un 2.1 cred ca mie suficient conexiune poate sa aiba ambele optical in si rca.
buget?
Undeva la 300 de lei.
Intentionam sa achizitionez Fallout 3 GOTY, dar dupa ce am citit mai peste tot ca sunt foarte multe probleme cu acest joc(mai multe chiar decat in varianta normala ) nu stiu ce sa fac .a jucat sau joaca cineva? as fi foarte recunoscator pt niste opinii .
off : sper ca nu trebuia sa intreb asta la "decizii"![]()
Nu ,dar vezi ca este thread pentru Fallout,ceva mai jos in prima pagina a ariei de Playstation 3.Intreaba acolo.
@Florin85
Niste boxe bune ar fi cele de la Edifier, calitate/pret sunt imbatabile!
Un model bun (dar fara Optic) este Eta2u computer store - magazin online. - Sisteme Desktop, Notebook, Monitoare TFT, Componente, Periferice, Software, Audio/Video.
Ceva 2.0 de buget - Eta2u computer store - magazin online. - Sisteme Desktop, Notebook, Monitoare TFT, Componente, Periferice, Software, Audio/Video.
2.1 sub buget, dar bat Logitech-uri mai scumpe gen Z523 ...
Eta2u computer store - magazin online. - Sisteme Desktop, Notebook, Monitoare TFT, Componente, Periferice, Software, Audio/Video.
un 2.1 de la Microlab care face toti banii (il detin si stiu ce poate) E-TC.ro | MICROLAB M-820
Altceva in afara de Microlab si Edifier nu ti-as recomanda in bugetul tau. Cat despre intrarea optica cred ca trebuie sa-ti iei gandul, in banii aia nu ai sa gasesti.
Am si eu o nelamurire: De unde gasesc controller PS3, ORIGINAL de la Sony, nu facaturi de pe ebay, la un pret ok?
Incearca la Webpredator sau la altex.Sigur gasesti ceva!
Poti sa incerci pachetele alea de pe la magazinele de la noi ( eMag, MG, Altex), controller + joc ( Killzone 3 si Motorstorm Apocalypse am vazut) la 240 lei.
PSN-ul va fi iarasi in mentenanta
Sony PlayStation Network will be down for maintenance April 16
If you were hoping to get some online gaming in before you have to start a new work week tomorrow, you better get your fix in early. That is, if you’re a PS3 gamer. Sony will be shutting down the PlayStation Network for more than half of the day. The company said this is for necessary maintenance on the network, so nothing is terribly broken. It’s just going in to optimize things and clean up processes.
The network will go offline at 9:00 AM Eastern Time. “This maintenance will last roughly 13 hours,” said PlayStation Digital Platforms senior manager Matthew Harper in a PlayStation Blog post. “During much of this time, users won’t be able to access the PlayStation Store, PlayStation Home, Account Management or play online. PSN enabled websites will not be able to service users, including [the PlayStation Blog].”
Surprisingly, Harper also addressed users who are disappointed with these usually terse messages about network downtime. “Part of my job is to make sure that the lines of communication are open between our users and PlayStation. While I don’t have more details to share at this time regarding the downtime, I will certainly work to include more info in future posts,” he said.
adica incepand cu ora 16:00 in Romania? cred ca asa e...sunt 7 ore diferenta fata de America Delaware care este pe sistemul EDT. asa ca mai avem timp de o fifa![]()
Daca doriti sa jucati online in timpul mentenantei trebuie sa fiti logati pe PSN inainte de inceperea ei, adica inainte de ora 16:00 (ora Romaniei).![]()
Salutare!Am si eu o problema cu ventilatorul de la consola si anume ca merge la turatia maxima.A fost dusa la reparat dupa un ylod si mi s-a spus ca ventilatorul a fost pus pe direct.Am desfacut consola si am facut cateva poze la modificare adusa.Imi poate spune cineva daca prin inlocuirea ventilatorului s-ar putea remedia aceasta problema si anume schimbarea turatiei si inlaturarea zgomotului?
http://s14.postimage.org/dm70d86k1/IMG_1358.jpg
http://s14.postimage.org/olwt2kmcx/IMG_1359.jpg
http://s9.postimage.org/h3i2lx3wv/IMG_1360.jpg
http://s18.postimage.org/7mzpc1f6h/IMG_1362.jpg
Chiar daca cumpar un ventilator nou?Ce nu inteleg eu de ce au taiat cele doua fire si le-au conectat direct la sursa si au lasat totusi unul conectat la mufa aia.Daca as cumpara un controler de viteza si sa-l montez ar functiona cu acest ventilator sau trebuie neaparat unul nou?
Fiti atenti aici (prima e de la un ps3 slim seria cech3004 si a doua e de la un 2004) :
5v@500ma vs 3.7v@300ma
Eu as spune ca diferenta vine de la
sixaxis vs dualshock 3- controlerul sixaxis este CECHZC1E
Later edit:
Ok se pare ca Sony a schimbat controlerele la consolele Slim / acestea se incarca mai repede si au ceva mai mult juice.
Cel putin asta am reusit eu sa gasesc google uind si deschizand tot felu de pagini in germana (de pe amazon) unde se plangea cineva ca e posibil ca acest controler (A1) sa fie fake.
Ambele provin din cutii sigilateDe asemenea, cel de la cech3004 este mai nou dar imi pare mai mat, mai rezistent, mai greu, si neechilibrat in mana, greutatea fiind spre "extensii"
Bookmarks