sau daca vrei ti.l aduc eu pe 8 feb cand vin in tara
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Cei de la shopto nu trimit in Romania console, s.a. electronice
Cer scuze daca s-a mai intrebat asta in trecut dar ce trebuie sa fac daca nu am primit un colet de la ShopTo ?
Trebuie sa astept 28 zile lucratoare pana cand apare comanda in lista de 'Lost Parcel Claims' ?
Salut , mica problema ... Am dat o comanda la zavvi.com ... si evident ca intarzie ... dandu-le mesaj pe site , vad ca baietii nu au treaba de cateva zile ... stie careva vreo metoda unde si raspund astia sa-i trag putin de urechi ? , gen un facebook sau altceva ? MS
De-abia acum a venit reply
This was sent to you on 08/01/2013 and delivery outside of the UK is usually made within 5-7 days.
au zis ca daca nu vine pana pe 28 sa le mai dau un mail ...
Abia pe 8 Februarie le poti cere socoteala, daca nu vine pana atunci iti vor da banii inapoi.
Eu am 3 pachete plecate toate in 3 Ianuarie, 2 au venit pe 14, unul nu. (culmea e ca nu mi-a venit pachetul pe care il tot comand din Noiembrie, trece luna, nu vine, imi dau banii inapoi, eu il comand din nou si tot asa..)
Zavvi & TheHut are totally **** for me.
De cand m-au tot amanat cu o comanda timp de aproape 6 saptamani nu am mai luat in considerare sa comand ceva de la ei.
Snick, in cazul in care nu iti va ajunge comanda pana la data specificata, fa bine si scrie-le din nou. Conform regulilor lor iti pot rezolva problema in cel mult 40 de zile de la data efectuarii comenzii. Aici apare o mica problema, conform altor reguli (de care te-ai lovit si tu acum) trebuie sa astepti 30 de zile pt livrarile in afara UK, ceea ce in fapt iti ofera posibilitate 10 zile sa o scoti la capat.
Mare atentie: cand le vei scrie mail dupa 30 de zile ca nu ai primit coletul, iti vor trimite un reply ceva de genul: I am sorry to hear that some of your items have not arrived with you. If you can complete the attached form and return it to us either by emailing to [email protected], faxing to 0845 862 1118 or posting to the address below, bla-bla-bla
Totul bun si frumos, mai putin lipsa formularului din atasament, cred ca a trebuit sa trimita de 5 ori mailul (pe aceasi adresa) pana chiar au adaugat formularul.
Pe scurt, insista si nu te lasa pagubas. Am citit multe pareri pe forumuri (in special din UK), cu tepe date de thehut (poate tepe e mult spus, hai sa reforumulez: nepasare, nesimtire si lipsa totala a preocuparii fata de client)
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks