieri de informatii?)
God bless you all
1. Orice HDD pe care ai spatiu suficient si nu ai o problema in al formata FAT32
2. Nu te ajuta cu nimic 7200rpm. Mai mult, iti incalzeste consola suplimentar.
Recent mi-am achizitonat un PS3 cu 4 jocuri de la cineva. El a activat deja online pass-urile de la jocuri. Am contu' lui de PSN dar intrebarea mea este ...daca imi fac un nou cont PSN si vreau sa ma joc acele jocuri online, imi cere din nou online pass?
Depinde daca jocurile sunt region lock (ex:Ascension content merge doar pe un cont), deobicei nu sunt.Sa nu stergi vechiul user.
merge daca vorbesti de online pass, ce naiba am incercat atatia la fifa. dar sa stii ca nu se mai cere online pass, nu mai are niciun publisher asa ceva![]()
Eh, incerc..o sa-mi fac un cont si o sa vad...daca merge sa joc online e bn..daca nu ma intorc la celalalt...vreau sa-mi fac un cont pentru ca vreau sa incep totu' de la 0...nu vreau nici un trofeu, nimic...este vreo cale sa dau "reset" la contu' cu online pass-uri?Adica sa sterg trofeele dar sa ramana online pass-urile.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks