List of full HD 1080P PS3 games
nu stiu cat e de actuala dar zice-se ca ar fi lista cu joace la 1080p
List of full HD 1080P PS3 games
nu stiu cat e de actuala dar zice-se ca ar fi lista cu joace la 1080p
titlul este generic.
Mai jos in articol scrie "This is a list of games which have 1080p output (includes Native 1080p and Upscaled 1080p)"
Spunea cineva intr-un comentariu "Reduced details + fake hd...." nu e departe de adevar...pentru ca nu ma incalzeste cu nimic rezolutia inalta in detrimentul detaliilor si calitatii imaginii.
Multi dintre noi avem si un PC Desktop , faceti proba cu un joc cu cerinte peste medie, setati 1920*1080 si eliminati toate setarile de calitate, vedeti va place? nu cred...Pe urma lasati la fel rezolutia si treceti pe Ultra sau High details, vedeti se mai misca jocul ? nu prea...
Asa ca prefer 1280x768 in Ultra details sau ceva similar, oricum o balanta buna intre rezolutie si calitate.
Cu exemplul asta nu fac referire la cei cu PCuri foarte performante, ci la cele medii cu o placa video de 400 lei...
Cam asa fac si developerii de jocuri pt console, incearca sa gaseasca o balanta potrivita pt rezolutie si calitate, din acest motiv nu prea reusesc sa scoata 1080p nativ...pt ca nu au suportul hardware necesar in PS3
Cum e mai bine sa am setarile la display settings pe PS3. Momentan am Y Pb/Cb Pr/Cr Super-White (HDMI) pe on si la sRGB (sau cum o fi) pe full. E bine asa? Daca nu, cum sa le tin?
Uite aici despre setari:
http://www.consolegames.ro/forum/blo...-mai-bine-255/
Nu am mai avut probleme de 2 zile dar presupunand ca este defect blocul optic,se poate repara sau trebuie schimbat ?
mersi de link, dar:
bicky1310, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Aceeasi chestie in alta parte..
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post697973
Poate vin cu o veste deja stiuta dar ultima versiune de PS3 Media Server 1.50.1 vede orice device DNLA astfel ca daca aveti un TV capabil DNLA veti putea accesa continutul din PC fara sa mai dati drumul la consola
sal am si eu o intrebare
vreau si eu sa-mi cumpar un ps3 si vreau sa-l conectez la un monitor.
problema e ca nu are decat iesire VGA
deci exista creo solutie sa-l conectez?
mentionez ca monitorul suporta full HD si este LCD
MS MULT
daca e full hd ar trebui sa aiba intrare hdmi (trebuie doar sa iti cumperi separat un cablu hdmi)
asta e problema ca nu are intare hdmi
nu stiu de ce deoarece cand am cautat specificatile pe net spunea ca are si hdmi si dvi dar nu are cred numai vga
Cauta la publicitate cablu "PS3 Wii VGA Cable" (se vede usor incetosat) sau, daca monitorul are si DVI, poti folosi un adaptor HDMI-DVI
nu am reusit nicicum. am trimis in garantie camera si un controller , ieri mi-au venit cu mesajul: "Test OK. Bila se aprinde numai in jocurile compatibile Move"...dooh!. L-am pus pe omul de la MediaGalaxy sa-l testeze de fata cu mine... si evident..era in aceeasi stare... controlerul merge, dar bila nu se aprinde. O sa mai merg maine ca sa-l sune pe cel de laservice care a zi ca e ok... sa ne povesteasca ce a facut de a zis ca functioneaza!
O sa postez noutati legate de problema asta!
A incercat cineva cu PS+ sa redownloadeze un full trial dupa ce a expirat ora? Daca da, mai merge o tura sau ba? Ca eu pt. a-mi importa caracter din ME 2 am stat 2 ore dupa 14 giga. Si sa fac test cu alte 2 ore... Pentru ca atat m-a furat jpocul incat am uitat sa dau save. Si puf! content expired.
Atat calul DVI cat si cel VGA suporta rezolutii de 1920x1200 la 60 Hz, deci peste 1080p. Desi DVI-ul e ceva mai vechi, e foarte apropiat ca tehnologie de HDMI, altfel nici n-ar merge folosit un adaptor hdmi-dvi.
Bookmarks