Salut, daca va intereseaza, sunt niste oferte faine la pcgarage pentru xbox si jocuri ps3/xbox cu reducere![]()
Salut, daca va intereseaza, sunt niste oferte faine la pcgarage pentru xbox si jocuri ps3/xbox cu reducere![]()
De ce sunt reticenti oameni sa faca plata in avans la tranzactii:
Poliţia intră şi �n okazii.ro | zoso blog
Personal cred ca e bine sa fi reticent... selectiv. Ca doar nu o sa fiu reticent sa trimit bani inainte la divayo, RobertDinu, Webpredator, gatsu10, catza86, BoDoPSX, nutzule, gameschnuff, party_man, flonils, iPaul, Link si altii cu feedback bun (lista este in ordinea din iTrader nu in urma interactiuni cu ei)
Vreau sa stiu si eu cum procedez cu plata la zavii.
Cand alimentez cardul (BRD) pun lei sau lire si cursul de schimb il folosesc pe cel de la BRD?
Transportul dupa cate am vazut este gratis indiferent de cate jocuri cumpar 1/10?
Si adresa de destinatie din contul creeat pe zavvi trebuie sa fie identica cu cea din card?
Merci.
La adresa , iti recomand sa scrii esentialul in acele rubrici , mai ales ca la sfarsit ai un mic preview la cum va arata adresa ta pe plic ... Mie de ex , astia de la posta romana mi-au trecut ceva de genul " adresa inexistenta " in baza lor de date ... ( si nu e prima data )
A mai cumparat azi cineva puncte microsoft de pe Cheapxboxlivecodes sau de pe electronicfirst? Intreb pentru ca eu am cumparat pe la ora 14:14 si inca nu am primit niciun cod. A mai avut cineva problema asta?
P.S. Am cumparat de pe cheapxboxlivecodes
Nu am primit nimic in SPAM si sunt sigur de asta. Le-am dat un mesaj si mi-au raspuns la cam 1 ora spunandu-mi ca nu mai au coduri pe stoc si ca o sa imi primesc codul in curs de 24h. Sper acum sa se tine de promisiune...
Vreo idee ZAVVI trimite din nou in Romania?Si presupun ca trebuie sa-mi fac un cont nou ca alea vechi au fost sterse nu?
legat tot de zavvi, la o comanda expediata ieri, am primit mailul de confirmare in care se afla si un tracking number, iar imediat sub: "To track your order online: click here". Problema fiind ca nu e niciun hyperlink acolo, e doar textul "click here"stie cineva unde se poate verifica acel tracking number?
Da, uneori vin fara hyperlink.
aici poti introduce numarul
N-o sa ai ce vedea acolo, decat atunci cand pleaca si ajunge la curierul lor de externe dupa care nu se va mai updata
Stai linistit ca la fel am patit si eu , oricum in mare parte din cate am vazut si eu , in 24 de ore le si expediaza ... la noi sau la vecini e problema
In alta ordine de idei , am gasit un joc pe shopto ... experiente neplacute pe acolo / vreo sugestie ? si este vorba doar de 1 joc ... ca celalalt care mi-l doresc e prea scump la ei ... vreo taxa doar pt 1 disc sau e totul ok ?
Ms anticipat
LE : cam cat timp sta un joc pe HOT DEAL ( banii intra pe 7 febr) daca are cineva o idee ( e raritate si nu prea se cauta )
Bookmarks