pot sa conectez la ps3 o pereche de casti stereo prin bluetooth?
cand prietena are treaba [proiecte etc] ma cam joc dar o si deranjez cu sonorul...asa ca am nevoie de niste casti...iar cele cu fir sunt excluse
de asta intreb daca este vreo problema cu castile stereo prin bluetooth [are careva? daca da ..ce model?]
merge.de obicei se folosesc cele originale,dar merg toate,adica toate cu bluetooth,in teorie.
Imi spuneti si mie de unde sa iau un program full care transforma filmele .avi in .mkv-uri? as vrea sa mai vad si eu filme pe ps3
Sunt singurul care este enervat de sincronizarea trofeelor ? De fiecare data cand vreau sa sincronizez , dau de vreo 7-8 ori ca sa o iaimi tot da "error 800...si ceva" , fix eroare care o da cand e maintenance.... Eroarea mi-o da zilnic...deci nu are cum sa fie maintenance zilnic
![]()
De ce cu java media server filmele(mkv,divx) nu se vad cu subtitrare desi au aceeasi denumire si sunt in acelasi folder, mai trebuie facute alte setari ????
A mai patit cineva sa nu-i mearga codurile promotionale de download la Dragon Age: Origins? Ma refer la codul pentru armura si pentru misiunea bonus, care vine fiecare pe cate o foaie in carcasa jocului. Imi zice ca au fost redeem-uite deja (jocul e luat direct de pe amazon.co.uk, deci l-am primit sigilat).
ReLLicK, nu ai ce sa faci la eroarea aia, decat sa ai rabdare. Am avut si eu probleme de sincronizare vreo 4-5 zile saptamana trecuta, au trecut de tot acum.
Am si eu o problema cu ultimu update.De cand lam instalat nu pot sa mai folosesc netu de la consola decat sa ma loghez pe cont si cam atat...orice altceva(exs store,ps home,games) imi da eroare.Se poate rezolva cumva?
Televizor LCD Philips 37PFL5604H/12, 94 cm 37PFL5604H/12 ar fi bun pentru un ps3? nu pot sa gasesc daca are 100hz...asta conteaza foarte mult ..nu ?
Uite aici scrie clar: 24/50/60 Hz. Philips la 100 Hz este 37PFL8404H.
Bookmarks