salut am si eu o intrebare se merita sa fac achizitionez nfs undercover ps3?? adica e misto jocu ..... ca mar interesa ceva cu masini da usor sa fie si cu curse de strada
salut am si eu o intrebare se merita sa fac achizitionez nfs undercover ps3?? adica e misto jocu ..... ca mar interesa ceva cu masini da usor sa fie si cu curse de strada
Am intampinat si eu o problema
Cand joc Bad Company 2 se aude un sunet ciudat din joc si apoi nu mai am sunet nicaieri . Nici in meniu nici in joc ...
Cand vreau sa ies din joc .. poc isi da restart .
Vreo solutie ?
Dupa mine sincer sa-ti spun NFS HOT PURSUIT e mult mai antrenant si captivant. Dar fiecare cu gusturile lui.
Salut.Ce vreau sa stiu este daca rdr are tinta complexa ca la gta 4???Nu de alta dar cu tinta complexa e mai usor![]()
tinta complexa?ce e aia? daca te referi la auto-aim atunci citeste urmatorul articol. Red Dead Redemption includes auto-aim difficulty levels
Intrebare: Daca eu am Assassin's Creed Brotherhood zona 2 si vreau sa cumpar DLC-ul The Da Vinci Disappearance, de unde trebuie sa il cumpar? PS Store US sau UK?
Cauti la bazar evident
Console
vreau sa modez un ps3 si sa pun linux pe el , ceva sfaturi? m-am mai documentat pe net dar ma gandeam daca mai este cineva pe aici care a incercat , mi-ar prinde bine niste pareri , mai ales ca nu am folosit niciodata linux .
de curand mi-am achizitionat un ps3 si vreau sa imi mai cumpar inca un controler... as vrea sa stiu care e diferenta intre: Controller Sony Wireless Dualshock3 si Controller Sony Sixaxis Wireless Dualshock3. vad doar ca sixaxis e un pic mai scump. in concluzie ce recomandati ?
daca scrie dualshock3 pe amandoua nu e nicio diferenta , sigura diferenta e intre maneta doar cu sixaxis si maneta care pe langa sixaxis e si dualshock . amandoua au sixaxis , orice maneta de ps3 originala are sixaxis , diferenta e daca are vibratii sau nu . evident modelul dualshock e cu vibratii . singura diferenta ar mai fi de greutate , modelul fara vibratii e mai usor .
---------- Post added 28-06-2011 at 07:15 PM ----------
nu are cum sa fie mai scumpa cea sixaxis , cred ca ai cautat aiurea .
care site e mai ok acum de achizionat carduri psn...din cate am vazut pe vreo 2 care le aveam...nici nu se merita sa cumperi de us...10 dolari..aproape 10 lire...mai degraba iei direct din uk..
sfaturi?
de asemenea un controller six axis as avea nevoie..un pret bun pe undeva?
GamePointsNow.com este un site foarte bun ,cardurile sunt instante si preturile sunt 1:1.
Bookmarks