Si pretul la unele jocuri a urcat de la 260 lei la 300 de lei. Deci, de rahat, iti ia o zi sa tragi 20GB.
Si pretul la unele jocuri a urcat de la 260 lei la 300 de lei. Deci, de rahat, iti ia o zi sa tragi 20GB.
We are dedicated to bringing PlayStation Plus members the best possible service with the most compelling content, From 1st September we will be increasing the price of monthly and three month PlayStation Plus subscriptions in line with market conditions. We will continue to invest in PlayStation Plus to ensure an unparalleled experience, featuring the best quality games and features.
Acum sinver să fiu eu nu am avut nici o problemă cu picatul Psn, l-am avut up tot timpul în ultima perioadă. Dar știu ca unii aveau, din ce vorbeam cu uniii prieteni.
Ce mă seacă pe mine grav e viteza de download variabilă. Nu e normal ca să down constant cu 11-12 MB și după 10 min sa vad că îmi scade la 200-500 Kb. Și apoi sa tot stau să dau pause / resume până când urca iar la max.
In ce hal poate sa fie download-ul de pe PSN, imi vine sa ma dau batut. Pusese cineva niste tips pe un topic pentru a creste viteza de download, nu am gasit dar poate isi aminteste careva si ma indruma undeva. Dupa vreo 8 ore abia mi-a downloadat 8GB.
Foarte dubios. A inceput sa se ia patch-ul la Witcher 3 acum 2 zile, s-a luat in vreo ora, undeva la 10% din el, am inchis consola si am deschis-o azi pentru a ma juca si dupa 20-30 min s-a luat si s-a si instalat. Nu inteleg exact care-i faza, ca nu am schimbat nimic.
Probabil a functionat backround download, cel care are loc in timp ce consola e in acel rest mode. Desi e setata si a mea sa isi faca download-uri atunci cand e in stand by, niciodata nu a functionat functia asta si trebuie sa stau manual dupa update-uri, ca in 2005.
A Short Pause Remedy For Slow Download Speeds On PlayStation Consoles — Short Pause
Nici mie nu mi-a mers download-ul in rest mode. Am incercat de la munca odata cand s-au activat jocurile free PS+, i-am dat download to PS4, si cand am ajuns peste vreo 5 ore acasa, luase 2-3 GB dintr-un singur joc. Singura varianta e cu tweek-ul din link-ul de mai sus, si resume / pause la greu. Eu mai dau si test network intre sesiunile de pause, ca uneori la resume tot prost merge, dupa test network parca isi mai revine. Pt mine DNS-urile de google mi-au dat cea mai buna viteza la dl/up test, dar si asta e relativa.
Am folosit metoda de mai sus. Dupa calculele mele am sarit de la aproximativ 100kb/s la aproape 1mb/s. Deci e considerabil mai bine.
Mie mi se pare geniala optiunea de a instala un joc in rest mode. Eu numai asa tin consola si deobicei pana ajung de la lucru am instalat jocul ...
Se poate verifica un cod (dlc) daca a fost folosit inainte? Vreau sa cumpar un joc si cumparatorul nu poate sa-mi spuna daca codurile au fost folosite inainte (are jocul de la altcineva). Sau se mai pot folosi din nou (utilizator nou pentru joc)?
Încearcă și asta, după download să schimbi înapoi pe setările normale. Eu am luat cu viteza foarte bună, 5-7 MB/s, o singură dată cu 10MB/s, nu știu cum, trebuia să fac o poza pt calendar
https://www.reddit.com/r/PS4/comment...worked_for_me/
Se poate verifica orice cod fără probleme, după introducerea codului apare o fereastră pt confirmare, poți să dai accept dacă vrei să activezi conținutul respectiv, dacă nu vrei să activezi ai "Cancel". DA, vânzătorul poate verifica codurileAșa am verificat și eu codurile pt recenzii. Baftă!
Ce parere aveti de Logitech G29 ? Chiar ma gandesc sa-l achizitionez cu tot cu schimbator, insa multi zic ca Thrustmaster T300S ar fi mai bun...
Inclin spre logitech chiar daca G29 e un G27 mai scump.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks