Eu zic ca ai putea incerca si gta v...include multe moduri de joc(curse,arme,etc) si este si usor de controlat...racing game-urile sigur o sa-i placa, dar trebuie sa aiba rabdare sa invete sa foloseasca controlleru...
Eu zic ca ai putea incerca si gta v...include multe moduri de joc(curse,arme,etc) si este si usor de controlat...racing game-urile sigur o sa-i placa, dar trebuie sa aiba rabdare sa invete sa foloseasca controlleru...
Damn, a mea a terminat toata seria God of War, a stat cu sufletul la gura la toate Uncharted + The Last of Us, la Skyrim statea cu tableta in brate si imi zicea pe unde sa o iau la diverse quest-uri, la fel si la Assassin's 2 cand cautam penele copilului ala. Nu suporta insa nimic cu masini. Educati-le si voi incet si usor, la modul: ia ajuta-ma sa gasesc ceva intr-un quest. La mine cam asa a inceput cu Oblivion. Si a inceput sa ii placa. Acum nici nu stiu care e gamer mai mare![]()
Baieti, vreau sa-mi iau un monitor pentru a-mi muta PS4 in camera la mine. Ideea e ca as vrea mai intai sa vad daca prinde wifi-ul, problema este ca... nu am cu ce sa aflu asta. Singurul ecran la care pot sa-l conectez e TV-ul si nu-mi vine sa ma mut cu el pana aici. Mai am vreo optiune?
Prietene meae Hardcore PS vita, imi face trofee si ma ajute cu ghiduri pe ps4 . Si bine inteles ... moartea ei Rayman .. m-a pus sa-l cumpar de 4 ori. 2 ori pe vita. si 2 pe ps3 si ps4
![]()
Iar cadoul de la ea de ziua mea a fost PS4Love Her So Much !! Deh .. daca tot am inceput sa ne laudam.. am zis s-o fac si eu
---------- Post added 11-02-2015 at 18:31 ----------
Muta-te cu laptopul... daca prinde bine . inseaman ca ps4 o sa prinda ceva mai prost (poate chiar mai prost decat de asteptai, asta in functie si de ce ruter ai) dar nu-ti recomand sa pui ps4 pe wi fi.. e de c**at. si langa ruter daca stai tot o arde prost.
Despre monitor.... nu stiu. ia-ti ceva mare cu raspuns mic. gen 1ms, 2ms .. pt gaming.
Cu monitorul nu-i problema, stiu de care sa-mi iau. Si cu laptopul prind foarte bine, dar nu am vrut sa ma bazez pe asta. Am incercat cu remote play prin Android la sugestia cuiva si nu tine semnalul, dar na, vorbim totusi de un telefon. Oricum, cred ca am sa incerc sa trag un cablu, desi e cam greu ca-i distanta destul de mare.
Daca trece printr-un perete iti zic eu ca nu-ti merge(mai ales la party) eu il am la 3m de router si merge acceptabil(nu excelent)
Si daca trece prin doi pereti?![]()
Poate se anuleaza unul pe celalalt. Minus cu minus da plus.
Clar nu ai sanse...ps4 nu e ca ps3, dar nu stiu de ce...la ps3 trecea si prin 4 pereti si mergea brici...
Pana acum 3 sapt am avut PS4 conectat prin cablu, apoi m-am mutat si varianta asta a picat. Din pacate, modulul de Wi-Fi al PS4-ului este de toata jena. Desi folosesc un router destul de bun, semnalul ce ajunge la PS4 este slab. Nu mi-a venit sa cred ca nu are banda de 5 Ghz si nici ca TV-ul si mediaplayer-ul au semnal muuult mai bun decat el.
Mentionez ca semnalul de Wi-Fi trece printr-un perete si este la 5m distanta.
Deci e clar, eu cu doi pereti intre nu am nicio sansa. O sa ma uit weekendul asta de cablu si o sa-mi trag pana in camera, mersi mult!
Salut la toata lumea! Am si eu o problema si va cer putin ajutor: Am o consola PS4 la care mi-am facut si cont PSplus pentru a juca online dar jocul GTA 5 pe care vreau sa-l joc nu se poate conecta online pentru ca ar trebui sa-i fac update si nu stiu cum sa-l fac,unde trebuie sa intru?? Multumesc anticipat !
Updatul se face aingur de obicei, il gasesti la downloads, trebuie sa astepti, probabil e mare, daca nu apare acolo si tot iti cere update, te duci pe joc , dai Option si ai acolo Check for update....
trebuie sa ai si Playstation+ cumparat. Daca nu il ai, iti va merge in acest weekend ca e gratuit
@Alin68 Daca consola nu a facut update la joc atunci apasa butonul Options cand esti la icoana GTA V si apasa Check for update.
Am si eu o intrebare...cum pot plati pe psn cu paypal facut pe card romanesc? Am incercat o data si nu a mers...dar daca platesc cu cardu direct am vazut ca merge...vreau sa-mi cumpar ps plus pt 1 an cu paypalu...ca alternativa stiti site-uri sigure de unde as putea cumpara? Am incercat pe amazon, dar nu mai gaseam optiunea de a plati cu paypal(acum un an am platit cu paypal pe amazon...)
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks