Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 246 of 381 FirstFirst ... 146 196 236 244 245 246 247 248 256 296 346 ... LastLast
Results 4,901 to 4,920 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4901 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by inhumanDisease View Post
    Pe la ce ora ?
    Dupa-amiaza, undeva intre 4 jumate si 5. Am vrut initial sa iau RDR si FarCry 2. Ultimul mi-a zis o tipa de acolo ca era Platinum, deci no-buy pentru mine. Asa ca am intrebat direct ce mai au pe stoc si m-am oprit la Crysis. Ideea era ca mai ramasesera foarte putine titluri disponibile.

2. #4902 SP
    Member wampirash's Avatar
    Mdah, interesanta metoda a abordat gamesline, oricum nu e de mirare, ca doar asa practica magazinele in Romania. Ieri spre seara am comandat un joc de la ei (cu oferta minune de 50% reducere) si m-au sunat ca nu mai este in stoc si sa ma uit doar la ce e in stoc. Azi dmineata a aparut in stoc o fi avand ceva transport azi noapte....

3. #4903 SP
    Junior Member GamesLine's Avatar
    Va salutam pe toti. Multumim pentru ca dezbateti aici acest subiect suficient de interesant, "50% Spring Black Friday" de pe GamesLine.ro, si deloc mincinos. Reducerile au fost cat se poate de reale. Ne bucuram pentru cei care au reusit sa prinda "miere" cum spunea cineva mai sus si ne pare rau pentru cealalta tabara.
    wampirash, da, este foarte posibil sa-l fi primit de dimineata, programul nostru include si sambata.

4. #4904 SP
    Junior Member inhumanDisease's Avatar
    Trebe sa recunoastem ca a fost miere.Ma bucur ca macar am prins 2 jocuri, nu sunt ele cele mai dorite dar e ok

5. #4905 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Deci magazinele chiar arunca o privire si pe forum..de aia au scumpit pe 4games gow ascension la 5 min după ce a sesizat cineva ca e doar 350 ron

6. #4906 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Deci magazinele chiar arunca o privire si pe forum..de aia au scumpit pe 4games gow ascension la 5 min după ce a sesizat cineva ca e doar 350 ron
    Din punctul nostru de vedere, este cat se poate de normal ca magazinele sa fie aproape de clienti. Doar asta e obiectivul unui magazin. consolegames.ro este un forum util pentru ambele "tabere". Succes!

7. #4907 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Quote Originally Posted by GamesLine View Post
    Din punctul nostru de vedere, este cat se poate de normal ca magazinele sa fie aproape de clienti. Doar asta e obiectivul unui magazin. consolegames.ro este un forum util pentru ambele "tabere". Succes!
    De asta e asa bine in tara asta..pt niste oameni ca voi..lasa ca prostul e prost si tine..RUSINICA!

8. #4908 SP
    Este posibil sa fie pe undeva vreo confuzie? Noi avem intentii constructive, aprecierile tale nu sunt relevante, daca vrei sa spui ceva fa-o. Multumim.

---------- Post added 02-03-2013 at 05:42 PM ----------

Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    De asta e asa bine in tara asta..pt niste oameni ca voi..lasa ca prostul e prost si tine..RUSINICA!
    Se pare ca intentia noastra pozitiva este interpretata total eronat. Specificatia a fost foarte clara si nu facea referire la pretul pe care altii l-au modificat, fiecare magazin are politica lui. Multumim.

9. #4909 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am avut cu totii experiente neplacute si cu alte magazine in trecut si atunci suntem sceptici cu privire la orice magazin de jocuri romanesc nou.

10. #4910 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Vor sa starneasca un pic de valva ... nu-i decat politica de fidelizare , o incercare de "contraatac" la tactica Altex-ului ( toata lumea vorbeste de Altex , Altex incolo ... Altex incoace ) . Concurenta e cat se poate de benefica , nu are de castigat decat consumatorul .

11. #4911 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am avut cu totii experiente neplacute si cu alte magazine in trecut si atunci suntem sceptici cu privire la orice magazin de jocuri romanesc nou.
    Intotdeauna se recomanda ca atunci cand nu avem incredere intr-un magazin sa urmarim cateva aspecte (corelandu-le pe toate, ne putem da seama daca merita investit sau nu cu increderea noastra):

Suntem recunoscatori adminilor daca permit pastrarea acestor linkuri. Multumim

12. #4912 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Auzi - dar ce-i cu reclama asta directa ? Sper ca ai citit regulamentul - de data asta am editat eu, data viitoare ban direct.

later edit: atentie mare - scopul acestui thread nu este reclama la site ul X sau Y - ci pentru a ajuta comunitatea in a gasi CELE mai bune oferte disponibile.

13. #4913 SP
    Tocmai de asta multumeam, pt ca am anticipat actiunea. erau simple recomandari de cum ar trebui sa urmarim un magazin pentru a avea sau nu incredere. si evident exista posibilitatea unei colaborari pentru concursuri si alte actiuni asemanatoare, de care ar fi beneficiat comunitatea, ca sa fim foarte sinceri. Nu vom mai posta decat daca se impune.
    PS Noi nu ne pricepem la reclama ascunsa.
    Toate cele bune.

14. #4914 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Citeste din nou titlul threadului - nu are legatura ceea ce postezi tu -> DELOC.

Discutiile despre colaborari nu se poarta pe public ci pe privat, mai ales daca intentiile sunt bune, diferenta intre ce faceti voi ca si magazin si ce facem noi ca si consolegames este diametral opusa, noi nu facem profit (ca un site de vanzari) ci alimentam un hobby cu bani din buzunar, daca doream sa intram in afaceri probabil ca ne numea computergames-shop.ro

Stiu ca va parea dur (eu avand ultimul cuvant) insa te rog sa nu continui discutia, pentru ca acest thread nu este dedicat discutiilor de acest gen. Daca consideri ca mai este ceva de spus contacteaza-l pe Monky, considera ca gheata s-a spart si acum "ai liber" la dialog, desi nici pana acum nu te oprea nimeni sa il contactezi

O seara faina si spor'

15. #4915 SP
    Junior Member M4NU's Avatar

REduceri console ps3 320 GB

In atentia doritorilor de console PS3...
    Astazi, 07.03.2012 la DOMO gasiti console PS3, 320 GB cu preturi incepand de la 750 RON.
    Sper sa-i fie de folos cuiva.... Multumesc.

16. #4916 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

17. #4917 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by adin33 View Post
    Proaspat cumparate Sa vedem care joc ajunge primul in consola
    Eu nu inteleg cum unii dintre voi aveti asa devreme GoW:A...

18. #4918 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Simplu, altex

19. #4919 SP
    Ω Pira's Avatar
    Pai si eu am comanda la Altex si... kanci!

20. #4920 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dacă ai la ediţia de colecţie, da. Ediţia normală se poate cumpăra deja, crede-mă

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.