Ai net de la UPC ?
Te-am intrebat pentru ca la fel patesc si eu si cu un reset la router se rezolva. Mai pateam si la 360 la fel insa mai rar.
Am o �ntrebare, doar de curiozitate:
�n caz de...ceva, se poate da recover ID de pe serverele PSN?
Eu nu am auzit sa se poata intampla ceva cu userul de PSN. Indiferent de ce s-a intamplat cu consola ta, poti sa te logezi de pe oricare alta fara probleme, absolut tot fiind salvat pe serverele sony.
Iar daca faci ceva si iti baneaza accesul la PSN, presupun ca poti sa folosesti pe alta consola userul.
Mai decent decit decent dar pentru ei care este. Pentru noi care este in Romanica omul de rind trage cel putin 6 luni (600 ron) ca sa stringa suma si cred ca-i ajunge de aprox. o piine pe zi. Nu-i rau ! chiar bun pretul ...![]()
Dar tu cam cat ai vrea sa dai pe un PS3 si un TV ca ala?1000ron?Mai bine fi mai realist pt. ca oricum un om care are salariul ala sigur nu se uita la asa ceva!
iti zic io ca omul de rand care traieste cu salariul minim pe economie are probleme mai mari decat televizoare HD, ps3, filme blu-ray... iar marea majoritate isi cumpara un pc bunicel (in rate) pe care sa joace ultimele jocuri si sa se uite la ultimele filme de pe net.
in fine. eu personal am o problema cu reclama asta: e vorba de pachete speciale bravia+ps3+film+joc sau daca cumperi orice bravia + un ps3 primesti o reducere de pret in functie de pretul TV-ului si iti mai dau filmul si jocul?
nu stiu daca s-a mai discutat recent despre asta,dar sunt curios daca mkv-urile merg pe ps3 ?
MILAN,citeste tread-ul acesta si te lamuresti
http://www.consolegames.ro/forum/f15...-alte-softuri/
1100$ pentru acel pachet-un pret foarte bun..mai ales la americani pentru ei ..e super ieftin
Merge sa pun la ps3 acest hard : Western Digital 320GB SATA 5400RPM 8MB Scorpio Hard disk notebook - PC Garage ?
Pretul este practic o cuantificare si are multe variabile pe care tu, ca un realist intr-un univers paralel le asimilezi mai greu, dragule. Realitatea este ca pretul respectiv este bun pentru o tara ca USA insa nu si pentru o tara ca Romanica, o fi greu ?
Ca oricum un om cu salariul ala (tati, sint foarte multi oameni cu salariul ala) si de ce sa nu se gindeasca ? ce are ? e retard ? nu are voie ? e sclav-plantationist ? toti ne uitam la lucruri pe care nu ni le putem permite si asta inseamna ca-s scumpe desi poate intr-o alta schema pretul este corespunzator.
Bookmarks