Mmmm parca as pune cu '*' treaba asta, adica nu ma intelege gresit, si eu simt la fel, ca fata de perioada de aur 2000-2009 cand eram eu flacau si etc, sunt mai putine si mai slabe, dar cred ca este o chestiune de melancolie mai mult, decat de calitate a jocurilor daca le iei 1 vs 1.
Adica, uite spre exemplu, mie in 2008 mi s-a parut genial mizeria aia de Darksector, sau Condemned 2, jocuri care dpdv calitativ se fac astazi in fiecare saptamana. Erau pline de buguri si crapau in draci, flicareau texturi peste tot... nu mergeau achievement-urile, etc.
Chiar sunt curios daca as avea timp sa fac o lista personala cu 'best games of the year XYZ' si sa vad asa in fiecare an un top 10 personal.
Tech & Quality wise, sunt convins ca am jucat mai multe jocuri bune si de calitate acum pe XSX/PS5 decat pe 360+Xbox One combinat, doar ca mereu in viata functioneaza impulsul ala melancolic al vremurilor apuse, intotdeuna ti se pare ca nu mai e 'ca atunci'. Cred, asa simt eu.
True 100% si mie o sa imi fie foarte foarte nasol sa trec la digital only, nu-mi place deloc incotro ne indreptam!

(Dar cine o sa vada frunzele in Spiderman 2? Doar tu si alti norocosi)

Bookmarks