Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 826 of 1175 FirstFirst ... 326 726 776 816 824 825 826 827 828 836 876 926 ... LastLast
Results 16,501 to 16,520 of 23486

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #16501 SP
    Member faxiu's Avatar
    Intra in contul tau de pe laptop si vezi ce zice la MAC addresses. Este posibil sa fi facut ISP ceva modificari si sa te lase doar cu MAC-ul laptopului. Sau suni la ei si ii iei la rost. Toate astea se pot rezolva mai usor pe viitor daca faci ce a sugerat kragod: router. Investitie minima, pt. sfaturi vezi ca s-a discutat foarte recent pe forum, succes garantat.

  2. #16502 SP
    Junior Member Derron's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Un router ar face minuni in cazul tau!
    Da, cred ca asta ar fi cea mai buna solutie. Nu am nevoie de un router super performant, avand in vedere ca il voi folosi doar pentru PlayStation aceasta fiind in aceeasi camera cu PC-ul la o distanta de cativa metri. Cu punerea in functiune a router-ului probabil ca as avea o problema pentru ca nu am mai instalat un router wireless fara sa am modem. In urmatoarele zile probabil ca voi achizitiona un router.

    Va multumesc pentru raspunsuri Kragod si Faxiu.

  3. #16503 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by clax_117 View Post
    Salut.ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legate de o comanda pe zavvi? cat este transportul pt promotia 2for 25?iar la plata cu cardul cat mi s-ar retrage din cont la Raiffaisen pt suma totala? stiu ca bancile practica comisioane diferite.dupa comanda produsele vor veni acasa sau trebuie sa merg la posta?poate vi se par intrebari idioate dar nu am mai comandat nimic de afara pana acum.
    Transportul cred ca este 2 lire ,suma totala o poti verifica pe visa,asta daca ai card visa.(cursul valutar) .

  4. #16504 SP
    Member faxiu's Avatar
    Daca nu este problema bugetul, iti recomand un router wireless, cel pomenit pe aici. Nu vei avea nici o problema cu instalarea lui, vine cu ghid si cu quick set-up. Mai cumpara si 2 cabluri, sa ai ce duce din router la PS3 si PC. Iar partea de wirelss este oricum pt. viitor, in caz ca inca nu ai un smartphone sau tablet sau laptop.

  5. #16505 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Eu zic ca poti sa joci online sau sa faci download si prin wireless cu ps3-ul!Eu de exemplu am internet de la upc de 60mb/s si 1 router wireless Tp link cel mai ieftin posibil pe piata si merge sa ma joc online sau la download de pe store,nu am avut parte de sacadari momentan!Cel mai mult conteaza internetul care il ai...
    Ps:"imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie"

  6. #16506 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Forward thinking: Sony’s risk with unique ideas pays off | VG247
    asta ar fi unul dintre motivele pentru care ii admir pe cei de la Sony mai mult decat pe ceilalti: au curajul de a incerca ceva nou, acordand extrem de multa atentie si indie developerilor, nu doar studio-urilor mega mari. De vreme buna incoace jocurile indie ma impresioneaza mult mai mult decat o fac jocurile triple A lansate de studio-uri la care au lucrat peste x sute de oameni. Dupa mine, piata indie reprezinta viitorul gaming-ului (Minecraft e doar unul dintre cele mai bune exemple care au demonstrat chestia asta).

  7. #16507 SP
    Junior Member Derron's Avatar
    Totusi cred ca imi voi cumpara un TP-LINK TL-WR941ND cum am gasit in pagina mentionata de Faxiu. Mai am nevoie de doar 40 de lei pentru a putea achizitiona un asemenea router.

    @Faxiu
    Cand spui 2 cabluri te referi la un cablu Ethernet cu doua capete sau la 2 cabluri cu un singur cap ?

  8. #16508 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Derron View Post
    @Faxiu
    Cand spui 2 cabluri te referi la un cablu Ethernet cu doua capete sau la 2 cabluri cu un singur cap ?
    2 cabluri complete(cu 2 capete): unul de la ruter la PC si unul de la ruter la PS3. Cel de la provider il bagi in ruter la WAN, iar celelalte la LAN.

  9. #16509 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Acum cand sa ma pun sa ma joc si eu,deschid ps3-ul si imi zice ca:"An error has occurred.You have been signed out of PlayStationNetwork(80710D36)"
    google nu ma ajutat cu niste raspunsuri concrete sau mai bine zis cu o solutie mai concreta,stiti ce ar putea avea?este cazut cumva PSN-ul(SEN-ul)?

  10. #16510 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    A picat iar psn-ul(sen-ul)???
    La mine aceeasi eroare pe 5 conturi diferite...

    ---------- Post added 04-03-2012 at 11:24 PM ----------

    ...de fapt:
    PlayStation Network Scheduled Maintenance on Sunday – PlayStation Blog
    PlayStation Network Scheduled Maintenance on Sunday

    As you may recall, we had postponed our scheduled PlayStation Network maintenance session from last Thursday to a time to be announced. It is now determined that maintenance will take place tomorrow (Sunday, March 4).
    This significant PSN maintenance period is expected to start at just after noon Pacific and will last for several hours, until approximately 2am Pacific on Monday, March 5. Unlike typical maintenance events, consumers who are already signed-in to PSN will be signed-out, and consumers will be unable to sign in for the duration of the maintenance window. During this time, users won’t be able to access the PlayStation Store, PlayStation Home, Account Management or play online. PSN enabled websites will not be able to service users, including this one.
    Please stay tuned to the PlayStation Twitter feed for a notice when PSN is fully back online. We apologize for any inconvenience this may cause.

  11. #16511 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Avem de asteptat pana la 12 ca sa ne putem loga si chiar vroiam sa iau cateva lucruri dupa PSN U.K ..

  12. #16512 SP
    Junior Member rycy's Avatar
    salutare, va rog frumos putin ajutor, am un ps 3 slim de doi ani si s-a jucat pokemonul ( 17 luni ) cu joystck-ul pana a cedat , mai exact am o imagine neagra pe tv ( am un led d8000 samsung ) legat prin cablu hdmi, cand pornesc ps se aude in tv sunetul daca misc sau apas orice se aude clar dar imaginea este complet neagra, va rog un sfat daca cunoasteti cauza! multumesc.

  13. #16513 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Porneste Ps3 si tine apasat butonul de power 5-7 secunde pana auzi cateva beep-uri.Asta ar trebuii sa-ti reseteze setarile video.
    Vezi daca ai imagine dupa aceea

  14. #16514 SP
    Junior Member rycy's Avatar
    multumesc, am sa incerc!

  15. #16515 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Vreau sa incerc Call of Duty sa vad cum e si pe PS3 MP-ul, ca pe pc m-am saturat. Poate sunt eu paranoic, dar cateodata parca peste tot e cate un wallhacker. Insa nu stiu care sa il iau. M-am gandit la BO sau MW2 (de mw3 nu am bani acum, daca stiti o oferta buna - let me know ). Care e mai populat? La care am sanse mai mari sa gasesc jucatori din zone apropiate de tara la matchmaking? Ca daca nimeresc in match-uri numa cu americani sau chinezi presimt ca o sa sparg ceva din cauza lag-ului.

    Scuze daca nu e thread-ul potrivit pt intrebare.

  16. #16516 SP
    Junior Member markos25's Avatar
    salut. aveti idee ce volane sunt bune pentru NFS hot pursuit? am cumparat un canyon model CNG-GW4, si pe GT 5 merge perfect inclusiv pedalele, dar pe NFS nu vrea sa mearga. dupa mai multe incercari am reusit sa il fac sa vireze , dar acceleratia si frana doar pe butoanele de pe volan. multumesc.

  17. #16517 SP
    Junior Member Tiby1994's Avatar
    Am si eu o intrebare. De ce Romania nu primeste Mass Effect 3 ?
    Nicaieri nu este(game shop, pc garage etc)

  18. #16518 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Inca valabil, daca este cineva interesat...
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    In carcara Assassin's Creed Revelation am primit si un cod de reducere de 30% pentru Assassin's Creed 2 si Assassin's Creed Brotherhood.
    Valabil la cumpararea acestora de pe PlayStation Store UK.

    Codul expira la 31 Martie 2012. Eu am deja jocurile respective. Daca cineva doreste sa le achizitioneze de pe PS Store-ul britanic sa-mi dea PM.

    Pentru o informare cat mai buna va zic ca jocurile respective costa pe UK Store, fara reducere:
    Assassin's Creed 2 -23.99 Lire
    Assassin's Creed Brotherhood -23.99 Lire

    Cu reducerea aplicata ar fi 16.79 lire. Este mai scump decat daca ati cumpara varianta "hard copy" de pe zavvy sau de pe forum. Codul il dau cuiva care doreste sa aibe jocurile in format digital(pe hardul consolei).

  19. #16519 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Ce parere aveti despre noul DEMO pentru FIFA STREET? Am jucat cateva meciuri bune si cred ca devine un pic addictive, ca si FIFA12
    @gingivi76 am vazut ca joci, pui si replays...chiar e tare jucaria, ma tenteaza destul de tare sa-l cumpar cand va fi lansat.

  20. #16520 SP
    Junior Member vishu's Avatar
    Salut! Am si eu o intrebare. Mi-am luat un ps3 dar momentan nu am decat un crt philips. Imaginea se vede cam aiurea.
    As vrea sa mi conectez consola la monitorul de la pc. Am un lcd Asus. Sunt cam newbie in lumea consolelor si daia intrebarea mea poate parea puerila. Ce cabluri imi trebuiesc?. Adica stiu ca imi trebuie cel hdmi. Dar din cate am inteles mai trebuie unul pt sistemul meu audio.

    Sper ca ati inteles ce nedumerire am . cheers.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4275 Last Post: Yesterday, 21:38
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts