Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 232 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 ... LastLast
Results 4,421 to 4,440 of 4636

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #4421 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by qdx View Post
    Nu stim ce gpu are
    Multi spun ca ar fi "comparable to the RX 7700 XT in everything but slightly better ray tracing". Din ce spunea Cerny "we upgraded the GPU inside the PS5 Pro with 67 percent more compute units than the current PS5 console, and it has 28 percent faster memory, too. That all adds up to the 45 percent faster rendering"
    daca cpu are ceva boost si el
    CPU-ul este acelasi, dar acum poate sa se duca la frecventa maxima de 3.85Ghz (fata de 3.5Ghz cat era inainte). Practic un maxim de 10%.
    daca memoria este sau nu aceeași
    Dpdv. al capacitatii, e aceasi. Insa este cu 28% mai rapida, as quoted. Fiind unified memory (ca la Mac-uri), asta ajuta si la CPU si la GPU.

Despre partea de racire, cat de zgomotoasa e, ma tem ca pana nu vedem live testat, nu vom sti. Personal ma astept sa fie on par cu PS5-ul la nivel de zgomot si racire. Poate doar un consum un pic mai mare de curent.

2. #4422 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Aduce în primul rând o gaură mai mare în buget. În al doilea rând nicio garanție că fără patch titlurile actuale vor beneficia de extra putere. E nevoie de patch sau de Sony sa faca override la acel fps lock. Cumva Microsoft a reusit chestia asta cu titlurile backwards compatible. Sony a reusit backwards compatibility abia la PS5.

Alta chestie care ma dispera la SONY, comunitatea urla de ani buni ca macar sa scoata un patch sa lase BloodBorne sa ruleze la 60 fps. Sony? canta greierii, desi nu ar fi fost un mare efort. Sa vedem cum o joacă p-asta cu pro.

3. #4423 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mai tare decat faptul ca vine cheala la pretul la care vine, ma derenjeaza comoditatea (sau nesimtirea?) cu care vii si-mi arati ce poate face consola ta pe The Last of Us pe care l-am jucat pe PS3. Scoate ma un tech demo de Killzone ca tot urla fanii ca vor continuare la Killzone, scoate ceva nou sau macar un DLC/add-on la ceva existent, fa Bloodborne ala sa ruleze in 60fps-uri cu RT, ca tot il cer oamenii, fa ceva sa ne iei ochii!

But, as I said, no competition => no need to stress... #anywhere#everywhere#

4. #4424 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Aduce în primul rând o gaură mai mare în buget. În al doilea rând nicio garanție că fără patch titlurile actuale vor beneficia de extra putere. E nevoie de patch sau de Sony sa faca override la acel fps lock. Cumva Microsoft a reusit chestia asta cu titlurile backwards compatible. Sony a reusit backwards compatibility abia la PS5.

Alta chestie care ma dispera la SONY, comunitatea urla de ani buni ca macar sa scoata un patch sa lase BloodBorne sa ruleze la 60 fps. Sony? canta greierii, desi nu ar fi fost un mare efort. Sa vedem cum o joacă p-asta cu pro.
    Bloodborne o sa fie remake pe ps6 100%, cum a fost si demon souls. De aia nici nu se obosesc sa faca vreun patch pt jocul original

5. #4425 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    de pe reddit :

“you can play these old games at 60 frames a second. you can on the standard PS5 too, but can you see these leaves?? $699”

-Mark Cerny

6. #4426 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Am vazut si eu video-ul de 7 minute de vreo 3 ori la rand ca sa inteleg si parerea mea este:

- prezentare grabita si sa arati jocuri vechi de 4 ani ani cu imbunatatiri care din pacate compresia Youtube nu ajuta deloc. Eu nu am vazut
    diferente.
    - Au postat preturile si apoi s-a incheiat totul a fost ca nuca in perete, practic n-au aratat un joc nou care sa foloseasca noile tehnologii.
    Aceeasi ciorba reincalzita.
    - ramane de vazut ce ofera practic "Advanced Ray Tracing" si PSSR.
    - Cu PS5 PRO se va face clar distinctia intre gamer casual si cealalta categorie - cei dedicati
    - Va fi boost de performanta vizibil doar pentru titlurile ce vor primi update. Oare cate vor fi ulterior?
    - E foarte trist ca nu pun unitatea optica in cutie, oare e inceputul sfarsitului pentru jocurile fizice? PS6 va fi doar digital? Multi dintre noi (eu inclus)avem o biblioteca de jocuri retail. Daca se intampla ceva cu serverele..... nu-ti poti accesa library-ul de jocuri. Va fi ca Steam?

