Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1085 of 1174 FirstFirst ... 85 585 985 1035 1075 1083 1084 1085 1086 1087 1095 1135 ... LastLast
Results 21,681 to 21,700 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21681 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Incearca astea:

2. #21682 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    multumesc, am incercat, nu merge, la fel face.

3. #21683 SP
    Member TocSyk's Avatar
    eu n-am incercat, dar baietii ziceau ca poti folosi card de Romania pentru store de UK.

4. #21684 SP
    Member Gentilu's Avatar
    Nu poti cumpara jocuri de pe store UK cu card din Romania. Pentru a cumpara din store UK, ai nevoie de carduri valorice. Exemplu: Card 20 lire

5. #21685 SP
    Junior Member robert_11's Avatar
    Ma intereseaza si pe mine modarea consolei mele. Firmware 4.40. Ma poate orienta careva catre cineva de incredere? Eventual daca stii si cat costa. Merci mult.

6. #21686 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Quote Originally Posted by robert_11 View Post
    Ma intereseaza si pe mine modarea consolei mele. Firmware 4.40. Ma poate orienta careva catre cineva de incredere? Eventual daca stii si cat costa. Merci mult.
    te indrum sa citesti regulamentul. cu placere.

7. #21687 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by robert_11 View Post
    Nu

8. #21688 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Robert, discutiile despre modare sunt interzise aici. Mai mult, eu nu iti recomand sa iti modezi consola: jocurile sunt destul de ieftine inspre gratuite, astfel incat nu merita sa risti a fi blocat pe PSN.

9. #21689 SP
    Senior Member adibose's Avatar

10. #21690 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    continuati sa-i dati reply-uri, poate va treziti cu mesaje ,,kewl" iar

11. #21691 SP
    Junior Member DaxLemon's Avatar
    Salut. Am descarcat azi GTA V si am vrut sa-l instalez. Probelema este ca la 3 la suta din instalare primesc o eroare 80010038. Ceva solutii puteti sa-mi furnizati si mie? Multumesc anticipat.

12. #21692 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Formatezi hdd-ul, stiu ca asa a rezolvat userul Fallout, daca nu ma înşel avea aceeaşi problema cu mai multe jocuri

13. #21693 SP
    Formatarea se face din meniul consolei (Safe Mode) sau trebuie conectat HDD-ul la PC?

14. #21694 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Îţi recomand full format din meniul consolei deşi o sa dureze destul de mult.

LE: nu din Safe Mode, Settings, System Settings, Format Utility, Format Hard Disk, Yes

15. #21695 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Îţi recomand full format din meniul consolei deşi o sa dureze destul de mult.

LE: nu din Safe Mode, Settings, System Settings, Format Utility, Format Hard Disk, Yes
    Prea tarziu. Am pus un alt HDD. Daca face figuri incerc metoda ta.Mersi de raspuns.

16. #21696 SP
    Junior Member alin12's Avatar
    Salut..am si eu un ps3 super slim 12 gb conectat la tv lg prin hdmi si gta5 merge cam sacadat si scoate un sunet mai tare când invarte cd-ul mai ales pe timp de zi când merg cu masina prin orash..păreri ceva de la ce ar putea fi...?

17. #21697 SP
    Junior Member SOMA's Avatar
    Stie cineva cum pot recupera datele contului meu psn?

18. #21698 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^ Pe PSN ai optiune de forgot password. La ce date te referi, mai exact?

19. #21699 SP
    Member Bogditza's Avatar
    1.La cat timp curatati consola de praf si o ungeti cu pasta termo?? 2. Sau cum curatati consola de praf??

20. #21700 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu e nevoie sa postezi acelasi lucru in mai multe threaduri.
    1 si 2. Banuiesc ca te referi la praful din interior.
    Eu am facut acum o saptamana prin metoda asta:

Am PS3-ul din 2009. Nu l-am desfacut, deci nu am umblat la pasta termo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.