Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 884 of 1174 FirstFirst ... 384 784 834 874 882 883 884 885 886 894 934 984 ... LastLast
Results 17,661 to 17,680 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #17661 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    pai nu mai sta sa te stresezi aiuea, da fuga si ia un cablu HDMI bun. Recomand Panasonic.

2. #17662 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Probleme si solutii Playstation 3

Ma gandesc sa il iau pe cel de la sony (modelul ps3), eu zic ca e un model de incredere si nu ma intereseaza pretul, platesc si 150ron numai sa functioneze. Personal m-am saturat de atata hama

3. #17663 SP
    Hama alea mananca c....Si Sony sunt bune, eu folosesc doar Panasonic de vreo 4 ani si sunt super multumit. Unul de 2 m e cam 200 de ron din cate tin minte.

4. #17664 SP

http://www.altex.ro/cablu-hdmi-ps3-sony ma gandeam la varianta asta.

5. #17665 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Probleme si solutii Playstation 3

Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Ma gandesc sa il iau pe cel de la sony (modelul ps3), eu zic ca e un model de incredere si nu ma intereseaza pretul, platesc si 150ron numai sa functioneze. Personal m-am saturat de atata hama
    �ţi recomand

http://m.thehut.com/games/games-acce.../10282681.html

6. #17666 SP

Dupa o serie lunga de cautari peste cautari si de schimbari de cabluri HDMI am reusit !!!! Se pare ca pentru a face calibrarea HDMI din factory settings televizoarele samsung au nevoie de o imagine speciala.

In orice caz va multimesc!

7. #17667 SP
    Junior Member BruceWayne's Avatar
    cum iti poti moda singur ps3-ul?

8. #17668 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by BruceWayne View Post
    Aici nu vorbim de modare, in mod normal jocurile sunt cumparate de consumatori.

Si nu te ajutam, chiar daca esti Batman.

9. #17669 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cu un Bosch!

10. #17670 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Fiind Batman, poti apela totusi la Chuck Norris, care modeaza free prin telefon!

11. #17671 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Aici nu vorbim de modare, in mod normal jocurile sunt cumparate de consumatori.

Si nu te ajutam, chiar daca esti Batman.
    Buna asta RazvyLord

12. #17672 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Vorbeste cu Alfred.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

13. #17673 SP
    Junior Member Kornfq's Avatar
    Salutare tuturor !! Am si eu o mica problema cu un ps3. Nu stiu daca e de la ps3 sau tv dar de vre-o 3 zile tot ma chinui cu ele. Problema consta in grafica jocurilor (in unele). In gameplay imi da impresia aia ca si cum joc jocurile la o rezolutie foarte joasa, se vede in ceata de parca le joc pe 576p si nu 1080p. TV-ul este un LCD LG de 32'(FULL HD). Acum, am dat reset la ambele si tv si consola la video. Am debifat acolo in display settings si am dat doar 720p si 576p (care nu il pot scoate) sau am debifat restul si am lasat 576p si 1080p Si tot nimic. Daca las doar 1080p toate jocurile se duc pe 576p automat.... Nimic upscaling . Tin sa mentionez faptul ca cablu HDMI este o stioarsa la 25 ron Imi fine faza este ca majoritatea shooterelor nu merg pe 720p ci doar 576p, este ca si cum nu vrea sa faca deloc upscaling la ele , restul jocurilor merg gen uncharted toate 3, GOW 3, Infamous 1 si 2 merg bine. Poate sa fie din cauza cablului HDMI? Va Multumesc ! si astept un raspuns

14. #17674 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    mai exact cu ce jocuri ai probleme ?cablul HDMI nu conteaza decat in cazul in care vrei sa rulezi continut 3D..in rest "gioarsa" ta de 25 lei e la fel de bun ca un cablu de 100 ron...eu am dat pe-al meu 20 ron..

15. #17675 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

16. #17676 SP
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Dupa o serie lunga de cautari peste cautari si de schimbari de cabluri HDMI am reusit !!!! Se pare ca pentru a face calibrarea HDMI din factory settings televizoarele samsung au nevoie de o imagine speciala.

In orice caz va multimesc!
    ce cablu ai luat pana la urma?

17. #17677 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Salut , sunt sigur ca s-a mai discutat despre asta , dar sunt totusi in jur de 400 de pagini , deci

Se poate verifica la un joc SH ( care il am de vanzare ) daca acel cod online este folosit ---> fara a-l folosii ? implicit sa stiu daca valoarea lui ii creste sau nu .
    Multumesc

18. #17678 SP
    Junior Member Kornfq's Avatar
    Pai ma refer in general la shootere....Toate shooterele merg pe 576p nu face deloc upscaling la ele macar la 720p si ma refer la Battlefield 3, Modern warfare 3, Resistance 3, Crysis 2 si probabil ca mai sunt ! Se vad urat de tot In rest celelalte jocuri merg bine. Cat despre setari...M-am tot documentat pe internet si am exact la fel ca in acel video.

19. #17679 SP
    nu ai cum sa-l verifici decat daca incerci sa-l utilizezi. Valoarea cui sa creasca?

20. #17680 SP
    @Kornfq consola e modata?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.