@AngelicToucH: N-am zis "am luat jocul x, cum il fac sa ruleze?", e total diferit de ce am zis eu.
PS: Jumatate din ce-ai scris n-am inteles, wth?! "era o vremea...in aceiasi de lansare"?
@AngelicToucH: N-am zis "am luat jocul x, cum il fac sa ruleze?", e total diferit de ce am zis eu.
PS: Jumatate din ce-ai scris n-am inteles, wth?! "era o vremea...in aceiasi de lansare"?
Tot acelasi prieten de care era vorba mai sus, si-a comandat si controller-ul de mai jos pt. PS3, intrebarea e urmatoare: Butonul Home banuiesc ca are aceeasi functie ca si butonul PS de pe controllerul original, nu?
Saitek PS1000 Dual Analog Pad Gamepad - PC Garage
Eu chiar nu doresc aparenta pe piata a unei console PS4.Nu e deajuns jocurile pe care le are consola PS3
Hmm... ma rog.Nici nu o sa apara prea curand zic eu
"Prietenu meu si-a cumparat stick ca sa puna jocuri pe el,dar e prea batut in cap ca sa isi faca cont pe un forum si sa intrebe pentru el."
fixed for bogdan
Boghy, tu mai bine ți-ai dori un manual de limba rom�nă.
APAR�NT, -Ă, aparenți, -te, adj. 1. Care este altfel dec�t pare la prima vedere, care este doar �n aparență așa cum se arată. Liniște aparentă. ♦ (Adverbial) �n aparență. 2. (Franțuzism) Care apare cu claritate (privirii, minții). ◊ Cărămidă aparentă = cărămidă specială destinată zidirii unor fațade care nu se acoperă cu tencuială. – Din fr. apparent, lat. apparens, -ntis.
@AngelicToucH: Deja am dat-o rau de tot in off-topic, da' tot iti raspund: Care-i legatura ca nu si-a facut el cont pe forum?Inseamna ca-i batut in cap?...anyway, n-am intrebat pt. mine deoarece eu nu mi-am modat PS3-ul. Spor.![]()
ON-Topic: PS3 are o durata medie de viata a lentilei?De exemplu citisem undeva ca la PS2 FAT ar fi ~1500h, iar PS2 Slim ~1000h.
ps4 probabil ca o sa fie anuntat la urmatorul E3, ceea ce ar insemna ca in 2 ani va fi lansat, 2012 adica.
buna ziua!
am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta ( poate ca este un topic pe tema asta dar eu nu l-am gasit ...sorry)
am ps3 de 80 gb si l-am legat la un philips led 5000 full hd prin cablu hdmi ...jocurile merg ,dvd normal merg dar cand bag film blu-ray original imi zice ca nu este semnal ...am intrat in toate setarile posibile si nu stiu ce sa-i mai fac.
mentionez ca am mers cu consola la un mag de inchirieri si l-au legat la tv-ul lor si filmul merge ...
ms anticipat pt ajutor![]()
Poate bluray-ul folosit nu e aceeasi zona cu PS3-ul. PS3-ul e region free doar pe partea de jocuri, DLC-urile si filmele sint region locked.
Vezi sa nu iti redea blu-rayul la o rezolutie care nu o suporta televizorul de xemplu un BD-DVD la 1080p pe un TV ce duce maxim 720p, cel mai bine este sa te duci la settings-display settings si de acolo debifezi 1080p (el fiind bifat by default de consola) si apoi mai incearca odata. Bafta
nu cred ca o sa anunte niciun ps4 la urmatorul E3... le merge foarte bine acum si au zis ca de-abia acum au inceput sa foloseasca 100% din potentialul maxim al actualului ps3. or sa scoata ps4 de-abia peste 3-4 ani (zic eu), n-are rost sa se complice aiurea anii astia cu anunturi, etc.
Da care-i rationamentul pt care numai SUA beneficiaza de PS Rewards?!
Ca daca era in toata lumea si in Romania nu, intelegeam.![]()
Bookmarks