Good ideea![]()
Thanks
da, chiar arata foarte tare, trebuia sa vina cu GT
daca nu avem consola, putem pune macar teme
Free Theme Makes Your PS4 Sound Like An Original PlayStation - GameSpot
daca reusiti sa punteti pe ps4 sa-mi ziceti si mie va rog
am pus pe 3 si vita, da pe 4 ma duce in store
Eu pe vineri fac rost de bani si trebuia sa iau ps4+gta5 din altex.au redus azi pretul d3 la 1899 la 1799 si nu mai au nici una pe stoc.voi vreti editia aniversara si eu nu o gasesc nici pe cea normala!
La mine in Ramnicu Valcea este in magazin, îmi trimiți banii si ti-o cumpăr eu daca esti din Bucuresti sau Pitești.
PS: știu ca suna ciudat, nu, nu iti fur baniiDoar ca eu cred in Spiritul Crăciunului
Sunt din iasi.am facut dimineata rezervare(erau pe stoc)dar cand m-au sunat sa imi zica ca este rezervata si le-am zis ca vineri o platesc,mi- a zis tipul de la altex ca doar 24 de ore e rezervarea.dar sa nu imi fac probleme ca au suficiente pe stoc.,,suficientele'' au fost suficiente pana pe la 18.00.problema este ca voiam sa o cumpar cu card in rate fara dobanda si abia vineri imi iese cardul.bafta porcului de craciun am avut-o!
Cunosc un tip care lucreaza la altex si maine ma duc sa il caut.sper sa reusesc pt.ca fix pe aia o doream.ps4+gta5
Dai rezervare magazin si apare opțiunea cu selectarea orașului, apoi bifezi Iași, apare acel magazin Mediagalaxy Felicia, faci o rezervare, te duci maine si vb cu un baiat de acolo, ti-o păstrează sigur pana vineri.
Am facut asta de dimineata.stiu ca apare chestia aia cu magazin felicia,dar pana acum cateva ore ,pe site aparea in stoc.voi vedea maine ce iese.
ce mai lipsea? inca un joc portat. inca un definitive edition:
DmC: Definitive Edition is coming to PS4 in March 2015 - PlayStation.Blog.Europe
Bookmarks