@Robert Dinu, posesorului site-ului Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi te poate ajuta cu siguranta![]()
Codul rapid prin e-mail.
@Robert Dinu, posesorului site-ului Jocuri Console si Gaming Cards la cele mai mici preturi te poate ajuta cu siguranta![]()
Codul rapid prin e-mail.
Hai sa mai incercam odata, probabil nu merge refresh-ul: -> Cum Platesc?
Am vazut postul tau si o sa ma gandesc la varianta asta.Dar eu zic ca pusese cineva pe aici un link, cu un site, care vindea xbox live gold cu plata prin paypal, si era ceva de genu 10 lei/1 luna gold...Daca stie cineva, rog sa posteze aici.
Aham, deci ar veni 2£/luna, 6£/3 luni, 24£/an cand e 8£/luna, 15£/3 luni, 35£/an in orice magazin in Marea Britanie. Spor la cautat!
sau varianta ASTA .. acolo platesc prin paypal,cand am sesiuni de gaming in weekend(48h) sau in zile mai libere ..![]()
oferta mai buna decit asta nu cred ca gasesti ...
https://www.paypal.eu/EN/gamingsale/
Eu am cumparat ... si sunt foarte ok ... recomand ... am cumparat 2 carduri de live pt o luna ... si le.am primit in max 5 min ...
Ciudat, eu am cumparat 1 card de o luna si mi-au dat reject security system. Au luat bani din Paypal si au dat cancel.
Merge/Se merita comandat un controller Xbox 360 de pe amazon UK ?
Official Xbox 360 Wireless Controller - Black (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Salut,
Voi cum aveți instalat GTA V?
Install disc pe hdd si Play disc pe Usb stick?
Care e cea mai buna metoda de instalare?
Am mai auzit de varianta cu Install disc pe Usb Stick și Play disc pe Hdd.
Mulțumesc
Am luat si eu Xbox Live Gold 1 month, dar nu imi merge codul.
Trebuie sa fac ceva sa mearga?
am 9 coduri cumparate de acolo, oamenii sunt ok. Vedeti ca au ceva cu anumite browsere, dar in rest totul e ok. Bere....
Bookmarks