vezi ca s-a mai discutat pe forum chiar recent despre aceste casti. foloseste "search"
vezi ca s-a mai discutat pe forum chiar recent despre aceste casti. foloseste "search"
Daca nu mai ai garanţie poti sa aştepţi sa vezi ce se �nt�mpla,eu asa am păţit cu vechea mea consola de 60gb.Se bloca ft des pana cand nu a mai citit nimic,cum băgam un cd,dvd,blu ray, �mi apărea o iconita in mişcare colţul din dreapta sus fara sa se mai �nt�mple nimic.Asteapta pana pica de tot.Mai �ntreabă si pe threadul lui Donely
Am un fifa 2009 de la cineva, e cumparat din spania si spre uimirea mea nu are language : english . Cum e posibil asa ceva? Nu pot sa o introduc cumva(update)? Sau ce pot face? stima!
de obicei nu prea poti adauga alte limbi, singura optiune la fifa din cate stiam se puteau adauga limbi diferite doar pt comentatori...
parerea mea: sunt bune, eu le am de ceva timp si sunt foarte multumit de ele. sunt confortabile, izoleaza zgomotul bine, volumul lor e bun (nu pot juca cu ele date la maxim, e prea mult).
in plus, dongle-ul cu care vin poate fi bagat si in PC si poti vedea filme/asculta muzica cu sunetul redat in casti.
PS: de exemplu eu joc dead island zilele astea, si pe timp de zi daca vine careva si pune mana pe mine in timp ce joc ma c*c pe mine de frica
Salut , vroiam sa stiu niste pareri despre modelul CECHH04, chestii de genul durabilitatii.Are failure rate mare?
Stiu de pe aria xbox , ca primele modele avea un failure rate de aprox 30% , mi se pare absurd.Stiu ca si asta e unul din modelele mai vechi, dar e chiar asa varza?
Multumesc!
Și eu le am, super �nc�ntat de investiție. Singurul cusur pe care-l au (sau poate sunt eu prea pretențios la acest punct), cu o �ncărcare full te țin "doar" 6-7 ore ..
asta e un avantaj ca merg si pe pc, cat tin acumulatorii? au un soft special sau merg pur si simplu plug&play?
---------- Post added 03-02-2012 at 10:13 PM ----------
din pacate toate castile wireless la 2.4Ghz nu au autonomie foarte mare(indif.de firma), cele la 800Mhz au autonomie mare dar sunetul este mai slab calitativ...
Cine imi poate recomanda un joc cu SNOWBOARD sau ceva sport de iarna sau extrem, sa fie placut de jucat, relaxant daca se poate, nu ma intereseaza realismul.Rog sa-mi dati unul care se merita, doar unul singur imi voi lua!
RIP PSN Get Ready To Embrace The SEN
PlayStation Network, the service that PlayStation users have come to know and love, will soon be a thing of the past. On February 8, 2012 Sony will take the final step to unifying their online services by introducing it�s users to the Sony Entertainment Network, or SEN for short.
The SEN will take place of the PSN, the online gaming service that Sony launched alongside their PlayStation 3 on November 11, 2006. This name change is Sony�s way of getting closer to their goal of � establishing a global comprehensive network platform of services across games, movies, music and more, all accessible from one convenient account.�
cum fac sa isi ia fiecare joc rezolutie maxima cand intru in el ?
am dat acolo la display settings , sa mearga numai 1080 , debifand 720, dar daca bag unul 720 imi da automat 520 (care nu merge debifat).
ty.
Intrebare: cum se dezinstaleaza un joc din ps3? Se da delete pur si simplu sau exista alta metoda, ca pe pc? Ca de instalat am vazut ca se instaleaza [ la Metal Gear solid a durat cam 8 minute].
Bookmarks