- Va fi un stoc initial limitat la PS5 PRO in care SONY va testa piata si iarasi vor fi scalperi si preturile vor fi incepe de la 5000 RON la noi (discutam cu un prieten aseara si-mi aducea aminte cand era pandemie si cei care n-au facut preorder la PS5 ce preturi se vehiculau, erai fericit daca luai un PS5 cu disk la 3000-3500 lei). Se va vinde ca painea calda primul lot. Eu voi sta in expectativa, nu ma agit, voi vota cu portofelul, sa iasa GTA 6 si ce diferente sunt pe PS5 PRO, sa vedem ce face ultra boost mode-ul pentru jocurile de PS4 si mai vedem.

Daca te uiti la preturile de telefoane in ziua de azi, la preturile GPU (cum ati mentionat si voi), e nebunie... Reclama este sufletul comertului, ceea ce primesti.... S-ar putea sa nu te multumeasca, mai ales ca noi avem deja un PS5, i-am adaugat un extra SSD, am mai luat vreo 3 controllere, unii am luat si VR2-ul, deci se va justifica upgrade-ul?
    Sau vor lovi in viitor in performanta noilor titluri pe PS5 base version pentru reorientarea catre PRO (ma indoiesc ca sunt EVIL).

7. #4427 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, uite asta nu știam (pro noua consolă):

While the PS5 Pro GPU is mainly based on the RDNA 3 architecture, it will anticipate several ray tracing enhancements that won't be seen until next year in AMD's first RDNA 4 PC graphics cards, such as:
    • Double Ray Tracing Intersect Engine
    • RT Instance Node Transform
    • 64B RT Node
    • Ray Tracing Tri-Pair Optimization
    • Change flags encoded in barycentric to simplify the detection of procedural nodes
    • BVH Footprint Improvement
    • RT support for OBB and Instance Node Intersection
    According to another leak, it may also include thread reordering to reduce data and execution divergence, similar to NVIDIA's Shader Execution Reordering (introduced with the Ada Lovelace architecture) and Intel Arc's Thread Sorting Unit.

8. #4428 SP
    Member OveMan's Avatar
    Sa inteleg ca unitatea optică deja disponibilă pentru PS5 slim este compatibila si cu aceasta?

9. #4429 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by OveMan View Post
    Sa inteleg ca unitatea optică deja disponibilă pentru PS5 slim este compatibila si cu aceasta?
    Da. La fel si standul din cate pare.

10. #4430 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Nu prea e compatibilă cu portofelul la momentul de față

11. #4431 SP
    Member morphine's Avatar
    Nu stiu de ce am impresia ca o sa lungeasca aparitia ps6 si o sa fie gapul cel mai lung intre generatii ca sa mulga cat mai mult din pro.

12. #4432 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Să o lungească cât vor ei, eu nu am ce juca pe PS5 normal, da păi pe PRO. Zic pas la update și aștept următoarea generație, dar nu mai sunt așa convins ca până acum când văd că unitatea optică devine opțională sau deloc.

13. #4433 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Gata!!! Deja a inceput isteria cu drive-ul optic. Preturi in crestere pe Amazon.de

https://www.amazon.de/-/en/Drive-Dig...s%2C129&sr=8-3

14. #4434 SP
    Manager paul's Avatar
    In US Disc Drive sold-out pe Amazon si Best Buy:

15. #4435 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Nu stiu de ce am impresia ca o sa lungeasca aparitia ps6 si o sa fie gapul cel mai lung intre generatii ca sa mulga cat mai mult din pro.
    Nah. Iese in 2028 urmatoarea generatie de la Sony. Vedem daca Xbox ramane "on track" sau scot next gen in 2026 cum se speculeaza.

16. #4436 SP
    Member tmihai20's Avatar
    @paul: we're doomed, damn it. Ne lăsăm prea ușor duși de nas. Cred că vom avea 1000 de euro pentru PS6 Digital și eventual disk drive la 150, de ce nu 200 de euro.

17. #4437 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Multi inca sunt pe PS4 iar altii abia au trecut la PS5. Cu cat le fac mai scumpe cu atat o sa aiba mai putini clienti.
    Cu banii la PS5 Pro 950 de euro cu tot cu disc si stand iti iei PS5 (disc, stand) si XSX.

Am verificat acum pe PS4 Pro pe care l-am luat la precomanda am dat in 4.11.2016 1800 de lei!
    PS5-ul cu Ratchet & Clank: Rift Apart cand l-am luat in 14.06.2021 cu 2800 de lei.

Iar acum vine Sony si cere pe PS5 Pro 4700 de lei! fara nici un joc.
    Daca PS6 o sa fie doar digital fara disc drive poate nici nu il mai cumpar pentru ca am foarte multe jocuri de PS4/PS5 pe disc.

18. #4438 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by ConuGeo View Post
    Să o lungească cât vor ei, eu nu am ce juca pe PS5 normal, da păi pe PRO. Zic pas la update și aștept următoarea generație, dar nu mai sunt așa convins ca până acum când văd că unitatea optică devine opțională sau deloc.
    Cea mai slabă generație in materie de jocuri, jocuri mai puține, jocuri mai scumpe! cand aveam PS3 mai eram mânat sa iau si day one câte un joc, acum nu prea. Cand vor ajunge să introducă jocuri digital only ma las de gaming, oricum si in ziua de azi scot ăștia jocuri nefinisate si cu probleme la care ai nevoie de update-uri si ajunge un joc gen Cyberpunk sa fie jucabil si sa te bucuri de el cum trebuie doar dupa 3 ani de la lansare, mai dă-i in colo ca prea au tupeu deja!!

P.S. nici cu DLC-urile nu-s de acord, sa bage inca la o campanie single player încă o porție de poveste, adică imi vinde joc neterminat la care daca mai vreau sa aflu din story mai plătesc ceva!! Is de acord la multiplayer sa mai bage cate o hartă si o cumperi daca crezi ca ai nevoie dar la single player, mai dă-i la Scaraoțchi.

19. #4439 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    pai de ce sa scoata jocuri noi, uite si aici pe thread cata lume cere Bloodborne 60pfs in loc de sa zicem Bloodborne 2.

Dar deviem. Eu sigur o sa imi iau PS5 Pro la fel cum mi-am luat Xbox One. Cand o baga Emag la BF la 600ron

20. #4440 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cea mai slabă generație in materie de jocuri
    Mmmm parca as pune cu '*' treaba asta, adica nu ma intelege gresit, si eu simt la fel, ca fata de perioada de aur 2000-2009 cand eram eu flacau si etc, sunt mai putine si mai slabe, dar cred ca este o chestiune de melancolie mai mult, decat de calitate a jocurilor daca le iei 1 vs 1.

Adica, uite spre exemplu, mie in 2008 mi s-a parut genial mizeria aia de Darksector, sau Condemned 2, jocuri care dpdv calitativ se fac astazi in fiecare saptamana. Erau pline de buguri si crapau in draci, flicareau texturi peste tot... nu mergeau achievement-urile, etc.
    Chiar sunt curios daca as avea timp sa fac o lista personala cu 'best games of the year XYZ' si sa vad asa in fiecare an un top 10 personal.

Tech & Quality wise, sunt convins ca am jucat mai multe jocuri bune si de calitate acum pe XSX/PS5 decat pe 360+Xbox One combinat, doar ca mereu in viata functioneaza impulsul ala melancolic al vremurilor apuse, intotdeuna ti se pare ca nu mai e 'ca atunci'. Cred, asa simt eu.

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Cand vor ajunge să introducă jocuri digital only ma las de gaming
    True 100% si mie o sa imi fie foarte foarte nasol sa trec la digital only, nu-mi place deloc incotro ne indreptam!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 232 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 ... LastLast