Pana nu e oficial Sony , nu ne putem pronunta....si nu am auzit ca ar schimba ceva din ce ai zis tu in afara de hard.
Pana nu e oficial Sony , nu ne putem pronunta....si nu am auzit ca ar schimba ceva din ce ai zis tu in afara de hard.
Poti sa iti cumperi linistit consola de pe acum. Rata de defectiune eate una incredibil de mica, daca mergi dupa principiul asta.....poti cumpara o consola cu "noua" revizie si sa o iei defecta.
pai si in plus ai garantie, i meande ce naiba sa-ti mai faci probleme, daca nu pica in primii doi ani sigur nu o sa vina consola defecta sau sa aibe componente defecte, ci i s-a dus duhul pe romaneste.
Daca tot astepti dupa revizii, nu-ti mai iei niciodata nimic, mai ales in ceea ce priveste produsele electronice.
Cred ca despre acest zvon e vorba
http://www.dualshockers.com/2014/07/...ion-published/
Repet, daca ai bani o cumperi acum de la Orange, pret mai bun ca acolo nu mai găsești anul asta. Daca esti mai cârcotaș, asa cum sunt eu, poți sa aștepți si sa speri ca o sa lanseze o consola cu materiale mai bune in controller, mai ales bateriaIn cazul meu s-au ivit niște cheltuieli neașteptate, la 1400 de lei nu mai țineam cont de piticii mei de pe creier
![]()
ma bag ca musca'n .. probabil ca,1400 de lei suna bine pentru o consola actuala .. nu am idee de unde vine dar sunt sceptic pe oferta asta de la Orange ..
cred ca merita sa stai dupa o revizie doar daca se va confirma .. asta sper sa apara inclusiv la XO ..apoi,perioada de sarbatori(zona presupusei revizii PS4) este una accesibila cumparaturilor,ofertele vor continua cu 1400 de lei sau in jur ..
![]()
Consola are preț normal, 400€ dar cu acele vouchere ajungi la aprox. 1400 de lei. Atâta timp cât ai garanție doi ani și sunt sigilate nu contează de unde vin
PS sub 1600 de lei nu cred ca o vezi in decembrie, sper totuși sa ai gura aurita![]()
Mi-aş cumpăra consolă dar am auzit de o revizie şi îmi cumpăr peste un an, eu nu ştiu de ce mai deschid subiectul doar ca să se afle în trb.
Ce revizie frate? noi tot discutam despre Consola si Sony de cand a aparut ea... era imposibil sa nu fi auzit cineva de pe forumul asta pana acum si sa discutam despre asta...![]()
Unii sunt mai speriați poate, nu stiu de ce, mai ales dacă o cumpăra din România. Nu cred ca ar trebui totuși sa fii asa agresiv, suntem pe un forum, mai speculam si noi, mai citim un zvon, toți vrem o consola aproape perfectaDar daca aplici mereu metoda "drobul de sare" nu ajungi nicăieri
![]()
Confirm ca garantie este de 2 ani si este la magazinul orange si daca sunt probleme o schimba ! Am vorbit cu mai multi de la ea si este totul ok![]()
peturile la memoria RAM sunt in crestere, deci nu stiu daca vom vedea reduceri (semnificative) de pret la console.
Eu nu înțeleg chestia asta cu încălzirea.
A avut cineva cea mai mica problema cu temperatura?
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks