Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1147 of 1174 FirstFirst ... 147 647 1047 1097 1137 1145 1146 1147 1148 1149 1157 ... LastLast
Results 22,921 to 22,940 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22921 SP
    Junior Member mulder77's Avatar
    ok. la mine e jos ps-ul cu totul, asa ca nu stiu de psn. macar am mai invatat ceva

2. #22922 SP
    Member florent's Avatar
    Mulder77 , ai un mesaj privat de la mine

3. #22923 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Am si eu o intrebare in legatura cu Uncharted 3 Game of the Year Edition. Azi am cumparat jocul, iar dupa ce l-am desfacut am observat ca nu are in cutie voucher-ul pentru dlc-uri. Am vazut pe youtube ca unele cutii au acel voucher, altele nu. Din cate am inteles s-ar putea ca dlc-urile sa fie deja pe disc. Stie cineva cum sta treaba?

4. #22924 SP
    Junior Member Sica92's Avatar
    In primul rand va salut pe toti !!!!

intrebarea mea este daca imi fac un cont pe psn pe romania am acces la psn store ca am vazut ca de la 1 decembrie se poate,stie cineva ???

Multumesc !!!!

5. #22925 SP
    Junior Member Ionut Laurentiu's Avatar
    salut!
    a incercat cineva sa contecteze la monitor un ps3? [pe intrare vga?]
    am un monitor aoc 831W [ stiu ca nu e cel mai stralucit monitor dar e destul de bun]
    are careva idee? merge conectat un ps3 la monitoru asta? cu cablu d'asta?

6. #22926 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar

7. #22927 SP
    Junior Member zappoo1's Avatar
    Buna ziua , vreau sa cumpar un tv pana in 3000 de ron care il voi folosi pentru ps3 ? ce modele mi-ati recomanda?

8. #22928 SP
    Junior Member cryssgr26's Avatar
    recomand PANASONIC TX-42AS650E am acest tv si sunt super multumit de el din toate punctele il gasesti la altex in 26 de mil si inacest pret ai 3d smart plus ca are 1200 de hertzi si cu ps3 se intelege de minine ai mod joc la el deci e super daca iti iei nu vei fi dezamagit iti garantez pana si partea smart ma uimit cum merge

9. #22929 SP
    Junior Member Ionut Laurentiu's Avatar
    931 sw ^ pardon.:-D

10. #22930 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Este mai nou un model de LG de 100cm in MediaGalaxy cu rez 4K pe la 2200ron. Daca al nu e TV calumea la pret bun...

11. #22931 SP
    mark ai vazut ce poate acel panasonic de vb?eu vb in cunostinta de cauza si credema chiar daca ala e 4k nu se compara cu panasonic sau sony e vb de contrast de culori si calitate numai cand spui panasonic sau sony e deja ceva peste lg samsung etc am am si un pphilips 4k dar dif nue e cu toate ca ala e 4k chiar imi da impresia ca panasonicul vede mai bn cel mai bn intra sa vezi pe net comparatiile intre aceste tv si apoi ai sa iti schimbi parerea documnteaza-te

12. #22932 SP
    Junior Member veve73's Avatar
    Folosește frate semnele de ortografie sa înțelegem ce vrei sa spui. Nici nu e de mirare ca mai nou au introdus test de limba romana la angajare !
    Quote Originally Posted by cryssgr26 View Post
    recomand PANASONIC TX-42AS650E am acest tv si sunt super multumit de el din toate punctele il gasesti la altex in 26 de mil si inacest pret ai 3d smart plus ca are 1200 de hertzi si cu ps3 se intelege de minine ai mod joc la el deci e super daca iti iei nu vei fi dezamagit iti garantez pana si partea smart ma uimit cum merge

13. #22933 SP
    Quote Originally Posted by veve73 View Post
    Folosește frate semnele de ortografie sa înțelegem ce vrei sa spui. Nici nu e de mirare ca mai nou au introdus test de limba romana la angajare !
    veve daca te crezi asa destept dute frate si da lectii in alta parte m-am grabit care e problema?nu am facut nimic rau am vrut doar sa dau un sfat am omorat pe cineva?asa e romanu repede sa sara in capu altia ca de aia merge si tara asta cum merge datorita celor ca tn, o seara buna

14. #22934 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Una este să te grăbeşti şi alta este să nu ţi cont de nimic.
    Ţi-a dat un sfat, ar fi mai bine să nu te grăbeşti că nu te aleargă nimeni.

15. #22935 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    veve daca te crezi asa destept dute frate si da lectii in alta parte m-am grabit care e problema?nu am facut nimic rau am vrut doar sa dau un sfat am omorat pe cineva?asa e romanu repede sa sara in capu altia ca de aia merge si tara asta cum merge datorita celor ca tn, o seara buna
    Pai da, de-asta merge cum merge, ca jumatate din populatie nu stie sa scrie. Sunt perfect de acord.

16. #22936 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    de aia merge si tara asta cum merge datorita celor ca tn
    adica bine? sau e o contradictie in exprimare?

17. #22937 SP
    eu nu am jignit pe nimeni si faptul ca am gresit nu inseamna ca nu stiu sa scriu,romanu nu stie altceva decat sa critice si sa jigneasca dar nu e nimic succes in continuare la dat mare baieti

18. #22938 SP
    Junior Member veve73's Avatar
    Răspunsul tău e binevenit. ...Atât ca terfelesti limba romana. Și e păcat .Graba nu justifica incapacitatea de a scrie corect.
    eu nu am jignit pe nimeni si faptul ca am gresit nu inseamna ca nu stiu sa scriu,romanu nu stie altceva decat sa critice si sa jigneasca dar nu e nimic succes in continuare la dat mare baieti

19. #22939 SP
    Junior Member eusuntr0's Avatar
    hai salut, tocmai ce am descoperit ca nici e okazii , olx ori cgf nu prea sunt informatii cu privire la control freeks pentru console ps3, xbox si am mai auzit oameni sa intrebe de ele, cine stie unde se gasesc in romania, bucuresti sau nush magazin online ceva

---------- Post added 16-12-2014 at 15:19 ----------

aloooo e imposibru sa nu stie nimeni, un answer s'il vous plait?

20. #22940 SP
    Junior Member edragos24's Avatar
    Salutare!Sper sa nu deranjez cu intrebarile dar am tot citit si nu am gasit nimic clar.
    Tocmai mi-am achzitionat un ps3 fat nemodat de 60 gb.Am o dilema si nu gasesc raspuns.Am niste jocuri originale de ps3 pe blu ray.Le pot instala pe Hdd consolei si sa ruleze de acolo.Daca da ,cum? ca nu am gasit nimic in sensu asta.Din ce am mai citit cica ar merge dar sa joci cu dvd-ul/blu-ray in consola.Ma poate lamuri si pe mine cineva?Multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.