Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 886 of 1174 FirstFirst ... 386 786 836 876 884 885 886 887 888 896 936 986 ... LastLast
Results 17,701 to 17,720 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #17701 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by danutzek View Post
    Buna ziua

Stiti cumva daca exista mouse si tastatura pt ps3? Recunosc ca imi vine f greu sa ma adaptez ,tinand cont ca ani de zile am avut pc.
    Pentru jocuri iti recomand sa te obisnuiesti cu controller-ul. Daca iti iei mouse pentru PS3, degeaba ai PS3. Te vei obisnui in cateva saptamani cu controller-ul si iti va fi lene sa te mai joci cu un mouse.

2. #17702 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pentru jocuri iti recomand sa te obisnuiesti cu controller-ul. Daca iti iei mouse pentru PS3, degeaba ai PS3. Te vei obisnui in cateva saptamani cu controller-ul si iti va fi lene sa te mai joci cu un mouse.
    Eu am si uitat sa ma joc cu mouse-ul de cand cu PS3-ul

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

3. #17703 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Eu am si uitat sa ma joc cu mouse-ul de cand cu PS3-ul

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
    Cred ca exagerezi...eu de cand joc din controller joc mai bine cu soarecul

Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2

4. #17704 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Cred ca exagerezi...eu de cand joc din controller joc mai bine cu soarecul

Sent from my XPERIA X8 using Tapatalk 2
    Nu,tu exagerezi. Cum poti spune ca de cand ai consola joci mai bine cu mouse-ul? Ce zici tu asta e,practic. Imi iau XBOX,ma joc o perioada buna cu controller,ca dupa aceea sa realizez subit ca joc mai bine cu mouse-ul.
    F*ck logic,right?

Si nu inteleg ce e cu setea asta de posturi,nu iti da nimeni nicio medalie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #17705 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    am primit un pont despre joc de la o persoana binevoitoare care doreste sa ramana anonima

E PSN exclusive si e disponibil la discount ptr membrii PS Plus(8 lire)..au aparut si review-uriile..

6. #17706 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    logica ne spune ca e ceatza deasa ...corect?
    mai deunazi conduceam o decapotabila, insa de 2 ani merg numai pe bicicleta, azi m-am urcat iar in decapotabila si ghiciti conduc mai bine decat acum doi ani!

7. #17707 SP
    Member paulone's Avatar
    tare de tot asta....imi iau consola sa ma joc cu mouse-ul.....
    eu mi-am luat controller wireless pana si la pc...

8. #17708 SP
    este un joc cu 2 taisuri, iti place sau il urasti

9. #17709 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    logica ne spune ca e ceatza deasa ...corect?
    mai deunazi conduceam o decapotabila, insa de 2 ani merg numai pe bicicleta, azi m-am urcat iar in decapotabila si ghiciti conduc mai bine decat acum doi ani!
    Defapt e ceva de genul "De cand mi-am luat masina merg mai mult pe jos".

Paulone: Si eu la fel, daca ma joc la Pc cu mouse parca imi lipseste un membru .

10. #17710 SP
    Junior Member pippo's Avatar
    ce tare. voi cred ca majoritatea v-ati nascut cu controleru-n mana mie insa, unul care am am ps3 doar de 6 luni imi e inca greu sa joc shootere cu controleru si as fi vrut sa imi cumpar ,,Splitfish FragFX Mouse Controller for PS3,, dar am renuntat in favoarea sharpsooter move , si desi nu am jucat aproape deloc pe pc in ultimele 6 luni daca as juca de pe pc un shooter multi plaform mi-ar fi mult mai usor decat cu controleru
    da poate sun eu mai diferit , nu ma adaptez ca dinozauri

11. #17711 SP
    si mie imi e mai usor si mai placut sa folosesc un mouse pt point&shoot, si nu cred, chiar oferea cea mai buna acuratate.

12. #17712 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Eu unul am consola doar de un an. Am jucat jocurile pe PC de la mouse de cand ma stiu, dar de cand am trecut la controller parca ma simt incomod sa joc de la mouse. Am inceput sa joc si pe PC toate jocurile cu controllerul de la PS3 (in afara de BF3 mp, ca n-ai nici o sansa). Simt mai multa satisfactie cand dau un headshot de la controller. Cu mouse-ul e prea simplu.

13. #17713 SP
    Junior Member alexrobu's Avatar
    salut. am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva... mi-am luat de curand jocul FIFA 13 si am inceput sa joc online... problema este ca atunci cand joc un meci e ca si cum asi juca doua... adica la victorie am defapt 2, la infrangere si egal exact acelasi lucru... care sa fie "buba" ? daca stie cineva sper sa ma ajute... multumesc

14. #17714 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    E o chestie la care inca asteptam cu totii o rezolvare.
    Hai in threadul de FIFA:
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post875178

15. #17715 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Probleme si solutii Playstation 3

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    ce cablu ai luat pana la urma?
    Am luat un cablu Sony direct de la reprezenta lor, am trecut si pe la Flanco sa caut si alte cabluri dar nu erau decat Hama.

16. #17716 SP
    Junior Member Kornfq's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Am luat un cablu Sony direct de la reprezenta lor, am trecut si pe la Flanco sa caut si alte cabluri dar nu erau decat Hama.
    Salut....Observi vre-o diferenta la hdmi, fata da unul normal? Ma refer in jocuri, se vede mai bine sau tot asa ?

17. #17717 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Kornfq View Post
    Salut....Observi vre-o diferenta la hdmi, fata da unul normal? Ma refer in jocuri, se vede mai bine sau tot asa ?
    La cum se comporta la el inainte sa schimbe cablul, cred ca este o mare diferenta

Am o problema si v-as ruga sa ma ajutati cum puteti pana nu ajung sa sparg si televizorul si consola... Am un televizor samsung si consola care incerc de vreo ora sa o conectez prin hdmi la televizor. Stiu nu suna a mare filozofie dar nui dau de cap. In primul rand mentionez ca am consola de ceva ani si am avuto conectata la acest tv fara vreo problema prin hdmi pana acum. Astazi am pus la tv camera foto conectata prin acelasi cablu hdmi si m-am uitat la cateva poze dupa care m-am plictisit si am decis sa ma joc putin pe PS3, dar ce sa vezi "LIPSA SEMNAL" imi spune minunatul tv care numai imi recunoaste consola. Asadar va rog sa ma ajutati.

L.E.: Am reusit sa il pun pe 576p dar evident ca nu imi place rezolutia asta prea mult, asa ca vreau sa il pun pe 1080 dar cand schimb rezolutia imi da lipsa semnal.
    Da am facut si acest lucru dar dupa cum am spus ma pune pe rezolutia de 576p iar daca incerc sa il trec pe 1080p imi zice mod inutilizabil si ca nu recunoaste rezolutia astfel ma trece la 576p
    Am reusit in cele din urma sa il pun pe 1080p prin schimbarea cablului HDMI dar asta nu a rezolvat in intregime problema... Acuma am o imagine cu rezolutie buna dar bate spre o tenta de verde. Aveti idee cum pot rezolva si problema aceasta?
    Am dat factory reset de vreo 3 ori pana acuma, iar singura metoda prin care isi revine este HDMI calibration dar imi da Failure cand incerc sa o setez.
    Sunt mai optimist totusi si mai astept o ultima speranta intr-un nou cablu hdmi pentru ca unul numai functioneaza la nimic iar celalalt este destul de vechi si de uzat asa ca nu imi ramane decat sa ma rog ca va functiona cu un nou cablu.
    Ma gandesc sa il iau pe cel de la sony (modelul ps3), eu zic ca e un model de incredere si nu ma intereseaza pretul, platesc si 150ron numai sa functioneze. Personal m-am saturat de atata hama

18. #17718 SP
    Junior Member danielionut's Avatar
    am un ps3 slim 320 gb.. ce ziceti sa il modez.. sau nu?..

19. #17719 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by danielionut View Post

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

20. #17720 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by danielionut View Post
    Traducere irina margareta nistor
    - vreau sa ma duc la furat, ce ziceti?
    On nu o moda, gasesti jocuri ft bune la preturi decente, abonament ps plus pt un an si ai parte de jocuri multe si bune, gratis, daca o modezi nu te mai poti juca online cu prietenii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.