Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 764 of 903 FirstFirst ... 264 664 714 754 762 763 764 765 766 774 814 864 ... LastLast
Results 15,261 to 15,280 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #15261 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Is it just me, sau arata ca un card de memorie de PS2?

  2. #15262 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    REPORT: PS4 Slim to Release September 14th Worldwide – ThisGenGaming
    ThisGenGaming has received exclusive information from the person behind the auction telling us the product is to officially be out on September 14th after an announcement on the 7th. Sony officially confirmed their PlayStation meeting for the 7th of September in New York so it’s very likely we’ll be getting more than one hardware reveal shortly from Sony.

  3. #15263 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu am fost surprins sa aflu saptamana trecuta ca vor face niste anunturi in America, si nu la TGS. Oh well, primim stiri mai devreme
    Astept reveal PS4 NEO.

  4. #15264 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    mie imi pare rau caci ps4 slim nu mai are ledul ala

    imi placea in combinatie cu tv-ul si sper ca neo o sa aibe acel led
    Attached Images Attached Images 1.jpg

  5. #15265 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    O sa fie mai ieftina cu 100$/€. Btw mie îmi place mai mult asta dacă nu e fake
    Serios ? La generatia anterioara, cand a aparut PS3 slim, preturile au fost aceleasi cu cele ale PS3 phat, pana cand versiunea phat a iesit complet de pe piata. Personal nu cred ca PS4 slim va fi mai ieftin, ci va inlocui treptat PS4, aducand mai mult profit lui Sony, dat fiind ca pare foarte cheap.

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Fata de cum arata noul Xbox One S, asta arata jalnic. La fel ca si PS3 slim la vremea lui, poate chiar mai nereusita. O vrajeala oricum, daca n-au rezolvat problemele de galagie si wi-fi, nu imi pasa de ea.
    Doamne, asa am spus si eu, ca slimul este urat de tot. Si au renuntat la butonul touch, folosind un buton fizic. Astia nu au fost in stare niciodata sa faca butonul touch de pornire fara probleme. Sper ca PS 4.5 (Neo) sa arate altfel, in caz contrar ii las dracu' si imi cumpar un Xbox One S pana apare Xbox Scorpio. De data asta, Microsoft le-a tras-o celor de la Sony in materie de design, Xbox One S aratand superb.


    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    chiar ma gandeam zilele astea, daca Neo asta e ceva de capul lui si il cumpar sa zicem la anul, cat de repede va veni urmatorul ciclu de console, pentru ca neo este ceva la mijloc. ca sa fiu mereu "la zi" de acum inainte, trebuie sa cumpar o consola la 2-3 ani? va fi un mare minus asta, pentru ca nu multa lume isi permite sa isi cumepre o consola day one. sa vedem la ce se gandesc si ce planuri de viitor au.
    Prietene, a da 18 milioane o data la 3 ani pe o consola noua nu este atat de rau precum pare ! Ia gandeste-te ca iei 7 jocuri intr-un an si ai dat cat pretul unei console. Din punctul meu de vedere, pretul unui joc de consola este prohibitiv si asta ne omoara! La PC fac upgrade o data la 1-2 ani, ba memorie, ba placa video, dar nu asta e problema, jocurile de PC sunt mult mai ieftine ca cele de consola. Cand apare un joc multiplatform, pe PS4 sau Xbox One costa 260 lei, iar pe PC 160 lei. Uita-te la Deus Ex : Mankind Divided, numai ca sa-ti faci un exemplu. Tomb Raider (2013) varianta de PC costa 29,90 lei iar variantele de PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One au un pret intre 59,90 si 79,90. Si tot varianta de PC arata si ruleaza mult mai bine decat variantele de consola.
    Daca PS 4.5 (Neo), nu va fi in stare sa ruleze cele mai noi jocuri in 1080p cu 60 fps, pentru mine Playstationul va fi mort. Voi mai da o atentie lui Xbox Scorpio, insa daca si acesta va dezamagi, adio console. Nu voi mai cotiza niciodata la Sony sau Microsoft pentru mizerii hardware, ramase in urma in materie de gaming. Sper sa ma insel. Cele mai mari sperante mi le pun in Scorpio, fiindca astia de la Sony au facut tot posibilul, prin servicii de proasta calitate, sa ma indeparteze ca client.

  6. #15266 SP
    Member ingerulol's Avatar
    Sa speram ca au pastrat ce este mai bun , probabil forma initiala va fi doar pentru Neo . PS4 nu arata rau pana acum , dar varianta asta imi pare mai urata, neterminata si ieftin si raportat la Xbox One-ul meu la fel de urata . One S arata foarte bine in schimb .

  7. #15267 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    @poiuyt si eu vreau sa pastreze pentru NEO led/light-bar-ul ala.. cand mi-am luat CUH 12xx mi-a parut un pic rau ca era mai scurt/slab decat CUH 1xxx.
    Nu ma uit la el cand ma joc, dar era de folos in unele situatii.. color code nu asa!

  8. #15268 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu raman uimit cand vad cat de mult va deranjeaza design-ul pe unii din voi. Oameni buni, este un PS4 Slim, are un design asemanator, doar ca muchiile sunt rotunjite. Il pui sub TV si ai uitat de el. Am citit pe aici ca unii ar renunta la PS4 din cauza asta, si si-ar lua XBONE S doar pentru ca arata mai bine. Nu cumva conteaza CE FACI cu consola ? Adica ce software rulezi pe ea? Pt ca daca vorbim de XBONE, atunci da, tinde catre o piesa de mobilier.

    Sper ca revizia sa aduca suport playback 4K HDR, si un consum redus de curent. Probabil si cantitatea de module RAM sa fie iar redusa, de la 8X1GB la un 2X4GB.

    Nu ma astept la modificari de pret, consola se vinde foarte bine.

  9. #15269 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    De-acord (in schimb daca e urata, ii zic ca-i urata..chiar daca nu ma uit la ea cand ma joc), am detaliat si eu un pic aici.
    In sfarsit, datorita jocurilor exclusive, urmatoarea consola va fi probabil una $ony (NEO), indiferent de cum arata. Oricum atrage praful ca naiba si oricum nu mai doresc inca o bucata de plastic pe mobila.. dar asta e.
    Ma astepta insa la 60FPS (sau p-acolo) in rezolutie full HD. Atat imi doresc. Sa vedem ce-anunta "baietii" peste vreo 2 saptamani asa.

  10. #15270 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Salutare ! Ma puteti ajuta va rog cu ceva recomandari pentru achizitionarea unui monitor de gaming pt ps4.ul meu ? Mi.am achizitionat de curand un benq rl2455hm si am descoperit ca are foarte mult ghosting... chiar stresant as putea spune... nu stiu cum de are recomandari asa bune pe toate site-urile , fiindca dupa ce am jucat pe el am crezut ca are el o problema insa dupa un search pe net am descoperit ca este o problema foarte comuna.

    So : m-ar interesa sa fie de 24 inch, boxe integrate, 1 ms timp de raspuns , detalii destul de ok , nu mai mult de 60 hz fiindca nu ma intereseaza pc gaming desi il voi conecta si la laptop, buget aprox 800 ron.

    M-ar interesa recomandari la monitoarele folosite de voi.

    Ps : inainte de acest benq foloseam la ps4 un philips de 27 inch , nu avea pic de ghosting insa l-am schimbat deoarece desi avea culori foarte ok nu vedeam pe el anumite detalii ... grafica era foarte slaba, era diferenta ca de la cer la pamant intre acel monitor si tv.ul meu sony bravia vechi de 10 ani spre exemplu.

    Multumesc anticipat !

  11. #15271 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Asa fugly cum e, tot e mai ok decat ps3 ultra slim.

    LE: @faststrike http://www.altex.ro/monitor-led-pls-...-full-hd-negru
    Eu il am pe 22" si sunt foarte multumit de el. Nu are boxe(folosesc casti), insa chiar daca ar avea deobicei monitoarele au boxe mai jalnice decat un tv.

  12. #15272 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Fake/Real ? Va las pe voi sa decideti. Un video cu noul slim in actiune https://mobile.twitter.com/eurogamer...632832/video/1

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

    ---------- Post added 22-08-2016 at 19:56 ----------

    Calitate mai buna, aparent cei de la eurogamer l-a vizitat pe cel care a pus anuntul cu noul slim si este the real deal !


    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  13. #15273 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Multumesc pentru recomandare. Spune-mi te rog are ghosting acest monitor ? Grafica este ok conectat la ps4?

  14. #15274 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Il am de vineri si am jucat vrio 10h pe el(ps4), nu am observat ghosting.
    Iar spre deosebire de tv-ul meu vechi de vrio 4 ani, culorile sunt mult mai vibrante, nu are input lag, nu are flickering, iar setarea de gaming mode chiar se observa(chiar daca imaginea este intunecata scoate in evidenta micile detalii).
    Acuma ma joc pe tv doar cand ma alunga femeia pt. ca vrea sa joace Sims 4.
    Monitorul asta m-a facut sa-mi dau seama ca ar cam fi timpul sa-mi schimb tv-ul.

  15. #15275 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Fata de cum arata noul Xbox One S, asta arata jalnic. La fel ca si PS3 slim la vremea lui, poate chiar mai nereusita. O vrajeala oricum, daca n-au rezolvat problemele de galagie si wi-fi, nu imi pasa de ea.
    Baieti, eu nu stiu cum vi se pare voua, dar eu cum am vazut-o imediat m-am gandit la o prajitura de ciocolata (Kinder Delice ). Nu stiu de ce, dar asta mi-a trecut prin cap. Estetic, mu merita comparatia cu XONE S, din punctul meu de vedere.
    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg

  16. #15276 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Creste prețul la PS Minus cu 10$... Ăștia sunt incredibili

  17. #15277 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Creste prețul la PS Minus cu 10$... Ăștia sunt incredibili
    Nu ei, ci abonatii care inca platesc. Daca toti ar renunta la abonamente fie ar face multiplayer gratuit, fie ar oferi servicii de calitate, ca nu au de ales, insa din pacate lumea cumpara in continuare din ce in ce mai mult.

  18. #15278 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    aparent cu noul ps4 slim se va lansa un DS4 nou, tipul acesta are unul dintre ele si a postat un video scurt, urmand sa dea mai multe detalii soon.

  19. #15279 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Alt LED... Baterie Sony, baterie!!!

  20. #15280 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sa speram sa testeze prima oara baiatul si a zis ca vine cu infos suplimentare atat despre controller cat si despre consola

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4275 Last Post: Yesterday, 21:38
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts