iar numai merge
Fratilor mai lasati Psn-ul si mai iesiti din casao sa fiti mai relax putin
, e timp si de psn, personal mi-a prins f f bine pauza asta , am spart toti banii .... nu mai am un ban de jocuri
, dar nu imi pare rau. Cand vine vremea frumoasa de obicei PSN its down pt mine.
o veste buna...dimineata am reusit sa ma conectez la PSN...nu am reusit in schimb la PS Store...care inca este in mentenanta
a resusit careva cu cont de RO sa isi schimbe parola?
mie imi da asta: PlayStation�Store is not available in the selected country or region![]()
au anuntat ca STORE nu va fi up o vreme !!!
---------- Post added 16-05-2011 at 08:30 AM ----------
Ma scuzati de dublu post insa am o mica problema.Azi dimineata vroiam sa-mi fac un PSN acoount pentru JAPAN insa cand ajung la optiunea "choose your country/region" nu apare Japonianu apare nicio tara cu litera J...chiar nu am idee ce sa fac si
pe net n-am gasit solutie deci poate stie cineva de aici. ms anticipat
ok stiam de chestia cu store-ul, dar cum naiba sa schimbi parola daca trebuie sa treci prin pagina aia?
Speram ca e doar o eroare temporara care se va rezolva. Am patit problema aceasta mai multi. Nu reusim sa modificam parola prin link-ul respectiv primit in mail. Unii au schimbat-o direct de pe consola, astfel am reusit si eu dar pe contul de uk.
pai si de ce nu folositi numai contul de uk ... sau de ce nu ati facut de la bun inceput cont pe uk?
Se pare ca si altii au probleme cu schimbarea parolei la conturile ce nu au PS Store:
When I reset my password I always get �PlayStation�Store is not available in the selected country or region.�
Any help?Am lasat si eu niste mesaje pe blogul si forumul PlayStation. Sper sa se rezolve.I�m writing on behalf of a friend of mine who resides in Malta, Europe. Unfortunately recently his PS3 broke up so he replaced it with a PS3. He received the email address from sony to reset his password, however when he goes to the website and enters new password and clicks submit button, he is redirected to a page stating PlayStation Store not available. Please instruct on how shall my friend proceed to reset his account password.
P.S.: Acesta este linkul catre threadul de pe forum: ERROR PW RESET: PlayStation�Store is not available... - Official PlayStation� Community -PlayStation.com
Poate in modul acesta nu au alta solutie decat sa ne ofere si noua PlayStation Store.
Am primit si eu mailul pentru contul de RO dar tot asa scrie:PlayStation�Store is not available in the selected country or region.![]()
[url]Pach-Attack! Video Game, Episode 215 - PSN Special HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
cineva care nu bolboroseste doar cretinisme in toata nebunia PSN
AM GASIT SOLUTIA SA SCHIMBATI PAROLA LA CONT DE ROMANIA:
Inlocuiti in linkul primit pe mail cuvantul "security" cu "reset" si o sa puteti schimba parola.
https://store.playstation.com/accounts/security/resetPassword.action?token=
Bookmarks