Ma poate ajuta cineva cu un televizor pana in 1300-1400 lei pentru consola.
Inca ceva, care e diferenta intre LCD si LED TV, si care e mai bun ?
Ma poate ajuta cineva cu un televizor pana in 1300-1400 lei pentru consola.
Inca ceva, care e diferenta intre LCD si LED TV, si care e mai bun ?
LED e mult mai bun, dar si mult mai scump. cu acei bani iti poti lua un LCD destul de bun.
uite o comparatie sumara: Ce televizor sa alegi? Plasma vs. LCD vs. LED | Revista IT
Am gasit asta, este putin peste bugetul initial.
Are HD Ready, e mare diferenta intre ready si full ?
Ce ziceti, isi merita banii ?
LE: Am gasit acelasi model pe DOMO cu 1.358,99 lei (TVA inclus)
Nu prea am avut rabdare sa citesc toate posturile...asa ca zic ce ma doare....de doua zile sunt posesor al unui ps3 slim 320 GB....si am intampinat mici probleme...si anume freez-uri...si in joc (fifa 2011) cat si in meniu....exista vreo speranta de a remedia problema?
Aaa...tin sa mentionez...ca nu prea le am in domeniu consolelor...
Dupa ce am colindat toate site-urile posibile am ajuns la 2 televizoare
LCD LG, 81cm, FullHD, 32LD420 (1.399,63 Lei) vs LCD Sony Bravia, 66cm, HDReady, 26EX302 (1.358,99 Lei)
Vreau o parere de la voi, vreau sa spuneti si de ce, nu doar care, pentru ca sunt multi bani si nu vreau sa-i arunc pe ceva si apoi sa regret.
LG-ul este la promotie pana in data de 13 (il iau pana atunci daca ma hotarasc la el)
SNK launches NEOGEO Station on PlayStation Network- Destructoid
A whopping 10 titles hit PSN at launch, on December 21:
- Fatal Fury (PSP 12/21)
- Alpha Mission II
- The King of Fighters '94
- Samurai Showdown
- Baseball Stars Professional
- Magician Lord
- Metal Slug (PSP 12/21)
- League Bowling
- Super Sidekicks
- Art of Fighting
hello
uite ceva ciudat
m-am jucat killzone 2 apoi heavy rain si inainte sa inchid consola, cand am iesit din joc, am observat , culoarea, in general, era mai inchisa.
eu am tema originala si e pusa pe un verde deschis insa acum pot sa jur ca totul e mai intunecat!
si nu, sunt sigur ca nu am probleme cu vederea...
s-a intamplat ceva rau?
Salut am si eu o intrebare.Am 2 conturi pe PSN si unul vreau sa-l sterg din consola ,am BF 1943 cumparat pe contul asta care vreau sa-l sterg .O sa mai mearga jocul dupa ce sterg contul cu care l-am downladat?Momentan ma joc fara probleme de pe al doilea cont .![]()
salutare, stie cineva daca se mai lanseaza pana la sf anului vreo consola ps3 bundle? in afara de cele deja existente cu gt 5 , fifa 11 ...
tnx
Bookmarks