Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 279 of 1175 FirstFirst ... 179 229 269 277 278 279 280 281 289 329 379 779 ... LastLast
Results 5,561 to 5,580 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #5561 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Cand iese? ca nu mai stau sa caut...
    Pe 17.

2. #5562 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    pot sa conectez la ps3 o pereche de casti stereo prin bluetooth?
    cand prietena are treaba [proiecte etc] ma cam joc dar o si deranjez cu sonorul...asa ca am nevoie de niste casti...iar cele cu fir sunt excluse
    de asta intreb daca este vreo problema cu castile stereo prin bluetooth [are careva? daca da ..ce model?]

3. #5563 SP
    Junior Member edivalentin's Avatar
    merge.de obicei se folosesc cele originale,dar merg toate,adica toate cu bluetooth,in teorie.

4. #5564 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    pot sa conectez la ps3 o pereche de casti stereo prin bluetooth?
    cand prietena are treaba [proiecte etc] ma cam joc dar o si deranjez cu sonorul...asa ca am nevoie de niste casti...iar cele cu fir sunt excluse
    de asta intreb daca este vreo problema cu castile stereo prin bluetooth [are careva? daca da ..ce model?]
    Momentan PS3 nu suportă AD2P, citeşte mai multe aici.

5. #5565 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    sper ca la un update sa rezolve si asta..mersi

6. #5566 SP
    Junior Member Wyzy's Avatar
    Imi spuneti si mie de unde sa iau un program full care transforma filmele .avi in .mkv-uri? as vrea sa mai vad si eu filme pe ps3

7. #5567 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Sunt singurul care este enervat de sincronizarea trofeelor ? De fiecare data cand vreau sa sincronizez , dau de vreo 7-8 ori ca sa o ia imi tot da "error 800...si ceva" , fix eroare care o da cand e maintenance.... Eroarea mi-o da zilnic...deci nu are cum sa fie maintenance zilnic

8. #5568 SP
    Junior Member angelburn2000's Avatar
    De ce cu java media server filmele(mkv,divx) nu se vad cu subtitrare desi au aceeasi denumire si sunt in acelasi folder, mai trebuie facute alte setari ????

9. #5569 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    A mai patit cineva sa nu-i mearga codurile promotionale de download la Dragon Age: Origins? Ma refer la codul pentru armura si pentru misiunea bonus, care vine fiecare pe cate o foaie in carcasa jocului. Imi zice ca au fost redeem-uite deja (jocul e luat direct de pe amazon.co.uk, deci l-am primit sigilat).

10. #5570 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

11. #5571 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    ReLLicK, nu ai ce sa faci la eroarea aia, decat sa ai rabdare. Am avut si eu probleme de sincronizare vreo 4-5 zile saptamana trecuta, au trecut de tot acum.

12. #5572 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Da search pentru update ...ca au rezolvat cei de la sony prin ultimu' update.

13. #5573 SP
    Junior Member Magic's Avatar
    Am si eu o problema cu ultimu update.De cand lam instalat nu pot sa mai folosesc netu de la consola decat sa ma loghez pe cont si cam atat...orice altceva(exs store,ps home,games) imi da eroare.Se poate rezolva cumva?

14. #5574 SP
    Member griever666's Avatar
    Ce eroare?

15. #5575 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Fiecare joc, in functie de regiunea pentru care este destinat, are un cod de regiune. Ce te intereseaza pe tine USA - Zone 1; Europe - Zone 2 ; Zone 3 cred ca sunt pentru Japan si Asia.

Oricum nu conteaza intrucat PS3-ul le citeste si le ruleaza netinand cont din ce zona este. Probleme s-ar putea sa ai daca nu ai un TV LCD si rulezi un joc din Zona 1 care au alte standarde.

In rest, ce te mai intereseaza, este pentru DLC-uri. Daca ai un joc Zona 2 si vrei sa iei DLC-uri pentru el de pe un cont de US (care necesita jocuri Zona 1), acestea nu vor merge. Ma rog, acum nici asta nu mai este o problema intrucat mai nou se pot alimenta si conturile de UK asa ca nu trebuie sa mai vanezi jocuri Zone 1 ca sa ai access la DLC-uri.
    Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    Daca televizorul este LCD ( stie si PAL- formatul pt europa, cat si NTSC- formatul pt USA),deci TV dc este LCD nu va reprezenta o problema.(oricum in cartea tehnica poti vizualiza deobicei de format suporta tv-dar are relevanta doart daca e tv standard)
    Ideea este:
    -ps3 va citi orice joc sau DLC indiferent de pe ce cont e luat sau ce zona are pe spate trecut
    - in schimb dc ai un joc din zona 1 trb sa ai pt el DLC tot din zona 1 cumparat( adik de pe cont de PSN US),iar pt jocurile din zona 2 acelasi lucru este valabil
    un joc din zona 1 nu va merge cu un DLC din zona 2.
    Asa ca daca ai jocul din zona 1 de pe PSN US vei lua DLC si pt zona 2 de pe PSN UK.
    bafta
    Multumesc ati fost de mare ajutor . In sfarsit am inteles si eu . Bafta si voua.

16. #5576 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    Televizor LCD Philips 37PFL5604H/12, 94 cm 37PFL5604H/12 ar fi bun pentru un ps3? nu pot sa gasesc daca are 100hz...asta conteaza foarte mult ..nu ?

17. #5577 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by ReLLicK View Post
    Televizor LCD Philips 37PFL5604H/12, 94 cm 37PFL5604H/12 ar fi bun pentru un ps3? nu pot sa gasesc daca are 100hz...asta conteaza foarte mult ..nu ?
    go here: http://www.consolegames.ro/forum/f32...tml#post235031

18. #5578 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by ReLLicK View Post
    Uite aici scrie clar: 24/50/60 Hz. Philips la 100 Hz este 37PFL8404H.

19. #5579 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    True...da' e cu 10 milioane mai scump si se simte...la portofel

20. #5580 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Uite aici scrie clar: 24/50/60 Hz. Philips la 100 Hz este 37PFL8404H.
    eu am Philips PFL8404H/12 si il recomand sincer pentru PS3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.