mdea...aceasi problema si la mn. solutia sony....sa dau restart la PS4
salvarile jocurilor se pot pune pe USB si da la alt user ? mai bine zis ati reusit , eu am incercat dar imi spune ca usb stickul este gol.
Trebuie să fii logat cu același cont și pe PS4 pe care vrei să copiezi salvările. Salvările sunt legate de contul pe care au fost create. Chiar și dacă adaugi contul tău pe consola respectivă cât să copiezi salvarea, de cum intră înapoi pe contul lui nu va mai vedea fișierul pe care l-ai copiat.
mda.. era fain sa fi mers salvariile de la alti , ca mi-a dat un tip salvariile lui la Nfs pe stick iar cand lam bagat la mine pe contul meu , imi arata ca stikul usb este gol![]()
Doar pe ps3 este posibil deocamdata, ps3-ul fiind modabil si existand softuri in acest sens. Cel mai probabil va fi posibil si ptr salvarile de pe ps4 doar dupa ce va deveni consola modabila
Azi am terminat-o definitiv cu Sony şi aici mă refer strict la console. De câteva zile am un lag isuportabil în mai toate jocurile pe componenta multiplayer, să nu mai amintesc de viteza de download care este sub orice critică. Să aştepte să le mai plătesc eu Plus când o zbura porcul.
Am plătit mai mulți ani Gold pentru Xbox Live, dar niciodata nu am avut probleme de acest gen. Prefer să renunț la exclusivitățile lor şi să am parte de o experiența online justă.
Nu mi-a făcut plăcere să-mi storc creerii cu viteza lor de download, dar mai nou vad ca există si lag (nu doar intr-un singur joc), sa nu mai zic ca în ultimele două zile am avut parte de căderi scurte ale PSN-ului. Am stat o săptămână să-mi descarce un amărât de update de ~6 gb la COD AW.
Poate o să pastrez consola până apare Uncharted, dar pentru jocurile multiplatform sper din suflet să pot achiziționa cât mai curand un Xbox One.
Ca idee, am pierdut peste 20 de meciuri în ultimele două zile în FIFA 15 din cauza lag-ului, pentru că era insuportabil şi eram nevoit să ies. Nu ştiu cum rezistau adversarii cu acel lag, presupun că e comun ambilor jucători.
Raspunsul este cam tarziu dar aseara pana la 02 (cand sa dat stingerea) a functionat. Si azi (acum - 10.30) functioneaza fara probleme.
Joc online Plant vs Zombie, GTA 5, Assassin Unite si de aseara Black Ops si nu au fost intarzieri in joc. Se pare ca problema este in functie de reteaua din zona si nu de servere.
Din cate stiu eu de serverul ce tine de MP, se ocupa producatorul jocului iar la FIFA este o problema generala, sunt probleme pe ambele platforme.
Si atunci de ce mai platim pentru Plus? Să avem acces la o componenta pusă la dispozitie de producatorul jocului? Care mai este scopul Playstation aici? Ar trebui ca multiplayer-ul să rămână gratuit în continuare (cum a fost la PS3), iar doar cei ce doresc reduceri/jocuri gratuite lunar să plătească subscripția.
Am avut lag pe lângă FIFA 15 şi în COD AW, respectiv GTA 5.
Poate sunt eu depăşit de situație, dar nu mi se pare normal ce se întâmpla. Acum mai maresc si tariful pentru Plus, de parcă ar fi adus vreo îmbunătățire la serviciile oferite de PSN.
Okai, să zicem că înțeleg că nu au ei treaba cu multiplayer-ul, dar măcar să-şi rezolve problemele cu legate de accesul la PSN şi viteza de download pentru toți userii. Din câte văd pe aici, pentru unii e un privilegiu să ai acces la PSN când doreşti. Cei de la PSN oferă acces cu porția unora, lucru pe care nu l-am întâmpinat vreodată la Xbox Live.
Problema mea este ca nu ma pot conecta prin router la PSN, in jocuri nu prea am lag, ce sa zic, platim ca prosti pt. trebuie si nu ai ce face.
Alexandru, eu te inteleg perfect iar atitudinea ta chiar o consider justa. Daca cumva ai conectat prin wi-fi consola sa stii ca problema este de acolo. Consola este aproape inutilizabila in cele mai multe cazuri cand este conectata prin wi-fi. Iti recomand conexiunea prin cablu pentru a mai drege putin situatia.
Ca o mica paranteza, problemele de PSN si viteza mica de download tine de regiuni. Cand voi deja va plangeati de probleme cu PSN si viteze mici de download-uri, mie in Olanda imi mergea perfect. In Romania intampin insa aceleasi probleme.
Eu nu înțeleg ce se întâmplă dar va cred, absolut toți prietenii mei folosesc consola prin wi-fi, toți joacă Destiny și FIFA, nu s-a plâns niciunul. Eu nu stau cu ea pe wi-fi pt ca am un router jenant, așa ca am tras un cablu din el. La fel, nu am probleme în jocurile online. FIFA nu am jucat, nu ma pronunț. Singura mare problemă pt mine e viteza de download, dacă nu modific MTU, îmbătrânesc până iau un joc. Suntem vreo 8 care jucăm practic aceleași jocuri, Destiny, GTA, FIFA, CoD BO3 Beta. Am avut ceva probleme în Destiny Crucible, rareori, dar acolo sigur erau băieții cu lag switch sau cum dracu se numește.
PS Pentru mine rămâne un mister faza cu cei doi, trei colegi de mai sus, care nu se pot conecta de mai bine de o săptămână.
Am un prieten care la fel a patit si si-a schimbat routerul. Acum merge parfum.
Recomand totusi upgrade la firmware-ul routerului si punerea consolei in DMZ.
Pentru download folositi proxy, inainte sa folosesc imi scria 25 de ore pentru a termina de copiat beta-ul de la cod, cu proxy l-am luat tot in 15 minute. Nu stiu ce sa spun despre conexiune sau psn, de cand m-am reapucat de destiny de aproximativ o luna, nu am avut nici cea mai mica problema.
E foarte ciudată problema, eu nu am avut lag în absolut nici un joc (excepție făcând Destiny, dar acolo se știe). Chiar și acum în weekend am jucat cu Grey, Rasko, Baciu și alții beta de la Bo3, la toți se mișca perfect.
Download-ul este intradevar o problema destul de grava, dar in rest...
Bookmarks