Uita-te aici: https://live.xbox.com/en-GB/Account/...untInformation
Uita-te aici: https://live.xbox.com/en-GB/Account/...untInformation
1.Pe ce regiune sa fac cont de Xbox Live si argumente
2.Daca fac pe US o sa fie vreo problema cu regiunile astea ale lor?
Cineva?Am nevoie de niste raspunsuri mai elocvente
Vreau sa iau un joc cu masini/atv/buggy care sa fie offroad si sa aiba split-screen, care-l recomandati a fi cel mai bun?
Ma enerveaza ca are in continuare "lag" mini-dashul..speram sa se rezolve cumva chestia asta, e o discrepanta destul de mare intre cum se misca interfata principala si minidash..arata de milioane oricum si e mult mai bine aranjat totul, pana si fereastra de login e f. stylish asa.
Salut, de curand am achizitionat un xbox 360 varianta de 250 gb.E fabricat pe data de 20.08.2011 deci un model relativ nou.Am vorbit cu mai multa lumea si am inteles ca acest model nu se poate moda...Cunoaste cineva pe cineva care totusi imi poate moda consola?
Numai bine!
Salut..dupa cum vedeti sunt destul de foarte nou si cam paralel cu domeniul xbox..dar acum o sa primesc "de la mosu" un x360 slim de 250gb.. nou..si as dorii si eu cateva detalii..gen cum se poate moda...cat costa..e vreo sansa sa fiu banat..se pot pune jocurile direct pe hdd, sau trebuie toate mai intai trase pe dvd-uri..help pls..![]()
Mda..trist..ce este xbox phat..sau daca merge intrebarea
care e diferenta intre phat si slim?
Soc !!!
Urmatorul Xbox se anunta la CES 2012 ?!?! Adica 10 Ianuarie...
Nouvelle Xbox*: CES 2012 et GPU AMD | Xbox 360 - Xboxygen.com
nu toti inteleg franceza... Rumor: Microsoft to Reveal Xbox 720 at CES 2012, News from GamePro
1.Pe ce regiune sa fac cont de Xbox Live si argumente
2.Daca fac pe US o sa fie vreo problema cu regiunile astea ale lor?
salutare all. Am si eu de 1 luna 1 Xbox 360 model din 2006 si as vrea sa ai fac cateva Schimbari pentru a nu se stricaI-am cumparat un HDD de 60 Gb merge ok. Ce COLLER de PC se Potriveste?775 ?1155 ,1156?de la amd stiu ca nu merge.. eu il tin fara carcasa momentan.deci nu ma intereseaza Aspectul
Astept un rasp.
![]()
Decat sa dai bani pe un cooler, pentru ca presupun ca asta vroiai sa spui, mai bine vinzi consola, mai pui ceva si iti iei un Slim si scapi de orice probleme.
O gramada de reduceri zilele astea: Mafia 2, Prey, The Darkness la doar 1200 MSP ( ~ 50 RON ) + reduceri substantiale la DLC-uri GTA, Borderlands, Bioshock 2 etc price decreases | xbldb
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks