Hop si eu, proaspat posesor de PS3 (cadou de ziua mea, sotia sa-mi traiasca). Am inceput cu Uncharted si imi place la nebunie !
Hop si eu, proaspat posesor de PS3 (cadou de ziua mea, sotia sa-mi traiasca). Am inceput cu Uncharted si imi place la nebunie !
Salut, am si eu o intrebare, am vazut pe forum, aici si pe computergames, ca lumea se cam fereste de jocurile de ps3 platinum. Sunt curios de ce. Vroiam sa imi iau mgs 4 de pe zavvi zilele astea cat au promotia aia cu 2 la 25 de lire si e platinum. Ah, da si zavvi e ok sa imi aiu de pe el singur, cu un card ING, nu? Multumesc ptr info.![]()
nu e nicio diferenta, exista o reticenta din cauza etichetei si a colectionarilor, ATAT. in plus achizitionand un joc platinum esti sigur ca iei un mare HIT, un joc de succes.
nu te uita la vanzarile din romania, eu nu am vazut kane2 platinum...in plus, la un moment dat, a avut un pret foarte mic.
parerea ta conteaza prea putin, daca vanzarile au fost mari jocul devine platinum, dar repet, eu nu am vazut varianta platinum la acest joc.
va rog mult spuneti-mi si mie o solutie la o problema ciudata....deunazi m-am decis sa ma joc un pic si cu vechiul meu ps2 si cele 2 controllere cu fir nu le mai folosisem de mult timp, ei bine cand le-am cuplat la consola pur si simplu, comenzile jocului au innebunit de parca o mana invizibila butoneaza cele 2 controllere(cu amandoua face asa)....
stiu ca trebuia sa postez la aria de ps2 dar am postat aici ca sunt mai multi gameri care ar putea sa-mi dea o idee![]()
Se para ca Brazilia are de ieri Playstation Store si Playstation Blog.
PlayStation Store, PlayStation Blog Officially Launched in Brazil – PlayStation Blog
asa da cadou....nu stie inca ce costuri sunt peste achizitia ps3oricum....bine ai venit si multa bafta !!!
---------- Post added 22-07-2011 at 06:59 PM ----------
noi asteptam sa scoata store in 3D.....si atunci......poate avem noroc![]()
As vrea sa cumpar de pe eBay doua jocuri: NEW Test Drive Unlimited 2 (Sony Playstation 3, 2011) | eBay
si asta PLAYSTATION 3 PS3 GAME FIFA STREET 3 *BRAND NEW* SEALED | eBay
Ele sunt NTCS deci sunt zona 1, iar eu am cont pe UK. Daca le iau pot sa le joc online pe contul meu de PSN de UK ???
Bookmarks