Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 630 of 903 FirstFirst ... 130 530 580 620 628 629 630 631 632 640 680 730 ... LastLast
Results 12,581 to 12,600 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #12581 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    mdea...aceasi problema si la mn. solutia sony....sa dau restart la PS4

2. #12582 SP
    Junior Member raulll's Avatar
    salvarile jocurilor se pot pune pe USB si da la alt user ? mai bine zis ati reusit , eu am incercat dar imi spune ca usb stickul este gol.

3. #12583 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    se pot pune dar le poti folosi doar cu user-ul respectiv din cate stiu eu.

4. #12584 SP
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    se pot pune dar le poti folosi doar cu user-ul respectiv din cate stiu eu.
    de exemplu eu iti dau salvarile mele de la NFS , tu te poti juca de pe contul tau cu salvarile mele ?

5. #12585 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by raulll View Post
    de exemplu eu iti dau salvarile mele de la NFS , tu te poti juca de pe contul tau cu salvarile mele ?
    Trebuie să fii logat cu același cont și pe PS4 pe care vrei să copiezi salvările. Salvările sunt legate de contul pe care au fost create. Chiar și dacă adaugi contul tău pe consola respectivă cât să copiezi salvarea, de cum intră înapoi pe contul lui nu va mai vedea fișierul pe care l-ai copiat.

6. #12586 SP
    mda.. era fain sa fi mers salvariile de la alti , ca mi-a dat un tip salvariile lui la Nfs pe stick iar cand lam bagat la mine pe contul meu , imi arata ca stikul usb este gol

7. #12587 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Doar pe ps3 este posibil deocamdata, ps3-ul fiind modabil si existand softuri in acest sens. Cel mai probabil va fi posibil si ptr salvarile de pe ps4 doar dupa ce va deveni consola modabila

8. #12588 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Va merge PSN-ul ?

9. #12589 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, chiar ma joc cu mai multi beta de la BO3.

10. #12590 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Va merge PSN-ul ?
    Mie nu îmi merge deja de o săptămână jumătate aproape. Un amic cică sa se fi certat dintr-o dată routerul cu PS4-le 😄 pe când inainte mergea bine mersi. Restul toate se conectează la router fără probleme.

11. #12591 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Azi am terminat-o definitiv cu Sony şi aici mă refer strict la console. De câteva zile am un lag isuportabil în mai toate jocurile pe componenta multiplayer, să nu mai amintesc de viteza de download care este sub orice critică. Să aştepte să le mai plătesc eu Plus când o zbura porcul.

Am plătit mai mulți ani Gold pentru Xbox Live, dar niciodata nu am avut probleme de acest gen. Prefer să renunț la exclusivitățile lor şi să am parte de o experiența online justă.

Nu mi-a făcut plăcere să-mi storc creerii cu viteza lor de download, dar mai nou vad ca există si lag (nu doar intr-un singur joc), sa nu mai zic ca în ultimele două zile am avut parte de căderi scurte ale PSN-ului. Am stat o săptămână să-mi descarce un amărât de update de ~6 gb la COD AW.

Poate o să pastrez consola până apare Uncharted, dar pentru jocurile multiplatform sper din suflet să pot achiziționa cât mai curand un Xbox One.

Ca idee, am pierdut peste 20 de meciuri în ultimele două zile în FIFA 15 din cauza lag-ului, pentru că era insuportabil şi eram nevoit să ies. Nu ştiu cum rezistau adversarii cu acel lag, presupun că e comun ambilor jucători.

12. #12592 SP
    Member musat's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Va merge PSN-ul ?
    Raspunsul este cam tarziu dar aseara pana la 02 (cand sa dat stingerea) a functionat. Si azi (acum - 10.30) functioneaza fara probleme.

Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Azi am terminat-o definitiv cu Sony şi aici mă refer strict la console. De câteva zile am un lag isuportabil în mai toate jocurile pe componenta multiplayer, să nu mai amintesc de viteza de download care este sub orice critică. Să aştepte să le mai plătesc eu Plus când o zbura porcul.

Am plătit mai mulți ani Gold pentru Xbox Live, dar niciodata nu am avut probleme de acest gen. Prefer să renunț la exclusivitățile lor şi să am parte de o experiența online justă.

Nu mi-a făcut plăcere să-mi storc creerii cu viteza lor de download, dar mai nou vad ca există si lag (nu doar intr-un singur joc), sa nu mai zic ca în ultimele două zile am avut parte de căderi scurte ale PSN-ului. Am stat o săptămână să-mi descarce un amărât de update de ~6 gb la COD AW.

Poate o să pastrez consola până apare Uncharted, dar pentru jocurile multiplatform sper din suflet să pot achiziționa cât mai curand un Xbox One.

Joc online Plant vs Zombie, GTA 5, Assassin Unite si de aseara Black Ops si nu au fost intarzieri in joc. Se pare ca problema este in functie de reteaua din zona si nu de servere.

13. #12593 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Din cate stiu eu de serverul ce tine de MP, se ocupa producatorul jocului iar la FIFA este o problema generala, sunt probleme pe ambele platforme.

14. #12594 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Si atunci de ce mai platim pentru Plus? Să avem acces la o componenta pusă la dispozitie de producatorul jocului? Care mai este scopul Playstation aici? Ar trebui ca multiplayer-ul să rămână gratuit în continuare (cum a fost la PS3), iar doar cei ce doresc reduceri/jocuri gratuite lunar să plătească subscripția.

Am avut lag pe lângă FIFA 15 şi în COD AW, respectiv GTA 5.

Poate sunt eu depăşit de situație, dar nu mi se pare normal ce se întâmpla. Acum mai maresc si tariful pentru Plus, de parcă ar fi adus vreo îmbunătățire la serviciile oferite de PSN.

Okai, să zicem că înțeleg că nu au ei treaba cu multiplayer-ul, dar măcar să-şi rezolve problemele cu legate de accesul la PSN şi viteza de download pentru toți userii. Din câte văd pe aici, pentru unii e un privilegiu să ai acces la PSN când doreşti. Cei de la PSN oferă acces cu porția unora, lucru pe care nu l-am întâmpinat vreodată la Xbox Live.

15. #12595 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Problema mea este ca nu ma pot conecta prin router la PSN, in jocuri nu prea am lag, ce sa zic, platim ca prosti pt. trebuie si nu ai ce face.

16. #12596 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Alexandru, eu te inteleg perfect iar atitudinea ta chiar o consider justa. Daca cumva ai conectat prin wi-fi consola sa stii ca problema este de acolo. Consola este aproape inutilizabila in cele mai multe cazuri cand este conectata prin wi-fi. Iti recomand conexiunea prin cablu pentru a mai drege putin situatia.

Ca o mica paranteza, problemele de PSN si viteza mica de download tine de regiuni. Cand voi deja va plangeati de probleme cu PSN si viteze mici de download-uri, mie in Olanda imi mergea perfect. In Romania intampin insa aceleasi probleme.

17. #12597 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu înțeleg ce se întâmplă dar va cred, absolut toți prietenii mei folosesc consola prin wi-fi, toți joacă Destiny și FIFA, nu s-a plâns niciunul. Eu nu stau cu ea pe wi-fi pt ca am un router jenant, așa ca am tras un cablu din el. La fel, nu am probleme în jocurile online. FIFA nu am jucat, nu ma pronunț. Singura mare problemă pt mine e viteza de download, dacă nu modific MTU, îmbătrânesc până iau un joc. Suntem vreo 8 care jucăm practic aceleași jocuri, Destiny, GTA, FIFA, CoD BO3 Beta. Am avut ceva probleme în Destiny Crucible, rareori, dar acolo sigur erau băieții cu lag switch sau cum dracu se numește.

PS Pentru mine rămâne un mister faza cu cei doi, trei colegi de mai sus, care nu se pot conecta de mai bine de o săptămână.

18. #12598 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Am un prieten care la fel a patit si si-a schimbat routerul. Acum merge parfum.

Recomand totusi upgrade la firmware-ul routerului si punerea consolei in DMZ.

19. #12599 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Clubul PlayStation 4

Pentru download folositi proxy, inainte sa folosesc imi scria 25 de ore pentru a termina de copiat beta-ul de la cod, cu proxy l-am luat tot in 15 minute. Nu stiu ce sa spun despre conexiune sau psn, de cand m-am reapucat de destiny de aproximativ o luna, nu am avut nici cea mai mica problema.

20. #12600 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    E foarte ciudată problema, eu nu am avut lag în absolut nici un joc (excepție făcând Destiny, dar acolo se știe). Chiar și acum în weekend am jucat cu Grey, Rasko, Baciu și alții beta de la Bo3, la toți se mișca perfect.

Download-ul este intradevar o problema destul de grava, dar in rest...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.