Cam pe acolo ma gandeam si eu . 1500 inclus transportul. Daca mai aveti opinii , feel free to comment !
Nu mi se mai incarca controller-ul. Imi apare un fel de x langa iconita aceea de baterie, care in mod normal ar trebui sa se umple pana se incarca complet. Sa se fi busit bateria ? Daca il tin legat prin cablu e ok.
Mi-a aparut si mie o problema la ps3,cand incerc sa-l conectez la TV imi zice No Signal Detected si am schimbat 3 cabluri diferite.Consola functioneaza sau cel putin din zgomotul care-l face si becul care-mi clipeste cand bag discul in ea.Ar putea fi portul HDMI din ea?Poate fi schimbat?
---------- Post added 11-04-2012 at 01:09 PM ----------
L.E:Cu cablul AV functioneaza insa pe HDMI tot nu vrea cand incerc sa schimb pe HDMI iar no signal detected
Ai incercat sa resetezi setarile video ? (tinut apasat pe buton la consola pana daca cateva beep-uri )
Da si tot nimic...pur si simplu nu vrea si din cate am inteles acea mufa hdmi din el nu se poate arde.Monitorul sau tv.ul i
l recunoaste doar ca nu transmite semnal.
Sa nu fie de la televizor,sa se fi ars HDMI-ul.Incearca si cu altul.
Chiar nu stiu ce altceva poate sa fie
oameni buni, faptul ca se aud pocnituri, din cand in cand, in special la perioade mai lungi de joc..gen 5-8 ore ? e ceva normal? cum e mai ok sa il tin ps3? culcat sau vertical?, la orizontal are cam 40 cm distanta de perete si sta pe 2 suporti ce ii ofera 5 cm si sub el. un sfat ceva , apreciez. model slim 120 gb. multumesc.
tine-l cum vrei, aerisit sa fie. Pocniturile sunt normale, de la dilatarea plasticului cand se incalzeste. Si iarasi dupa ce-l opresti, fenomenul invers.
Ce sisteme audio entry level recomandati pentru ps3!! Z5500 iese din discutie nu am un buget atat de mare .
EU ca sa te pot sfatui ar trebui sa imi spui care ar fi bugetul maxim de care ai dispune si ce sistem te intererseaza, 2.0 , 2.1, 5.1 etc...si daca vrei ca sistemul sa aiba conexiune Digitala (Optical In) sau Analogica (RCA) , ori ambele...
Astfel plaja din care se poate alege se restrange si putem recomanda ceva.
Am PS3 si a fost modat, dar anul trecut i-am facut update din greseala. Mi s-a spus ca nu se poate face din nou modarea, dar am inteles ca ar fi o solutie downgrade-ul... Va rog frumos daca stiti sa imi raspundeti!![]()
Nu cred ca vei gasi raspuns aici.
Dar te poti adresa in alta parte a forumului:
http://www.consolegames.ro/forum/f88...tml#post804527
Am o pereche de casti sony wireless headphones si in mp eu aud foarte bine pe ceilalti dar nu sunt auzit prea bine indiferent de ce fac.Am incercat in meniu sa schimb setarea de la audio parca dar era blocata la 3 , nici in sus nu puteam sa o schimb si nici in jos , va rog sa ma ajutati cu niste setari in acest sens daca se poate .
pt cei interesati de carduri psn uk mai mici de 35 si 25 de lire
Playstation network cards �5 UK| �5 psn card instant email delivery | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards
Playstation network cards �10 UK| �10 psn card instant email delivery | Cheap Xbox Live Codes
Bookmarks