10% the hut: 1594-K38D-JWX6
Imi poate da cineva un discount pentru zavvi ?
Mersi
who,me? nu man,am nevoie de keypadul ala ca innebunesc sa scriu mesaje fara el.Iar Headsetul a murit de mult si i-am inlocuit eu cablu cu altul de la niste casti dar cam face figuri.
---------- Post added 18-08-2011 at 04:28 PM ----------
la Zavii am renuntat la comanda pentru ca scrie "Dispatch within a month".Am gasit la The Hut cu exact acelas pret doar ca asta e deja la promotie.
La astia scie dispatch within 24 hours.La ei merge bine plata cu Payal?
Cod 10% reducere la Zavvi: 1587-2T7R-S9DQ
Imi pare rau codul este invalid, nu inteleg de ce mi-au mai trimis email cu el atunci
Salut ma poate ajuta cineva cu o intrebare...
De pe thehut/zavvi pot comanda si hardware, de exemplu un xbox sau doar dvd/games/carti ? Multumesc. Se aplica taxe speciale pt hardware sau e free delivery?
Buna, mi-am facut card Visa Electron la Banca Transilvania(am 18 ani) special pentru a face cumparaturi online(jocuri ps3 and stuff de pe zavvi, thehut, shopto), problema este ca atat la banca cat si pe alte forumuri mi sa spus ca functioneaza ok, dar de fiecare data cand am incercat sa dau o comanda, atat sa platesc cu cardul cat si prin paypal, dupa ce fac comanda imi vine pe mail ca a fost acceptata, asteapta confirmarea platii iar apoi un alt mail cum ca plata nu a fost posibila.Bani pe card am.Momentan nu pot suna la banca pentru ca nu sunt in tara.
Daca se pot ceva nelamuriri, multumesc.![]()
Asa am patit si eu. Aveti de facut 3 chestii:
1. Va duceti din nou la banca si cereti sa va dea un formular pe care il completati cu suma maxima pe care doriyi sa o cheltuiti la o tranzactie. Sa zicem 150 Euro si una lubara 1500 Euro. (astea sunt masuri de siguranta ale bancii si ale voastre in cazul in care cardul este comro,is furate datele sau furat el)
2. Intrati pe web si va inscrieti cardul si va mai puneti o parola suplimentara ceva gen PIN la bancomat care va va fi ceruta in momentul in care faceti plata cu cardul direct (nu este valabila si la paypal)
3. Intrati pe paypal va faceti contul dupa care in mod normal ar trebui ca ei sa va traga de pe card 1Euro. Banca nu va autoriza aceasta tranzactie (nici nu are cum). Sunati la banca cam dupa 1 ora si ei vor vedea ca cei de la paypal au incercat sa va scoata 1 Euro. In detaliul tranzactiei exista un numar format din 4 cifrea ex. 1234. Acest numar il veti introduce pe site la paypal (primiti in prealabil si de la paypal un link). Din acel moment nu ar trebui sa mai aveti probleme.
Eu folosesc un mastercard de la Transilvania.
bafta
sunt reviste la noi in tara despre gaming care sa contina postere cu referinta la diverse jocuri?
Multumesc pentru ajutorul acordat, odata ajuns acasa o sa merg la banca si o sa cer acele formulare.![]()
Am comandat Prince of Persia Forgotten Sands de pe Shopto.net miercuri, 17 august, sosit azi, 25 august, avizul de ridicare de la posta. La posta am semnat de primire intr-un catastif. Traiasca Posta Romana si Oficiul Postal Nr. 5 din Iasi !![]()
Eu am dat o comanda luni si mi-a venit azi.Destul de repede tinand cont ca e gratis transportul.
mmm,la mine a fost dispatched pe data de 19 si vad ca nu am primit nimic in posta.mmmm
Bookmarks